HD suisse απο 1.12.2007

Λογικά την βάζεις στη μοντούλα και ανοίγει αμέσως αλλά αν δεν πάρουν τα χαρτιά συμπληρωμένα σε 1 μήνα στην σχετική κρατική υπηρεσία...θα σου ξανακλείσει (αυτά κανονικά θα έπρεπε να τα ειχε στειλει ο κουμπάρος σου πιστεύω, εκτός κι αν δεν ειναι τα χαρτιά ενεργοποίησης αλλά είναι άλλα χαρτιά)

Η φόρμα πάνω αριστερά γράφει: Kartenregistration Fachhandel, αλλά δεν ξέρω Γερμανικά και κατά συνέπεια δεν μπορώ να καταλάβω...

Η κάρτα πήρε δικαιώματα κανονικά για ένα μήνα.
Και η εικόνα είναι όντως απίθανη!

Ουτε εγω ξέρω γερμανικά αλλά το Kartenregistration είναι προφανώς το έντυπο που πρεπει να σταλεί στην κρατική υπηρεσία για να σου γίνει ενεργοποίηση και βεβαια ...θα το ξαναστειλεις το συντομότερο στον κουμπάρο για να το συμπληρώσει με δικά του στοιχεία και να το στειλει απο εκεί!

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Ουτε εγω ξέρω γερμανικά αλλά το Kartenregistration είναι προφανώς το έντυπο που πρεπει να σταλεί στην κρατική υπηρεσία για να σου γίνει ενεργοποίηση
Ακολούθησα κάποιον σύνδεσμο στο διαδίκτυο που είδα στη φόρμα και γυρίζοντας τη γλώσσα στα Γαλλικά είδα ότι θέλει registration μέσα σε 1 μήνα, αλλιώς απενεργοποιείται. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει και διαδικτυακά, δεν ξέρω όμως αν θα προκύψει κάνα μπέρδεμα με τις ΙΡ, να δουν δηλαδή ότι αυτή έγινε από Ελλάδα.

και βεβαια ...θα το ξαναστειλεις το συντομότερο στον κουμπάρο για να το συμπληρώσει με δικά του στοιχεία και να το στειλει απο εκεί!

Εννοείτε!
τον πήρα τηλέφωνο και ω τι έκπληξη!
Αύριο κατεβαίνει Ελλάδα για δουλειά με το ντόπιο τμήμα της Ελβετικής εταιρείας που είναι στέλεχος. Οπότε θα του τα δώσω και θα του πω να μην ξεχάσει να τα στείλει όταν γυρίσει στο χωριό του:2thumb22sup:

Last edited:
Η φόρμα πάνω αριστερά γράφει: Kartenregistration Fachhandel, αλλά δεν ξέρω Γερμανικά και κατά συνέπεια δεν μπορώ να καταλάβω...
Αυτό σημαίνει καταχώρηση κάρτας απο εμπορικό κατάστημα, οπότε σίγουρα πρέπει αν υποβληθεί συμπληρωμένο. Μένει να ξεκαθαρίσει ποιος το υποβάλλει. Ο αγοραστής ή το κατάστημα απο το οποίο αγοράστηκε.

Εχω κάνει και εγώ την παραγγελία για το HD Suisse από το www.tvsat.ch ...
την παραγγελία την έκανα 5/5/2008 και τους έστειλα και ενα email στις 12/5 αλλά πέραν της αρχικής επιβεβαίωσης τίποτα ...

Να αρχίσω να ανυσηχώ? ή θέλει κι άλλο χρόνο ?

Ελπίζω να προλάβω γιατί τελειώνουν οι μέρες ... 24 + σήμερα ....

Ακριβώ το ίδια και εγώ. Παραγγελία 5/5 έχω στείλει 2 email, δεν έχει απαντήσει κανείς και περιμένω...

Παιδια ξεχνάτε ότι για κάθε παραγγελία εξωτερικού σαν τις δικές μας πρέπει να βρουν και έναν ελβετό ...διατεθειμένο να δανείσει την διεύθυνσή του ώστε να καταχωρηθεί νομίμως (νομότυπα) η κάρτα. Εγω μέχρι τώρα απορώ κιόλας...που βρήκαν τόσο πολλούς ελβετούς που δέχτηκαν!

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Τό HD SUISSE θά δείξει καί τήν Eurovision...

Παιδιά καλημέρα.Έχω παραγγείλει τον dreambox 800(τον αναμένω μέχρι Παρασκευή) και σήμερα κανόνησα με φίλο μου να μου αγοράσει κάρτα hd suisse απο Ελβετία-Lugano. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξω;Του ζήτησα να πάρει την κάρτα ενεργοποιημένη αν γίνεται.Λέτε να έχω πρόβλημα με τις μηνιαίες ανανεώσεις;Απο emu τι γίνεται;Τι θα χρειαστεί;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλημέρα σας. Πρώτη φορά στο forum σας, παρότι είμαι παλιός στα δορυφορικά (απο εποχή ΝΟΒΑ με 16f84 τσιπάκια για τους γνώστες. )

Αφού οργανώθηκα φέτος για το EURO (Projector EPSON TW700, HD receiver Kathrein UFS 910) είπα να πάρω και μια συνδρομή SRG για το HD Suisse κανάλι.
Εκανα την παραγγελία από το γνωστο satoliver.ch στις 8 Μαίου και σήμερα πήρα τηλέφωνο να δω που πάμε.
Ο πολύ ευγενικός Ελβετός με ανάγκασε να ακονίσω τα σκουριασμένα μου γαλλικά και για να μην πολυλογώ μου είπε ότι θα πάρει ενα με ενάμιση μήνα η εκτέλεση της παραγγελίας χωρίς να μου πει το λόγο!
Πάει το EURO δηλαδή (άσε που χάσαμε και την Καλομοίρα)....

