HD suisse απο 1.12.2007

Η δική μου πάντως το γράφει καθαρά στην απόδειξη ότι ισχύει μέχρι 31/03/2010

Τελικά όλοι είστε μια χαρά με τις ανανεώσεις των δικαιωμάτων της κάρτας?

Σκέφτομαι να ζητήσω από κάποιον γνωστό μου στην Ελβετία να μου βρει την κάρτα, τι ακριβώς πρέπει να του πω; Να μου στείλει απλά την κάρτα, ή πρέπει να γίνει ενεργοποίηση εκεί και να τη στείλει μετά; Αν δεν την ενεργοποιήσει αυτός στην Ελβετία, μπορώ εγώ από την Ελλάδα και πως;

Σκέφτομαι να ζητήσω από κάποιον γνωστό μου στην Ελβετία να μου βρει την κάρτα, τι ακριβώς πρέπει να του πω; Να μου στείλει απλά την κάρτα, ή πρέπει να γίνει ενεργοποίηση εκεί και να τη στείλει μετά; Αν δεν την ενεργοποιήσει αυτός στην Ελβετία, μπορώ εγώ από την Ελλάδα και πως;

να σου την ενεργοποιησει σε εναν HD δεκτη με μοντουλα viaccess κοκκινη και μετα να σου στειλει καρτα και μονοτουλα στην Αθηνα

απλα και ωραια!!!!

Εγώ από Ελλάδα δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση; Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε στην Ελβετία;

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Εγώ από Ελλάδα δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση; Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε στην Ελβετία;
Ενεργοποίηση γίνεται από μόνη της η κάρτα είτε στήν Ελβετία είτε εδώ.
Δηλαδή γίνεται αυτόματα.
Τό μονο που χρειάζεται να κάνεις είναι νά τήν αγοράσεις.

Ο διευθυντης τού sf sport κάτι λέει γιά formoula 1 ζωντανά από τό HD SUISSE αν κατάλαβα καλά...............

Εσύ τώρα έβαλες τη φωτογραφία για να μας πεις για τη φόρμουλα 1 ή για να μας την πεις για την εικόνα της kuro? :p

Σε ποιο τηλεφωνο πηρατε τον ελβετο; Εχω αυτα:0900 900.657 και
0041216570646.Σε ποιο απ´τα 2 να παρω;

Στο δεύτερο καλύτερα, το πρωτο έχει μεγαλύτερη χρέωση και ειναι μόνο για τεχνικά προβλήματα

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Εσύ τώρα έβαλες τη φωτογραφία για να μας πεις για τη φόρμουλα 1 ή για να μας την πεις για την εικόνα της kuro? :p
Em kuro ine afto , i ikona ine parapano apo telia !! ontos o filos mas ekane na zilepsoume !!:firstprize::firstprize::worshippy::worshippy:

H Ελβετίδα ...πάλι μου κάνει κόγκξες!
Παρακαλώ τους υπόλοιπους κατόχους της κάρτας στο φόρουμ να ελέγξουν λίγο αν πήραν τα δικαιώματα Απριλίου, που θεωρητικά πρέπει να τα στελνουν απο τις 16 του προηγούμενου μήνα (Μαρτίου εν προκειμένω). Εδω και...μία βδομάδα αφήνω συνεχώς την κάρτα και τους δέκτες πάνω σε ελβετικό κανάλι, συνεχώς ανοιχτούς τις ώρες που λείπω απο το σπίτι (και σε κοκκινη βιαξες και σε εμουλάτορα που δουλεύει σίγουρα) και...αρνείται πεισματικά να πάρει τα δικαιώματα Απριλίου! Πολύ φοβάμαι ότι θα έχω την ίδια ιστορία με τον πρώτο μήνα!
Τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή τα δικαιώματα του Μαρτιου τα πήρε σε 3 λεπτά γύρω στις 20 Φεβρουαρίου.

η δικη μου καρτα εχει ανανεωθει κανονικα. στις 21 μαρτιου αν θυμαμαι σωστα. εμπλεξες ασχημα μου φαινεται.

Κουφά πράγματα!
Τελικά χτες την νύχτα πήρε δικαιώματα, αλλά τωρα πάνε απο 25-3-08 μέχρι 5-5-08!

Ας ρωτήσω κάτι που άρχισε εχθες να με απασχολεί, καθ´όσον παρήγγειλα την κάρτα και σε αναμονή του ερχομού της έψαξα στον humax2000 για το hdsuisse. Και αίφνης διαπίσωσα οτι δεν υπάρχει στο σύνολο των καναλιών που κατεβαίνουν απο τον hotbird. Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό να μην υπάρχει...έχει κανείς κάποια άποψη;