HD suisse απο 1.12.2007

Έχεις κόκκινη μόντουλα; Είναι το τσιπάκι της κάρτας προς τα πάνω;
Δοκίμασε και στο κανάλι SF1.
Πάντως ίσως να χρειάζεται και περισσότερο χρόνο...

Και στην δική μου class1 γραφει...
Λογικα στο viaccess αυτό είναι το επίπεδο συνδρομής, δηλαδη το υποπακέτο που έχεις, στους ελβετούς ίσως να δηλώνει...την γλωσική μειονότητα, αφου το πακέτο ειναι ενιαίο!

Στη δική μου γράφει από πάνω CLASS4 και από κάτω τα χρονικά διαστηματα.
Ξέρει κάποιος τι σημαίνει το class4 ??

Θα ήθελα για να αποσαφηνήσω το θέμα των δικαιωμάτων, να ρωτήσω το εξής: τα δικαιώματα στέλνωνται στην κάρτα (πρέπει να χρησιμοποιείται οπωσδήποτε μόντουλα) σε τυχαία χρονικά διαστήματα (π.χ. κάθε μέρα, μια φορά την εβδομάδα) ή υπάρχει συγκεκριμένη μέρα ή ώρα που γίνεται αυτό; Ρωτώ γιατί και εμένα η κάρτα έχει δικαιώματα μέχρι 9/7 και την πήγα σε φίλο μου που έχει δέκτη που παίρνει την μόντουλα και την έβαλε αλλα δεν πήρε δικαιώματα όλο το βράδυ.

Πολύ ταλαιπωρία με την κάρτα αυτή... Αφού δεν έγινε τίποτα, πήρα τηλέφωνο στους Ελβετους. Τους έδωσα τον αριθμό της κάρτας και μου είπε να βάλω τον δέκτη στο TSR1. Το είπα στον φιλο μου που έχει τον kathrein και το άφησε το βράδυ αλλά τίποτα. Αφού πρόσπαθησα σήμερα στο τηλέφωνο να τους βρώ και δεν τους πετύχενα πουθενά (φοβήθηκα ότι έκανε ντου η Ελβετική Κρατική Τηλεόραση και τους έπιασε για διακίνηση καρτών εκτώς των συνόρων) τους έστειλα email. Περιέργως μου απαντήσαν αμέσως και μου είπαν να αφήσω τον δέκτη τουλάχιστων 48 ώρες στο TSR1 χωρίς να αλλάξω κανάλι ή να κλείσω τον δέκτη. Αντε να δούμε. Την άλλη φορά θα μου ζητήσουν να κάτσω μπροστά από την μαύρη οθόνη για 48 ώρες και να προσεύχομαι να κατέβουν τα δικαιώματα.

:behead:

αν ησουν Αθηνα θα μου τι εδινες σε εμενα που ειμαι γνωστος Γκαστονε του χωρου να στην ανοιξω στον Humax (η δικη μου πηρε μπρος σε 8 δευτερα)

Πάντως αν υπάρχει κάποιος στην Ξάνθη ή στην Καβάλα (απο εκεί κατάγομαι και πηγαίνω σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο) που να μπορεί να το κάνει ας μου στείλει μήνυμα.

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Γιατι δεν αγοράζεις μια μοντούλα Viaccess να ξεμπερδεύεις?

Μόντουλα έχω αλλά τι να την κάνω αφού έχω DM800? Γι´αυτό και την έδωσα μαζί με την κάρτα στον φίλο μου που έχει τον kaathrein 910 και τον DM7020. το πρόβλημα είναι ότι έχει έτσι την εγκατάσταση του που δεν μπορεί να την αφήσει 48 ώρες στον kathrein γιατί όταν παίζει ο DM δεν πρέπει να παίζει ο kathrein. Την αφήνει κάθε βραδυ στο TSR1 αλλά εδώ και 3 βράδια δεν πήρε δικαιώματα. 48 ώρες όμως είναι πάρα πολύ.

Η ελβετική τηλεόραση SRG από τον Απρίλιο του 2015 θα μεταδιδει το πρόγραμμα της αποκλειστικά σε HDTV μέσv του δορυφόρου Eutelsat και HotBird 13E. Οι αλλαγές αφορούν και τα επτά κανάλια των του πακετου SF,TSR, TVR και TSI στα Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά. Τα κανάλια θα εκπέμπουν κωδικοποιημένα μόνο για την Ελβετία.

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Ελπίζω μέχρι τότε να πάρει δικαιώματα η κάρτα μου :grandpa:

Εκανες τα σχετικά διαβήματα στην Ελβετία ώστε να στην ενεργοποιήσουν σωστά;

Είχα πάρει τηλέφωνο και τους είχα δώσει τον αριθμό της κάρτας μου. Αυτοί μου είπαν να την αφήσω στο TSR1 για 48 ώρες. Δεν ξέρω όμως αν πρέπει τώρα που την έδωσα σε γνωστό του Αλέξανδρου να την αφήσει 2-3 μέρες, να ξαναπάρω τηλέφωνο; Δηλαδή κάθε φορά αυτοί επικοινωνούν με την Ελβετική τηλεόραση και ζητούν ενεργοποίηση;

Νίκο, έχω την εντύπωση ότι τώρα πρέπει να επικοινωνήσεις για την ενεργοποίηση.
Το 48ωρο έχει την έννοια του εύλογου χρονικού διαστήματος μέσα στο οποίο η κρατική τηλεόραση θα στείλει το σήμα ενεργοποίησης.

Τελικά έτσι είναι Αλέξανδρε, ένα σαββατοκύριακο που έμεινε δεν πήρε. Είπα στον Τάσο να κρατήσει τον δέκτη ανοικτό στο κανάλι και έστειλα την Τρίτη email στους Ελβετούς με τον αριθμό της κάρτας και τους πήρα και σήμερα τηλέφωνο. Καλά μιλάμε όταν πάρει δικαιώματα πάρτι θα κάνω!:BDGBGDB55:

Τελικά δεν ήταν γραφτό να δω τους Ελβετούς.:bigcry:
Μετά από μια εβδομάδα στον δέκτη του φίλου μου που έμεινε ανοικτός στο TSR1 δικαιώματα γιόκ. Αποφάσισα να στείλω την κάρτα μαζί με την μόντουλα πίσω στο κατάστημα. Απογοήτευση!!!