Με την διαφορά ότι το ORF HD έχει προαναγγείλει αλλαγή κωδικοποίησης και μετράει η αντίστροφη μέτρηση μέχρι να μαυρίσει.
Δική μου άποψη: Όσοι δεν τη παραγγείλατε και το σκεφτόσαστε μη το κάνετε. Δεν αξίζει για 180 ευρώ όταν το ORF HD είναι δωρεάν και δείχνει τα ίδια! Όσοι τη παραγγείλατε και δεν τη λάβατε, ζητήστε τα λεφτά σας πίσω! Οι υπόλοιποι που την πληρώσαμε και τη λάβαμε ας ελπίζουμε ότι θα κρατήσει πολλά χρόνια και θα έχει καλό πρόγραμμα ώστε να μας ξεπληρώσει μακροπρόθεσμα.
(Αν έχετε φίλο Ελβετό και τη πάρετε φτηνά τότε δεν ισχύουν τα παραπάνω.)
Ε? πότε?πως?φιλε βορειε
σαν βολιωτης σε πληροφορω οτι εχω πληροφοριες απο το αυστριακο προξενειο πως θα λαμβανουμε για παντα..σε ολη την πολη χωρις προβλημα το ορφ χα ντε!!
φιλε βορειε
σαν βολιωτης σε πληροφορω οτι εχω πληροφοριες απο το αυστριακο προξενειο πως θα λαμβανουμε για παντα..σε ολη την πολη χωρις προβλημα το ορφ χα ντε!!
αμ πως?
λοιπον κυριοι
σαν βολιωτης και οπαδος του ολυμπιακου βολου...εχω να σας δηλωσω τα ακολουθα
πρωτον αναρωτιεμαι γιατι θα πρεπει να θεωρειται υποτιμητικο να σε θεωρουν πολιτη μιας τοσο προηγμενης χωρας...δεν ξερω αν επισκεφθηκατε προσφατα την αυστρια σας πληροφορω οτι ειναι μια χαρα!! δειτε και τις εικονες απο το ορφ..
οσον αφορα το..παρατσουκλι..
λεγεται οτι κατα την διαρκεια καποιου παγκοσμιου πολεμου συντοπιτες μας φοβουμενοι τους γερμαναραδες ζητησαν καταφυγιο στο αυστριακο προξενειο οπου νομιζαν οτι δεν θα τους πειραξουν οι κατακτητες!!
βορειε να ρωτησεις στον κουνιαδο σου τον λαρισαιο να μας πει
1) γιατι οι λαρισαιοι αποκαλουνται πλατυποδες?
2) ποιο ειναι το μεγαλυτερο αξιοθεατο της λαρισας;
3) πως λεγονται ψαρια που εχει ο πηνειος?
απαντησεις στο επομενο ποστ
σοβαρα τωρα ποτε δεν καταλαβα την βλακωδη αντιπαλοτητα των 2 πολεων ακομη και σε ποδοσφαιρικο επιπεδο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.