HD suisse απο 1.12.2007

το Γιωργος το εβαλα απο το (Γ.Γεωργιου) που σατυριζει ο Μητσικωστας στο avatar του Νικου!!!!!!!!!

Παιδιά ήρθε η "Ελβετίδα", ανανεομένη μετά τα SPA που έκανε στην πατρίδα της. Το βράδυ θα διαπιστώσω αν έκαναν τίποτα. Πάντως είναι η ιδια κάρτα..

Το καλο είναι ότι στα TSI κανάλια έχει τον original ήχο οπότε τις ταινίες τις βλέπω στα αγγλικά. Στο HD Suisse είχε ντοκιμοντέρ με έντομα και η εικόνα ήταν πολύ καλή. Σειρά έχει την άλλη εβδομάδα το CL με το Barcelona-Basel!!! Υπερθέαμα σε HD

Να ρωτήσω τους παλαιότερους κατόχους της κάρτας, έχει ασχοληθεί κανένας τελευταία με την συνεργασία κάρτας SRG SUISSE και DM800 χωρίς viaccess cam, απευθείας στον card reader και με χρήση emu; Εχω κάνει μια ερευνα σε sites αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω σαφη εικόνα.

Εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, η λύση είναι το κόκκινο viacess με cas3 interphace;

Ευχαριστώ και καλημέρα

Η καρτα παίζει σε πολλά emu, αλλά στο cccam δεν μου παίρνει τα νεα δικαιώματα και επειδη βαριέμαι να δοκιμάζω σε όλα, την βαζω σε κοκκινο βιαξες σε αλλο δέκτη και...τα παίρνει στο πιτς φυτίλι!

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Η καρτα παίζει σε πολλά emu, αλλά στο cccam δεν μου παίρνει τα νεα δικαιώματα και επειδη βαριέμαι να δοκιμάζω σε όλα, την βαζω σε κοκκινο βιαξες σε αλλο δέκτη και...τα παίρνει στο πιτς φυτίλι!

Ευχαριστώ για την απάντηση, να θέσω το ερώτημα διαφορετικά:

Εχω ένα DM800 και περιμένω μια κάρτα HD Suisse. Δεν έχω άλλο δέκτη με CI και δεν έχω και μοντούλα Viaccess κόκκινη. Να πάρω μια μοντούλα και ένα cas interface για να δω φως ή ξέρει ή έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος από το φόρουμ κάποιο emu με το οποίο να μην είναι απαραίτητη η αγορά τους και η κάρτα ανοίγει κανονικά.

Φυσικά, αν βρω λύση μετά από δοκιμές θα σας ενημερώσω, αρκεί να αφιχθεί η Ελβετίς πρώτα.

Άμα βρεις λύση στο πρόβλημα αυτό θα με υποχρέωνες... Και εγώ έχω τον DM800 και δεν έχω άλλο δέκτη και επειδή δεν κατέφερα να της δώσω δικαιώματα την πρώτη φορά μου πήρε 3 μήνες και ένα ταξίδι της κάρτας στην Ελβετία να βρει τους "γονείς" της... Αν πετύχεις με άλλο emu να παρει δικαιώματα να μην με ξεχάσεις:a0210:

Εγώ πάντως τη βάζω στον humax 2000 σε κόκκινο viaccess για να πάρει δικαιώματα. Στο cccam του 800 δεν....

Σχετικά με το CL και το Barcelona-Basel δυστυχώς το έχει το SF swei σε SD και όχι το HD Suisse που μάλλον είχε τους εντός έδρας αγώνες..

Λοιπόν σε ερπωτημα που έκανα σε ξένο φορουμ μου λένε ότι η κάρτα παίρνει δικαιώματα χωρίς πρόβλημα και σε cccam και σε σε mgcam και σε newcs με το configuration από το blue panel. Εγώ τι να πω τωρα...

Λοιπόν σε ερπωτημα που έκανα σε ξένο φορουμ μου λένε ότι η κάρτα παίρνει δικαιώματα χωρίς πρόβλημα και σε cccam και σε σε mgcam και σε newcs με το configuration από το blue panel. Εγώ τι να πω τωρα...

Μήπως πρέπει να γίνει κάποιο edit του cccam.cfg file?
Όπως δηλαδή για τις κάρτες της ακατονόμαστης;

Λοιπόν κύριοι: Εκεί που απέτυχε ο DM800 και το cccam, ήτοι στην ανανέωση δικαιωμάτων της κάρτας του ελβετικού πακέττου, επέτυχε ο Πτωχός πλήν Τίμιος TecView!!!!

Οταν σε κατάσταση απελπισίας έψαχνα για αγορά φτηνό δέκτη με ci και viaccess cam για την ανανέωση της κάρτας και μόνο, εκ παραλλήλου έβαλα την καρτα στο card reader του TecView και τον άφησα στο κανάλι TS1, αυτή άκουσον-άκουσον πήρε δικαιώματα...

Τι να πω εγώ τώρα για αυτό το άξιο δείγμα τεχνολογίας αιχμής, που για άλλα τον πήραμε αλλά κάνει πολύ περισσότερα από όσα και υποσχέθηκε και ελπίζαμε!

Αξιος!

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
Ο φίλος μου απο την Ελβετία δεν γνωρίζει τελικά μέχρι πότε θα ισχύει η κάρτα..παρόλο που πέρασε απο το μαγαζί..ας ελπίσουμε να ισχύει για πολλά χρόνια!:smile:

Η δικιά μου κάρτα εντελώς ξαφνικά απο αρχες Νοέμβρη βγαζει ενδειξη norights. Είναι σε humax2000 και κοκκινη βιαξες.

Δεν φτάνει που πληρώσαμε 2 καρτες, μας ήρθε 1 και έκτοτε οι Ελβετοί κάνουν τους Γερμανούς...τώρα και αυτη η 1 δεν παιζει;

Για πολύ Έλληνες μου φαινονται εξ αρχής αυτοί οι Ελβετοί