HD suisse απο 1.12.2007

Φιλε Βασιλάκη δώσε ...τις απαντήσεις, αφού εγω δεν συχνάζω στον Βόλο αλλά στην Λάρισα και όπως καταλαβαίνεις δεν τάχω ακούσει αυτά!

φιλε αλεξ
σορυ για το οφ τοπικ αλλα το ολο θεμα το ειδαμε ολοι φανταζομαι με χαλαρη καλοκαιρινη διαθεση..
οποτε φυσικα & αστειευομουν για το υποτιμητικα!!
φιλε βορειε
οσον αφορα τις αποριες...
οντως τα ψαρακια του πηνειου ειναι τα τυρανχας
μετα πλατυποδες λεγονται διοτι λογω των αγροτικων εργασιων εχουν αναπτυξει πλατυποδια...και δεν βρισκουν παπουτσια ευκολα!
και το πιο ελκυστικο σημειο της πολης ειναι η ταμπελλα που λεει...προς βολο!!!
με πολυ αγαπη για την γειτονισα πολη (οπου εργαζομαι!!!)
φιλικα
γιωργος

Τα 2 και 3 ωραία, το 1...χαζό! Υπαρχει επίσης αλλο ένα με εναν γυπα ή αετό που πετάει πάνω απο την Λαρισα και ...κατι παθαίνει...αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ!

Τα δικαιώματα τα παίρνω τώρα από το HD Suisse ! ´
Όλες τις υπόλοιπες φορές τα έπαιρνε από το TSR1. Προφανώς λόγω της πολύωρης τηλεθέασης του EURO 2008......

Εμενα παντως για καποιο λογω πηρε δικαιωματα στον Vantage χωρις να την εχω μεσα στη μοντουλσ. Θα το επιβεβαιωσω βεβαια και κατα την επομενη ανανεωση...

Σταμάτησα να βλέπω από τη στιγμή που έληξαν τα δικαιώματα και δεν ανανεώθηκαν.

Αν δε κάνω λάθος θα πρέπει να βάλω τη κάρτα σε μόντουλα για να ανανεωθούν. 'Εχω dreambox 800 αλλά θα βρώ αποκωδικοποιητή που να παίρνει μόντουλα. Τι ακριβώς πρέπει όμως να αγοράσω ?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Σταμάτησα να βλέπω από τη στιγμή που έληξαν τα δικαιώματα και δεν ανανεώθηκαν.

Αν δε κάνω λάθος θα πρέπει να βάλω τη κάρτα σε μόντουλα για να ανανεωθούν. 'Εχω dreambox 800 αλλά θα βρώ αποκωδικοποιητή που να παίρνει μόντουλα. Τι ακριβώς πρέπει όμως να αγοράσω ?

Ευχαριστώ

Viaccess κόκκινη

να πληροφορησω τα πληθη οτι ο Ελβετος ξεμεινε απο καρτες και ειναι out of the stock....(μαλλον οι Ελβετοι πολιτες θα τελειωσανε)!!!!!!!!

Πάντως εγώ και μετά το Euro 2008 είμαι ενθουσιασμένος. Βλέπω διάφορα αθλητικά (Tour de France), Planet Earth, συναυλίες κλπ. σε HD, ωραίο ήχο κλπ.

Έρχονται και οι Ολυμπιακοί !!

:award:

Η δικια μου υποθεση σκαλωσε φαινεται και δεν βλεπω να ερχεται η καρτα... Αν υπαρχει καποιος (λεμε τωρα) που να μην την θελει αλλο εδω ειμαι..
(αν και αυτο που γραφω μπορει να θεωρηθει κ ως ανεκδοτο...)

Φίλε Dim μην απογοητεύεσαι. Και εγώ πήρα την κάρτα μετά από 2 μήνες! Και τότε του είχαν τελειώσει οι κάρτες. Θέλει υπομονή. Στο τέλος όμως θα την στείλει.

Η κάρτα μετά απο έξι μήνες "ρουφάει" τα δικαιώματα σαν τρελή!
Τα παίρνει σε ακαθόριστες ώρες και με μεγάλη χρονική διάρκεια........

Παιδιά η κάρτα παίρνει δικαιώματα στο DM800 με το cccam; Από ότι βλέπω στις πληροφορίες του cccam λέει ότι έχει δικαιμώματα μεχρι 9/7/2008. Αν παίρνει σε ποιο κανάλι πρέπει να αφήσω τον δέκτη μέχρι να πάρει;

Σήμερα πάντως είχε δύο documanter από τη σειρά planet earth του bbc. Με Αγγλική περιγραφή και εικόνα ασύλληπτη!

Παιδιά η κάρτα παίρνει δικαιώματα στο DM800 με το cccam; Από ότι βλέπω στις πληροφορίες του cccam λέει ότι έχει δικαιμώματα μεχρι 9/7/2008. Αν παίρνει σε ποιο κανάλι πρέπει να αφήσω τον δέκτη μέχρι να πάρει;
Εχω δοκιμάσει αρκετές φορές και δυστυχώς δεν τα πήρε καμιά φορα τα δικαιώματα σε cccam 2.09. Στο τελος παντα την βαζω σε κοκκινο βιαξες και παίρνει αμέσως (σε αλλο δεκτη εννοείται...)

Απέκτησα και εγώ μια καρτούλα SRG, μέσω ενός φίλου που του την έδωσε Ελβετός (ο οποίος του είπε ότι δικαιούνται 2 κάρτες ο καθένας!)
Μου την έδωσε μαζί με το κόκκινο viaccess, εγώ όμως προς το παρόν την έχω στο Ucas του Hivion HD-9090X Ultima... Εκεί που έβλεπα (και ενώ ήξερα ότι είναι να πάρει κλειδιά γύρω στις 22/7), μπαίνω στα μενού της και βλέπω ότι πήρε κανονικά τα δικαιώματα στο Ucas του Hivion:

Για την ακρίβεια γράφει τα εξής:

1. [2008/7/12 - 2008/8/26] : Class 1
2. [2008/6/11 - 2008/7/22] : Class 1
3. [2008/5/7 - 2008/6/17] : Class 1
4. [2008/2/4 - 2008/3/5] : Class 1

Πως την βλέπετε, είναι ΟΚ? Το Class τι σημαίνει και γιατί ειναι πάντα 1 ? (διάβασα σε κάποιους άλλους ότι γράφει class 2 & 3)

Και στην δική μου class1 γραφει...
Λογικα στο viaccess αυτό είναι το επίπεδο συνδρομής, δηλαδη το υποπακέτο που έχεις, στους ελβετούς ίσως να δηλώνει...την γλωσική μειονότητα, αφου το πακέτο ειναι ενιαίο!

Είχα αρκετό καιρό να δω HD SUISSE.Σήμερα το πρωί που το έβαλα,η κάρτα για πρώτη φορά εδώ και 3 μήνες που την έχω,μου βγάζει μήνυμα "No Rights".
Πως παίρνει τα δικαιώματα ρε παιδιά;Επιλέγεις το κανάλι και το αφήνεις μέχρι ν´ανοίξει;