HD suisse απο 1.12.2007

Σωστός ο Πάνος, παίρνω τηλέφωνο
Ευχαριστώ
Πρώτα με το καλό να έρθει η κάρτα μετά η κόρη μου πάει στους παπούδες για μπάνια (2,5 ετών) και μετά
:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004::fahne90:

Έχω δώσει την παραγγελία στις 5/5 και σήμερα είμαστε 3/6 δεν μου έχουν απαντήσει σε κανένα μήνυμα μου (αγγλικά ΚΑΙ γαλλικά) και το Euro ξεκινάει το Σάββατο. Θα βρω κάποιον που μιλάει γαλλικά να τους πάρει τηλέφωνο και προφανώς θα ακυρώσω την παραγγελία αφού κατά 99% ο λόγος που πήρα την κάρτα δεν θα υφίσταται όταν έρθει.

Πολύ μαλάκας ο Ελβετός. Διαβάζοντας όλο το ποστ είδα ότι δεν απαντάει σε κανέναν παρά μόνο στέλνει μήνυμα ΟΤΑΝ αποσταλεί η κάρτα. Πολύ κακό service...

Προφανώς ο τύπος δεν περίμενε ότι θα έχει τόσες παραγγελίες από έξω και τώρα έχει πρόβλημα με την δήλωση της κάρτας σε κάποιον ελβετό πολίτη...όσους φίλους και γνωστούς και να έχει...κάποια στιγμή θα του τελειώνανε!

Έχω δώσει την παραγγελία στις 5/5 και σήμερα είμαστε 3/6 δεν μου έχουν απαντήσει σε κανένα μήνυμα μου (αγγλικά ΚΑΙ γαλλικά) και το Euro ξεκινάει το Σάββατο. Θα βρω κάποιον που μιλάει γαλλικά να τους πάρει τηλέφωνο και προφανώς θα ακυρώσω την παραγγελία αφού κατά 99% ο λόγος που πήρα την κάρτα δεν θα υφίσταται όταν έρθει.

Πολύ μαλάκας ο Ελβετός. Διαβάζοντας όλο το ποστ είδα ότι δεν απαντάει σε κανέναν παρά μόνο στέλνει μήνυμα ΟΤΑΝ αποσταλεί η κάρτα. Πολύ κακό service...

Εγώ πάλι παρήγγειλα στις 3/4...στις 18 Μαιου μετά απο αλλεπάλληλα μειλ μου απάντησαν οτι η διαδικασία αποστολής ξεκίνησε (σε ελευθερη απόδοση)...πίστεψα οτι ηρθε την προηγούμενη Δευτέρα όταν είχα μια ειδοποίηση απο ΕΛΤΑ γιατί δεν περιμένω κάτι άλλο....αλλά δεν ήταν η κάρτα. Τους έστειλα 4 μειλ τη Δευτέρα και εχθές μου απάντησαν ότι η αποστολή των καρτών έγινε χθες (δλδ. τη Δευτέρα). Τώρα πότε θα έρθει...θα δούμε....

Βρε παιδιά, πολύ ταλαιπωρία για μια κάρτα, δεν νομίζετε? Τι να πω... εγώ πάντως δεν την έχω τόση υπομονή... :tongue:

Χτες παρέλαβα την κάρτα μου από Ελβετία,την εβαλα στον δέκτη μου
(HUMAX PR-1000) μέ ενα viaccess cam κόκκινο,αλλά οχι μόνο δεν ανοιξε τά κανάλια αλλα ουτε τήν κάρτα δέν εβλεπε.
Βαζω την κάρτα σέ ενα matrix revolution και κατευθειαν επαιξαν ολα τά κανάλια εκτος του HD SUISSE.
Λεω λοιπόν οτι μάλλον φταίει τό μοντουλο,πάω σέ ενα φίλο καί παίρνω αλλο ενα ιδιο κοκκινο viaccess μοντουλο,δοκιμάζω καί με αυτο,καί πάλι τίποτα.
Λεω δέν μπορει νά ειναι χαλασμένα και τά δυο, κάτι αλλο θά συμβαίνει,κλειδιά εχει παρει η κάρτα αφου επαιξε στό ματριξ λέω.
Περνω την κάρτα τό viaccess τό μοντουλο,καί παω σέ ενα γνωστό μου μαγαζί που εχουν καί viaccess μοντουλο καί Humax 2000,νά δοκιμάσουμε εκεί.
Οταν πηγα λοιπόν εκεί μου λένε,α σέ αυτο το viaccess μοντουλο δοκιμαζεις τήν κάρτα καί περιμένεις νά παίξει τά κανάλια;
Γιατί τους λέω,δεν κάνει τό κοκκινο viaccess;
Αυτο τό κοκκινο είναι τό παλιο,μόνο στό καινουργιο παίζουν μου λένε.
Ετσι λοιπόν μόλις βαλαμε την κάρτα στό καινούργιο,αμέσως επεξαν ολα,καί
τό HD-SUISSE.
Γιαυτο λοιπον προσοχη σέ οσους εχουν την κάρτα σέ ποιο viaccess κοκκινο θά το βάλουν.
Αυτο που κάνει ειναι μόνο αυτό.

