HD suisse απο 1.12.2007

Φίλε το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι οι πρώτες καρτες που παρελήφθησαν απο το εν λόγω μαγαζί μετά απο 1 μήνα οπου δούλεψαν κανονικά...έκλεισαν σαν στρείδια και δεν λένε να ξαναανοίξουν, παρόλο που στην περιπτωσή μου τηλεφώνησα δις και μου ειπαν ότι θα σταλούν εντολές επανενεργοποίησης.
Προς το παρόν λοιπόν κράτα καλύτερα τα λεφτά σου...
Ακόμη δεν ανοιξε η κάρτα και επιπλέον ...ουτε που τολμώ να μετακινήσω το πιάτο, μήπως και χαθεί η εντολή ενεργοποίησης που δεν βλέπω να έρχεται! Αυριο στις 4 το απόγευμα θα κλείσω 48ωρο!

Καλησπερα σε ολους!
Πριν καμια εβδομαδα εκανα κι εγω παραγγελια για την καρτα και τους εστειλα και email για να μου πουν αν μπορω να πληρωσω με paypal αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση...
Τι να κανω να ξαναμπω να παραγγειλω ή υπαρχει καποιο προβλημα?
Ευχαριστω πολυ!
Φιλικα!
Κώστας

ειμαι κι εγω στην ιδια φαση με σενα. κι εγω εστειλα mail και απαντηση ... το paypal το ξαναενεργοποιησαν.δειξε ομως λιγο υπομονη για να δουμε τι θα γινει με την καρτα των παιδιων.

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

ειμαι κι εγω στην ιδια φαση με σενα. κι εγω εστειλα mail και απαντηση ... το paypal το ξαναενεργοποιησαν.δειξε ομως λιγο υπομονη για να δουμε τι θα γινει με την καρτα των παιδιων.
Εχω πάρει την κάρτα και είναι ακόμα ανοικτή μέχρι 05/03/08 πλήρωσα κανονικά με έμβασμα στην τράπεζα ο Ελβετος το είδε οτι έχω πληρώσει και μου έστειλε την κάρτα αν όμως κλείσει και η δικιά μου τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...

Τα νεότερα μου δεν ειναι ευχάριστα! Περασαν και οι 48 ώρες που μου ειπαν (απο τις οποίες τις 47.30 περιπου ειχα το πιάτο στον ΗΒ και τον δεκτη στο ελβετικό TSR1) και δεν έγινε καμία επανενεργοποίηση της κάρτας. Πριν λίγο δοκίμασα 2 φορες να ξανατηλεφωνήσω στο κατάστημα και πεφτω σε τηλεφωνητή και μετα απο λιγο κλείνει η γραμμή. Πείτε μου τι θεωρείτε πιο σωστό να κάνω; Αν γραψω ενα εμαιηλ θα έχει άραγε καλύτερη τύχη; Το κακό ειναι ότι δεν κάνουν αυτοί την ενεργοποίηση, αλλά διαβιβάζουν απλά το αίτημα, έλα όμως που δεν μπορούμε να τηλεφωνήσουμε απ ευθείας στην κρατική τιβι και να τους πουμε ...ότι καλούμε απο ελλάδα και ...να την ανοίξουν οσονούπω την ρημάδα για να μη τους κλείσουμε τις τράπεζες! Και αντε και τους πείθω ότι δεν καλώ απο Ελλάδα, δεν έχω ονομα και διευθυνση να τους δωσω εκεί που να αντιστοιχει σ αυτό που δηλώθηκε στην κάρτα...
Πιθανά οι κάρτες βιαξες 2.6 να ειναι ζόρικες σ αυτό το θεμα, αλλά που αλλού να δοκιμάσω αν όχι σε κόκκινο βιαξες που συστήνουν και οι ίδιοι;
Τι προτείνετε να κάνω;

Τα νεότερα μου δεν ειναι ευχάριστα! Περασαν και οι 48 ώρες που μου ειπαν (απο τις οποίες τις 47.30 περιπου ειχα το πιάτο στον ΗΒ και τον δεκτη στο ελβετικό TSR1) και δεν έγινε καμία επανενεργοποίηση της κάρτας. Πριν λίγο δοκίμασα 2 φορες να ξανατηλεφωνήσω στο κατάστημα και πεφτω σε τηλεφωνητή και μετα απο λιγο κλείνει η γραμμή. Πείτε μου τι θεωρείτε πιο σωστό να κάνω; Αν γραψω ενα εμαιηλ θα έχει άραγε καλύτερη τύχη; Το κακό ειναι ότι δεν κάνουν αυτοί την ενεργοποίηση, αλλά διαβιβάζουν απλά το αίτημα, έλα όμως που δεν μπορούμε να τηλεφωνήσουμε απ ευθείας στην κρατική τιβι και να τους πουμε ...ότι καλούμε απο ελλάδα και ...να την ανοίξουν οσονούπω την ρημάδα για να μη τους κλείσουμε τις τράπεζες! Και αντε και τους πείθω ότι δεν καλώ απο Ελλάδα, δεν έχω ονομα και διευθυνση να τους δωσω εκεί που να αντιστοιχει σ αυτό που δηλώθηκε στην κάρτα...
Πιθανά οι κάρτες βιαξες 2.6 να ειναι ζόρικες σ αυτό το θεμα, αλλά που αλλού να δοκιμάσω αν όχι σε κόκκινο βιαξες που συστήνουν και οι ίδιοι;
Τι προτείνετε να κάνω;
Φυσικά και τα νέα δέν είναι ευχάριστα...αν υπήρχε τρόπος με κάποιο κωδικό που να μας έδινε το Ελβετικο μαγαζι να κανουμε re-aktivate την κάρτα;

η καρτα μου ανοιξε σε ενα δευτερολεπτο
απ ευθειας στο HD με κοκκινη viacess

την ειχα 2 μερες με Τrex αλλα δεν....μολις πηρα μια καινουργια κοκκινη viacess δουλεψε

οποτε μαλλον σωθηκαμε

Λοιπον παιδια μολις κατεβηκα απ την ταρατσα οπου ρυθμισα το πιατο μου. Ανοιξα τον δεκτη μου και το HD Suisse παιζει κανονικοτατα! Ο ξαδερφος μου μενει τα τελευται 3 χρονια στην Ελβετια και στο φακελο που μου ειχε στειλει με την καρτα ειχε τα προσωπικα του στοιχεια και την διευθυνση του στη Γενευη, οποτε δεν θα υπηρχε προβλημα σε καμια περιπτωση.