Καλημέρα σας. Πρώτη φορά στο forum σας, παρότι είμαι παλιός στα δορυφορικά (απο εποχή ΝΟΒΑ με 16f84 τσιπάκια για τους γνώστες. )

Αφού οργανώθηκα φέτος για το EURO (Projector EPSON TW700, HD receiver Kathrein UFS 910) είπα να πάρω και μια συνδρομή SRG για το HD Suisse κανάλι.
Εκανα την παραγγελία από το γνωστο satoliver.ch στις 8 Μαίου και σήμερα πήρα τηλέφωνο να δω που πάμε.
Ο πολύ ευγενικός Ελβετός με ανάγκασε να ακονίσω τα σκουριασμένα μου γαλλικά και για να μην πολυλογώ μου είπε ότι θα πάρει ενα με ενάμιση μήνα η εκτέλεση της παραγγελίας χωρίς να μου πει το λόγο!
Πάει το EURO δηλαδή (άσε που χάσαμε και την Καλομοίρα)....

:bigcry::bigcry::bigcry:

Την χρέωση πάντως στην κάρτα την έφαγα κανονικά στην ώρα της εγώ ...
Αν η παραγγελία πάει για 20 Ιουνίου την μ@μησ@....

Αν είναι 1 μήνας καλά είναι. 5 Μαΐου η αίτηση μου, προλαβαίνω. Αν πάει 1,5μ μήνα θα χάσουμε το μισό Euro. Προφανώς έπεσαν πολλές παραγγελίες και ο τύπος μπούκωσε. Έπρεπε να είχαμε παραγγείλει νωρίτερα και θα το είχα κάνει αλλά άκουγα της φήμες για τον ΟΤΕ και είπα να περιμένω λίγο. Πόσο αφελείς είμαστε τελικά...

Αν είναι 1 μήνας καλά είναι. 5 Μαΐου η αίτηση μου, προλαβαίνω. Αν πάει 1,5μ μήνα θα χάσουμε το μισό Euro. Προφανώς έπεσαν πολλές παραγγελίες και ο τύπος μπούκωσε. Έπρεπε να είχαμε παραγγείλει νωρίτερα και θα το είχα κάνει αλλά άκουγα της φήμες για τον ΟΤΕ και είπα να περιμένω λίγο. Πόσο αφελείς είμαστε τελικά...

Την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ ... πόσο αφελείς ε? μάλλον πόσο μ@ ....μπιιιιπ είμαστε έπρεπε να λέμε εδώ που φτάσαμε.... μερικές φορές καλύτερα να μην βγαίνουν φήμες ...
Κι έλεγα πως 1 μήνα πριν προλάβαινα να κάνω τα πάντα και περίσσευε και χρόνος.
Αφού δεν πήγα να παραγγείλω στις 6 Ιουνίου πάντως καλά είναι ...χεχε
Τουλάχιστον θα προλάβω μερικά παιχνίδια ...

ΚΙ εγώ θα ήμουν το ίδιο αφελής και θα περίμενα την ελληνική εκδοχή του HD. Αλλά είχα δώσει την παραγγελία μια μέρα πριν βγουν στη φόρα οι μεγαλεπήβολες προοπτικές....έχει περάσει 1,5 μήνας σχεδόν και μόλις πριν 5-6 μέρες μετά απο συνεχή μειλ πήρα απάντηση ότι αποστάλησαν οι κάρτες που παρήγγειλα (2). Ελπίχω μέχρι τις 7 Ιουνίου να έχει έρθει...και με τ πόδια ναρχεται, πιστευω ότι θα φτάσει...στεναχωριέμαι βέβαια που θα χάσω την Καλομοίρα...αλλά μάλλον θα το ξεπεράσω.

Πλάκα πλάκα με τόσους έλληνες που μάζεψε ο Ελβετός θα πρέπει να έχει νοικιάσει σχεδόν όλο το ταχυδρομείο της περιοχής του .... αν το κάνει με θυρίδα.

Θάλεγα ότι μάλλον ο Ελβετός βρήκε την κότα που γεννάει χρυσά αυγά στην Ελλάδα για αυτο και ζητάει ότι του καπνίσει μετ επιτάσεως...και φυσικά το λαμβάνει...

Λέω να φτιάξουμε ενα νέο ελβετικό καντόνι στην Ελλάδα και να ζητήσουμε ...αυτονομία! Για θυρεό που δεν έχουμε (όλα τα ελβετικά καντόνια έχουν) μπορούμε να βάλουμε τον...καραγκιόζη, για να μη ξεχνάμε και τις ρίζες μας!