Σύμφωνα με ενημέρωση του Kingofsat το HD Suisse ενσωμάτωσε και κωδικοποίηση Viaccess 4.0.
Πολύ σοβαρά τα πήραν το θέμα οι Ελβετοί..
Πολύ σοβαρά τα πήραν το θέμα οι Ελβετοί..
Χμ..έχουμε θέμα εδω..πιστεύω όμως οτι θα μας ενημερώσουν σχετικά.Η κρυπτογραφηση παραμένει η ίδια αλλά η βερσιόν 4.0 ειναι πιο εξελιγμένη απο την 2.6 και (φανταζομαι) ειδικότερα στα θέματα "ασφαλείας". Στην φαση αυτή λοιπόν γίνεται simulcrypt, δηλαδή ταυτόχρονη κωδικοποίηση και σε 2.6 και σε 4.0 ώστε να κάνουν σωστή αποκωδικοποίηση και οι παλιές και οι νέες κάρτες.
Σχετικά με την ημερομηνία λήξης ούτε η δική μου δεν έγραφε κατι τετοιο και το θέμα αυτό ειναι αρκετα ασαφές, απ όσο καταλαβα πάντως όσοι έχουν καρτες σε όνομα ελβετού που μενει στην ελβετία θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια απο όσους έχουν σε όνομα ελβετού...του εξωτερικού! Ο χρόνος θα δειξει, πάντως επιμένω ότι για μια μή εμπορική υπηρεσία όπως αυτή δεν ειναι λογικό να αλλάξουν τις καρτες πριν αυτές φτάσουν στην λήξη τους, όποια κι αν ειναι αυτή!
Μην ανακατώνεις τα πράγματα, θα σε ειδοποιήσουν αυτοί όταν και αν θα πρεπει να αλλαχτεί η κάρταΠρέπει να τηλεφωνήσω στον κουμπάρο μου στη Βασιλεία μου φαίνεται....
Μην ανακατώνεις τα πράγματα, θα σε ειδοποιήσουν αυτοί όταν και αν θα πρεπει να αλλαχτεί η κάρτα
σήμερα παρέλαβα με courier την νέα αναβαθμισμένη κάρτα !!!!!!!
Εννοείς σήμερα, 1 Απριλίου;σήμερα παρέλαβα με courier την νέα αναβαθμισμένη κάρτα !!!!!!!
Καλη η προσπάθεια αλλά δεν τσιμπάμε..σήμερα παρέλαβα με courier την νέα αναβαθμισμένη κάρτα !!!!!!!
Voreios ...δεν τσιμπησανε ......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.