Έχω δώσει την παραγγελία στις 5/5 και σήμερα είμαστε 3/6 δεν μου έχουν απαντήσει σε κανένα μήνυμα μου (αγγλικά ΚΑΙ γαλλικά) και το Euro ξεκινάει το Σάββατο. Θα βρω κάποιον που μιλάει γαλλικά να τους πάρει τηλέφωνο και προφανώς θα ακυρώσω την παραγγελία αφού κατά 99% ο λόγος που πήρα την κάρτα δεν θα υφίσταται όταν έρθει.
Πολύ μαλάκας ο Ελβετός. Διαβάζοντας όλο το ποστ είδα ότι δεν απαντάει σε κανέναν παρά μόνο στέλνει μήνυμα ΟΤΑΝ αποσταλεί η κάρτα. Πολύ κακό service...
Θα πρεπει να βαλεις καποιο emu για να παιξει (εγω την δοκίμασα στον 800αρη σε cccam 2.09 και mgcamd 1.30 και μόνο στο πρωτο παίζει και λογικά παιρνει και τα δικαιώματα σ αυτό γιατι τα ειχε παρει και στον ντρημποξ 500 με το ιδιο emu)Παιδιά κι εγώ παρέλαβα σήμερα την κάρτα μου. Απλά στην πορεία αγόρασα και έναν dreambox 800άρη. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να κάνω για να διαβάσει ο δέκτης την κάρτα. Μόνο αν βάλω ci και viacess θα την δει; Με την ανανέωση θα έχω πρόβλημα;
Καλυτερα είναι να μην παιζετε καρτες ακομα με newcs+mgcamd γιατι το τελευταιο newcs εχει bug και κανει υπερχρονισμο της καρτας ανεξαρτητα απο τις ρυθμίσεις του με κινδυνο να καψετε την καρτα σας.Αυτο ισχύει μόνο για τον DM800.Θα πρεπει να βαλεις καποιο emu για να παιξει (εγω την δοκίμασα στον 800αρη σε cccam 2.09 και mgcamd 1.30
Παιδιά κι εγώ παρέλαβα σήμερα την κάρτα μου. Απλά στην πορεία αγόρασα και έναν dreambox 800άρη. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να κάνω για να διαβάσει ο δέκτης την κάρτα. Μόνο αν βάλω ci και viacess θα την δει; Με την ανανέωση θα έχω πρόβλημα;
Καλυτερα είναι να μην παιζετε καρτες ακομα με newcs+mgcamd γιατι το τελευταιο newcs εχει bug και κανει υπερχρονισμο της καρτας ανεξαρτητα απο τις ρυθμίσεις του με κινδυνο να καψετε την καρτα σας.Αυτο ισχύει μόνο για τον DM800.
Λογικό είνια να μην παίζει η κάρτα με mgcamd σκετο,και καμια αλλη κάρτα.....γιατί το mgcamd για να διαβάσει κάρτα θέλει και newcs i cardserv....Δεν μίλησα για newcs αλλά για mgcamd σκετο (στο οποιο και δεν μου παιζει η καρτα)
Υπομονή χρειάζεται καί τίποτε άλλο....Παραγγελία 5/5 από tvsat.ch
Στις 15/5 τους έστειλα e-mail ... Παιδιά πότε έρχεται η κάρτα μου ?
- Τίποτα
Την δευτέρα 2/6 τους έστειλα 2ο e-mail (στα Αγγλικά πάντα)....
- Τίποτα
Την Τρίτη 3/6 τους έγραψα απευθείας στο site γράφωντας ότι αν δεν την έχω μέχρι την Παρασκευή θα την ακυρώσω ...
- Τίποτα
Σήμερα το πρωί τους στέλνω e-mail ... Παρακαλώ ΑΚΥΡΩΣΤΕ την κάρτα μου
- Τίποτα
Σήμερα το μεσημέρι ανοίγω Dispute Με το PAYPAL ...
- Μετά από 5 λεπτά παίρνω email ....
"Η κάρτα είναι έτοιμη πρέπει να έχετε διεύθυνση Ελβετίας ή να σας φτιάξουμε εμείς μία"
Ερε μαστίγιο και Κ@λ@δάχτυλο που θέλουνε ....
Και έλεγα για το Ελληνικό Δημόσιο ότι είναι αργό και θέλει "σπρώξιμο" από πάνω προς τα κάτω για να πάρει μπρος ...
Υπομονή χρειάζεται καί τίποτε άλλο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.