HD suisse απο 1.12.2007

Προχωρήστε γιατι μετα τις 3 Μαρτίου που θα εγκαταλείψουν την ...κατ όνομα κωδικοποίηση βιαξες1 πιθανότατα η ζήτηση θα είναι αυξημένη και δεν ξέρουμε ποσους ελβετούς μπορούν να βρουν που θα δανείσουν την δ/ση τους....

επειδη υπαρχει γνωστος στην ελβετεια, εχω την εξης απορια, μπορει να δηλωσει την ιδια διευθυνση 2 φορες για να μου στειλει και μενα καρτα??????

να το ρωτησει καλυτερα λογικα και 2η καρτα για δεκτη στην κρεβατοκαμαρα γιατι να του αρνηθουν

εγω συμπληρωνω την εγκυκλοπαιδεια τωρα... Ελβετία

* Πολιτικό σύστημα: ελβετική συνομοσπονδία
* Πρωτεύουσα: Βέρνη
* Έκταση: 41.284 χλμ2
* Πληθυσμός: 7,3 εκατομμύρια εντος και 12.000.000 εκτος*
* Νόμισμα: ελβετικό φράγκο

*συμφωνα με στοιχεια της κρατικης τηλεορασης:flipout::flipout:

Πόσο καιρό κάνει να έρθει απο τη στιγμή που παραγγέλνεις? Σκέφτομαι να κάνω την παραγγελία σήμερα...

Είπαμε παραγγέλνω αυτό χωρίς την μοντούλα έ? Και αγοράζω κόκκινη viaccess απο Ελλάδα, σωστά?

παιδια δωστε μια βοηθεια ακομα. μου ηρθε αυτο το mail αφου πληρωσα με paypal.

Bonjour

Nous vous remercions pour votre commande.
Pourriez vous nous communiquer une adresse en suisse ?
Si non vous pourriez souscrire a une adresse par un tier au prix de 50
Nous avons remarque que vous avez effectue un règlement en SFR
Et vous devriez effectue un règlement en
Le prix correspond SFR pour la suisse et pour l’export il doit se règle en
Votre règlement correspond a 134.75 CHF = 81.33 EUR

Et votre facture est de 107,80 , merci de nous informer de la suite des événements que vous désire effectué, un remboursement est aussi possible hors frais de PAYPAL

μετα απο μια μεταφραση με το systran απ οτι καταλαβα ειναι τα εξτρα 50 για την διευθυνση σωστα ?
δεν ειδα καπου link paypal για να πληρωσω τα εξτρα λεφτα. παω μεσα απο paypal ή περιμενω καποιο καινουργιο mail ?

κοιταζοντας το paypal account μου ειδα οτι μπορω στειλω λεφτα σε καποιον απο αυτους που εχω ξαναπληρωσει επιλεγοντας το mail του. το πρωτο στη σειρα ειναι η τελευταια πληρωμη που εκανα. αυτος ειναι ο τροπος ?

Last edited:
ακριβως χρονο παραδοσης δεν μπορει να υπολογισθει συνηθως 4 εργασιμες απο την ημερα που θα εχουν παρει τα χρηματα και φυσικα θα εχουν και διαθεσιμες ξαρτες

παιδια δωστε μια βοηθεια ακομα. μου ηρθε αυτο το mail αφου πληρωσα με paypal.

Bonjour

Nous vous remercions pour votre commande.
Pourriez vous nous communiquer une adresse en suisse ?
Si non vous pourriez souscrire a une adresse par un tier au prix de 50
Nous avons remarque que vous avez effectue un règlement en SFR
Et vous devriez effectue un règlement en
Le prix correspond SFR pour la suisse et pour l’export il doit se règle en
Votre règlement correspond a 134.75 CHF = 81.33 EUR

Et votre facture est de 107,80 , merci de nous informer de la suite des événements que vous désire effectué, un remboursement est aussi possible hors frais de PAYPAL

μετα απο μια μεταφραση με το systran απ οτι καταλαβα ειναι τα εξτρα 50 για την διευθυνση σωστα ?
δεν ειδα καπου link paypal για να πληρωσω τα εξτρα λεφτα. παω μεσα απο paypal ή περιμενω καποιο καινουργιο mail ?

μεσω του paypall

μεσω του paypall

αν μπορεις διαβασε τις τελευταιες σειρες που εγραψα μετα το edit που εκανα.
αυτο εννοεις αλλα μια επιβεβαιωση παραπανω ειναι σιγουρια.

κοιταζοντας το paypal account μου ειδα οτι μπορω στειλω λεφτα σε καποιον απο αυτους που εχω ξαναπληρωσει επιλεγοντας το mail του. το πρωτο στη σειρα ειναι η τελευταια πληρωμη που εκανα. αυτος ειναι ο τροπος ?

to voreios πιστοτικη παιρνει ο swiss και η καρτα ειναι στο τελοσ δεξια του site?θελω χωρισ cam.to diablo απο οτι ειπεσ κανει ετσι?

ναι παιρνει καρτα μεσω paypall
αν θες και μοντουλα ακριβως απο επανω ειναι η κοκκινη viaccess παρτην κομπλε

τι δεκτη εχεις?

ναι γινετε πατα paypall και θα πληρωσεις μεσω paypall μεν αλλα με χρηση πιστωτικης δε

Dream ξεχνα το προς το παρον
ο humax θελει κοκκινη viaccess οποτε παρτα πακετο να τελειωνεις

Last edited:
οκ. thanks. για τον lyngbox τι παιζει το sat-center μου ειπαι τον αλλον μηνα.αξιζει?
τα λεφτα του 680ε

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Ανάσταση!
Η Ελβετίδα πήρε επιτέλους τα...δικαιώματά της στη διάρκεια της απογευματινής μου απουσίας στη δουλειά. Και μαλλον τωρα πηρε τα σωστά γιατι πήρε μέχρι 29 Φεβρουαρίου, όπως γίνεται δηλαδή συνήθως (με τον μήνα).
Το κουφό αλλα και πιθανότατα συμπτωματικό είναι ότι τα πήρε ..μέσα σε ucas δέκτη που δοκιμάζω και όχι μέσα στην γνήσια-νόμιμη κόκκινη βιαξές!
Αντε να κάνω και λίγο ζαππινγκ σήμερα γιατι ο γείτονας θα νομίζει πως κάτι έπαθα που δεν ακούει θόρυβο απο μοτέρ τόσες μέρες!
Αληθώς ανέστη η κάρτα!!!