Attachments

• VIACCESS_RED2.jpg
    VIACCESS_RED2.jpg
    34.7 KB · Views: 23
Παιδιά κι εγώ παρέλαβα σήμερα την κάρτα μου. Απλά στην πορεία αγόρασα και έναν dreambox 800άρη. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να κάνω για να διαβάσει ο δέκτης την κάρτα. Μόνο αν βάλω ci και viacess θα την δει; Με την ανανέωση θα έχω πρόβλημα;

Παιδιά κι εγώ παρέλαβα σήμερα την κάρτα μου. Απλά στην πορεία αγόρασα και έναν dreambox 800άρη. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να κάνω για να διαβάσει ο δέκτης την κάρτα. Μόνο αν βάλω ci και viacess θα την δει; Με την ανανέωση θα έχω πρόβλημα;
Θα πρεπει να βαλεις καποιο emu για να παιξει (εγω την δοκίμασα στον 800αρη σε cccam 2.09 και mgcamd 1.30 και μόνο στο πρωτο παίζει και λογικά παιρνει και τα δικαιώματα σ αυτό γιατι τα ειχε παρει και στον ντρημποξ 500 με το ιδιο emu)
Τι εννοεις ομως να του βαλεις CI ? Ο 800 οπως θα ειδες δεν έχει καμία υποδοχή CI

Θα πρεπει να βαλεις καποιο emu για να παιξει (εγω την δοκίμασα στον 800αρη σε cccam 2.09 και mgcamd 1.30
Καλυτερα είναι να μην παιζετε καρτες ακομα με newcs+mgcamd γιατι το τελευταιο newcs εχει bug και κανει υπερχρονισμο της καρτας ανεξαρτητα απο τις ρυθμίσεις του με κινδυνο να καψετε την καρτα σας.Αυτο ισχύει μόνο για τον DM800.

Μόλις την έλαβα και εγώ από φίλο. Την έβαλα κατευθείαν στο dreambox 800 και έπαιξε (με CCcam 2.09).

Καλυτερα είναι να μην παιζετε καρτες ακομα με newcs+mgcamd γιατι το τελευταιο newcs εχει bug και κανει υπερχρονισμο της καρτας ανεξαρτητα απο τις ρυθμίσεις του με κινδυνο να καψετε την καρτα σας.Αυτο ισχύει μόνο για τον DM800.

Δεν μίλησα για newcs αλλά για mgcamd σκετο (στο οποιο και δεν μου παιζει η καρτα)
Για το cccam αντιθετα (οπου παιζει) συνιστω και το φόρτωμα στον 800αρη του plugin cccam info, με το οποίο μπορούμε να δούμε και τα δικαιώματα της καρτας (η δική μου έχει μεχρι 9 ιουνίου και σήμερα που την άφησα αρκετη ώρα στο cccam ...δεν πήρε τα καινούργια).

Δεν μίλησα για newcs αλλά για mgcamd σκετο (στο οποιο και δεν μου παιζει η καρτα)
Λογικό είνια να μην παίζει η κάρτα με mgcamd σκετο,και καμια αλλη κάρτα.....γιατί το mgcamd για να διαβάσει κάρτα θέλει και newcs i cardserv....

Πολύ σωστά τα λες...το ξεχασα εντελώς αυτό αφού αλλες ήταν οι προτεραιότητες τις πρωτες μερες με τον δεκτη! Την καρτα την εχω στον 500+ και μπαινει όταν χρειαστει στον 800αρη...

Παραγγελία 5/5 από tvsat.ch
Στις 15/5 τους έστειλα e-mail ... Παιδιά πότε έρχεται η κάρτα μου ?
- Τίποτα
Την δευτέρα 2/6 τους έστειλα 2ο e-mail (στα Αγγλικά πάντα)....
- Τίποτα
Την Τρίτη 3/6 τους έγραψα απευθείας στο site γράφωντας ότι αν δεν την έχω μέχρι την Παρασκευή θα την ακυρώσω ...
- Τίποτα
Σήμερα το πρωί τους στέλνω e-mail ... Παρακαλώ ΑΚΥΡΩΣΤΕ την κάρτα μου
- Τίποτα
Σήμερα το μεσημέρι ανοίγω Dispute Με το PAYPAL ...
- Μετά από 5 λεπτά παίρνω email ....
"Η κάρτα είναι έτοιμη πρέπει να έχετε διεύθυνση Ελβετίας ή να σας φτιάξουμε εμείς μία"

Ερε μαστίγιο και Κ@λ@δάχτυλο που θέλουνε ....
Και έλεγα για το Ελληνικό Δημόσιο ότι είναι αργό και θέλει "σπρώξιμο" από πάνω προς τα κάτω για να πάρει μπρος ...

