παιδια δωστε μια βοηθεια ακομα. μου ηρθε αυτο το mail αφου πληρωσα με paypal.
Bonjour
Nous vous remercions pour votre commande.
Pourriez vous nous communiquer une adresse en suisse ?
Si non vous pourriez souscrire a une adresse par un tier au prix de 50
Nous avons remarque que vous avez effectue un règlement en SFR
Et vous devriez effectue un règlement en
Le prix correspond SFR pour la suisse et pour l’export il doit se règle en
Votre règlement correspond a 134.75 CHF = 81.33 EUR
Et votre facture est de 107,80 , merci de nous informer de la suite des événements que vous désire effectué, un remboursement est aussi possible hors frais de PAYPAL
μετα απο μια μεταφραση με το systran απ οτι καταλαβα ειναι τα εξτρα 50 για την διευθυνση σωστα ?
δεν ειδα καπου link paypal για να πληρωσω τα εξτρα λεφτα. παω μεσα απο paypal ή περιμενω καποιο καινουργιο mail ?
μεσω του paypall
κοιταζοντας το paypal account μου ειδα οτι μπορω στειλω λεφτα σε καποιον απο αυτους που εχω ξαναπληρωσει επιλεγοντας το mail του. το πρωτο στη σειρα ειναι η τελευταια πληρωμη που εκανα. αυτος ειναι ο τροπος ?
Ναι..Για τον Kathrein 910, το Suisse HD είναι ακόμα "σαν" FTA?
Αληθώς ανέστη η κάρτα!!!Ανάσταση!
Η Ελβετίδα πήρε επιτέλους τα...δικαιώματά της στη διάρκεια της απογευματινής μου απουσίας στη δουλειά. Και μαλλον τωρα πηρε τα σωστά γιατι πήρε μέχρι 29 Φεβρουαρίου, όπως γίνεται δηλαδή συνήθως (με τον μήνα).
Το κουφό αλλα και πιθανότατα συμπτωματικό είναι ότι τα πήρε ..μέσα σε ucas δέκτη που δοκιμάζω και όχι μέσα στην γνήσια-νόμιμη κόκκινη βιαξές!
Αντε να κάνω και λίγο ζαππινγκ σήμερα γιατι ο γείτονας θα νομίζει πως κάτι έπαθα που δεν ακούει θόρυβο απο μοτέρ τόσες μέρες!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.