Εγω τους εστειλα εμαιηλ το πρωι και πριν λίγο πήρα απάντηση

Bonjour
Actuellement il y a eu un problème technique pour les cartes SSR.
L’enregistrement de votre carte s’est malheureusement perdu entre nous et Sata
Nous avons refaits un contrat et tout devrai rentre dans l’ordre rapidement.
Ca devrait rentre dans l’ordre d’ici peux, merci de votre patience.
Meilleures salutations

το οποίο λεει ότι...υπήρξαν τεχνικά προβλήματα (έχουν και οι ελβετοί τέτοια;) και δυστυχώς η επανενεργοποίηση της καρτας απωλέστηκε καπου μεταξυ αυτών και της κρατικής υπηρεσίας. Ξαναέκαναν λεει το συμβολαιο και λογικά όλα θα πρεπει να μπουν σε ταξη σύντομα! Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας (εξαντλήθηκε...αλλά δεν το ξέρουν αυτό!)
Δεν θα αντεξω όμως...άλλες 48 ωρες στο TSR1...
Ευτυχώς αυριο βραδυ πάω Θεσ/νικη και θα το αφήσω 2 μερες εκει μπας και ψαρέψει καμιά ενεργοποίηση! (Αλεξ αν βολέψει να μιλήσουμε για να βρεθούμε για κανενα καφέ Κυριακή πρωί)

Εγω τους εστειλα εμαιηλ το πρωι και πριν λίγο πήρα απάντηση

Bonjour
Actuellement il y a eu un problème technique pour les cartes SSR.
L’enregistrement de votre carte s’est malheureusement perdu entre nous et Sata
Nous avons refaits un contrat et tout devrai rentre dans l’ordre rapidement.
Ca devrait rentre dans l’ordre d’ici peux, merci de votre patience.
Meilleures salutations

το οποίο λεει ότι...υπήρξαν τεχνικά προβλήματα (έχουν και οι ελβετοί τέτοια;) και δυστυχώς η επανενεργοποίηση της καρτας απωλέστηκε καπου μεταξυ αυτών και της κρατικής υπηρεσίας. Ξαναέκαναν λεει το συμβολαιο και λογικά όλα θα πρεπει να μπουν σε ταξη σύντομα! Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας (εξαντλήθηκε...αλλά δεν το ξέρουν αυτό!)
Δεν θα αντεξω όμως...άλλες 48 ωρες στο TSR1...
Ευτυχώς αυριο βραδυ πάω Θεσ/νικη και θα το αφήσω 2 μερες εκει μπας και ψαρέψει καμιά ενεργοποίηση! (Αλεξ αν βολέψει να μιλήσουμε για να βρεθούμε για κανενα καφέ Κυριακή πρωί)
Η μιά δικαιολογία διαδέχεται την άλλη......τι να πώ μακάρι να είναι έτσι.

Ανάσταση!
Η Ελβετίδα πήρε επιτέλους τα...δικαιώματά της στη διάρκεια της απογευματινής μου απουσίας στη δουλειά. Και μαλλον τωρα πηρε τα σωστά γιατι πήρε μέχρι 29 Φεβρουαρίου, όπως γίνεται δηλαδή συνήθως (με τον μήνα).
Το κουφό αλλα και πιθανότατα συμπτωματικό είναι ότι τα πήρε ..μέσα σε ucas δέκτη που δοκιμάζω και όχι μέσα στην γνήσια-νόμιμη κόκκινη βιαξές!
Αντε να κάνω και λίγο ζαππινγκ σήμερα γιατι ο γείτονας θα νομίζει πως κάτι έπαθα που δεν ακούει θόρυβο απο μοτέρ τόσες μέρες!

Φίλιππε, μας τρόμαξες με την περιπέτεια σου..
Η viaccess καρτούλα σου έπρεπε να παίζει και να αναβαθμίζεται σε όλες τις συμβατές μοντούλες και όχι μόνο στην οριτζιναλ βιαξες.

Τέλος καλό που λένε..

Ανάσταση!
Η Ελβετίδα πήρε επιτέλους τα...δικαιώματά της στη διάρκεια της απογευματινής μου απουσίας στη δουλειά. Και μαλλον τωρα πηρε τα σωστά γιατι πήρε μέχρι 29 Φεβρουαρίου, όπως γίνεται δηλαδή συνήθως (με τον μήνα).
Το κουφό αλλα και πιθανότατα συμπτωματικό είναι ότι τα πήρε ..μέσα σε ucas δέκτη που δοκιμάζω και όχι μέσα στην γνήσια-νόμιμη κόκκινη βιαξές!
Αντε να κάνω και λίγο ζαππινγκ σήμερα γιατι ο γείτονας θα νομίζει πως κάτι έπαθα που δεν ακούει θόρυβο απο μοτέρ τόσες μέρες!

σου εφερα τυχη

παντα στην ζωη μπροστα ο γκαστονε πισω ο ντοναλντ:BDGBGDB55::BDGBGDB55: