Μπορεί κάποιος φίλος Γαλλομαθής να μου εξηγήσει επακριβώς τι σημαίνει αυτό:
Bonjour
Votre carte est votre Pcmcia parerons demain par poste en recommande
Meilleures salutation
Λέει για την κάρτα και την PCMCIA Viacess που παράγγειλα και κάτι για αύριο ...
αλλλά δεν είμαι 100% σίγουρος τι λέει.
Ερχεται αύριο ή αύριο την στέλνουνε ?
Εχω δώσει και διεύθυνση αποστολής το γραφείο γμτ οπότε αν είναι να ερθει αύριο να κατέβω να την περιμένω.
EDIT: εντωμεταξύ το μήνυμα το έστειλαν πριν 2 ώρες στις 10:20 το βράδυ 9:20 τοπική ώρα ...
Λεει οτι σου την στέλνουν άυριο με συστημένο (μαζί με την μοντούλα)
Απο βδομάδα θα τα έχεις...
καποιος να μου πει το site γιατι για την αγορα γιατι δεν το βρισκω..!
οκ το βρηκα..η καρτα αυτη ειναι??
http://www.tvsat.ch/PBSCProduct.asp?ItmID=1887627
Αυτοί εκεί στην Ελβετία είναι Ελβετοί ή τίποτα ελληνάρες που ειδαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά και ξεκίνησαν τη φάμπρικα;
Η παραγγελία μας της 3ης Απριλίου τους ζητούσε 2 κάρτες. Με τα πολλά, μετα απο 1,5+ μήνα, στις 18/5 μας έστειλαν μειλ ότι ζητούν συγγνώμη για την
καθυστέρηση αλλά η ζήτηση δεν επέτρεπε την άμεση απόστολή αφού επιπλέον ζητούσαμε ασυνήθιστο αριθμό καρτών (2)κλπκλπ....και ότι έστειλαν τις κάρτες. Εν τέλει, με μια σειρά άλλων μειλ μας ενημέρωσαν ότι έφυγαν στις 2/6. Εν τέλει η ειδοποίηση έφτασε εχθες και σημερα πήγαμε στα ΕΛΤΑ που είχαμε 1 ευχάριστο κι 1 δυσάρεστο νεο. Το ευχάριστο ήταν ότι ήταν απο την Ελβετία...το δυσάρεστο ότι το περιεχόμενο είχε 1 κάρτα.
Έχουμε λοιπόν πληρώσει 356 ευρώ για 2 κάρτες εδώ και τόσον καιρό και σήμερα μας έστειλαν 1. Μετά απο 4 μειλ που τους ξεχέσαμε, αποδέχτηκαν ότι όντως έστειλαν 1 κάρτα και ότι αν δεν επιθυμούμε την 2η θα μας αποζημιώσουν. Τους απαντήσαμε ότι αν δεν την αποστείλουν την Δευτέρα (ωστε μεχρι την Παρασκευή να την έχουμε) επιθυμούμε να μας αποζημιώσουν.
Για να ξεφύγω πλεόν απο αυτή την ιστορία....η μοντούλα viaccess2.6 κόκκινη προτιμάται να μπαινει σε κάποια συγκεκριμένη CI από τις 2 του Humax (δεδομένου οτι υπάρχει και το irdeto για τη nova);
μπαίνει με τα κόκκινα γράμματα προς τα πάνω; (μη κάνω και καμια λαλακια την ύστατη ώρα)
NAI
και η κάρτα με ποιά πλευρά μέσα στη μοντούλα; (δεν την έχω δει ακόμα, δεν την έχω πιάσει στα χέρια μου...μπορεί να λέει κάτι...δεν είμαι τόσο κρετίνος).
εδω ενα παραδειγμα απο digi turK
![]()
Αυτά για την ώρα.....για να δούμε θα την στείλουν τη Δευτέρα οι μάγκες;...κι αν δεν τη στείλουν ποιός θα μείνει με την viaccess ανά χείρας;
Και σε τί θα μπορούσε να χρησιμευσει η viaccess για αυτόν που θα του μείνει αμανάτι;για αναλογο πακετο με αποκωδικοποιηση viaccess
300 ελβετικά φράγκα ή 186 ευρώ έχω δώσει εγώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.