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Παραγγελία 5/5 από tvsat.ch
Στις 15/5 τους έστειλα e-mail ... Παιδιά πότε έρχεται η κάρτα μου ?
- Τίποτα
Την δευτέρα 2/6 τους έστειλα 2ο e-mail (στα Αγγλικά πάντα)....
- Τίποτα
Την Τρίτη 3/6 τους έγραψα απευθείας στο site γράφωντας ότι αν δεν την έχω μέχρι την Παρασκευή θα την ακυρώσω ...
- Τίποτα
Σήμερα το πρωί τους στέλνω e-mail ... Παρακαλώ ΑΚΥΡΩΣΤΕ την κάρτα μου
- Τίποτα
Σήμερα το μεσημέρι ανοίγω Dispute Με το PAYPAL ...
- Μετά από 5 λεπτά παίρνω email ....
"Η κάρτα είναι έτοιμη πρέπει να έχετε διεύθυνση Ελβετίας ή να σας φτιάξουμε εμείς μία"

Ερε μαστίγιο και Κ@λ@δάχτυλο που θέλουνε ....
Και έλεγα για το Ελληνικό Δημόσιο ότι είναι αργό και θέλει "σπρώξιμο" από πάνω προς τα κάτω για να πάρει μπρος ...
Υπομονή χρειάζεται καί τίποτε άλλο....

Αυτοί εκεί στην Ελβετία είναι Ελβετοί ή τίποτα ελληνάρες που ειδαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά και ξεκίνησαν τη φάμπρικα;
Η παραγγελία μας της 3ης Απριλίου τους ζητούσε 2 κάρτες. Με τα πολλά, μετα απο 1,5+ μήνα, στις 18/5 μας έστειλαν μειλ ότι ζητούν συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά η ζήτηση δεν επέτρεπε την άμεση απόστολή αφού επιπλέον ζητούσαμε ασυνήθιστο αριθμό καρτών (2)κλπκλπ....και ότι έστειλαν τις κάρτες. Εν τέλει, με μια σειρά άλλων μειλ μας ενημέρωσαν ότι έφυγαν στις 2/6. Εν τέλει η ειδοποίηση έφτασε εχθες και σημερα πήγαμε στα ΕΛΤΑ που είχαμε 1 ευχάριστο κι 1 δυσάρεστο νεο. Το ευχάριστο ήταν ότι ήταν απο την Ελβετία...το δυσάρεστο ότι το περιεχόμενο είχε 1 κάρτα.

Έχουμε λοιπόν πληρώσει 356 ευρώ για 2 κάρτες εδώ και τόσον καιρό και σήμερα μας έστειλαν 1. Μετά απο 4 μειλ που τους ξεχέσαμε, αποδέχτηκαν ότι όντως έστειλαν 1 κάρτα και ότι αν δεν επιθυμούμε την 2η θα μας αποζημιώσουν. Τους απαντήσαμε ότι αν δεν την αποστείλουν την Δευτέρα (ωστε μεχρι την Παρασκευή να την έχουμε) επιθυμούμε να μας αποζημιώσουν.

Για να ξεφύγω πλεόν απο αυτή την ιστορία....η μοντούλα viaccess2.6 κόκκινη προτιμάται να μπαινει σε κάποια συγκεκριμένη CI από τις 2 του Humax (δεδομένου οτι υπάρχει και το irdeto για τη nova);

μπαίνει με τα κόκκινα γράμματα προς τα πάνω; (μη κάνω και καμια λαλακια την ύστατη ώρα)

και η κάρτα με ποιά πλευρά μέσα στη μοντούλα; (δεν την έχω δει ακόμα, δεν την έχω πιάσει στα χέρια μου...μπορεί να λέει κάτι...δεν είμαι τόσο κρετίνος).

Αυτά για την ώρα.....για να δούμε θα την στείλουν τη Δευτέρα οι μάγκες;...κι αν δεν τη στείλουν ποιός θα μείνει με την viaccess ανά χείρας;

Και σε τί θα μπορούσε να χρησιμευσει η viaccess για αυτόν που θα του μείνει αμανάτι;

Re: Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Υπομονή χρειάζεται καί τίποτε άλλο....

Ειλικρινά εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να περιμένω .... το Γιούρο όμως αρχίζει άυριο!

Εν τέλει τους έβαλα μετάκαι το 50ρικο που ζήτησαν για την διεύθυνση και την έστειλαν σήμερα κιόλας! με courier!

Από βδομάδα την περιμένω!:BDGBGDB55: