HD wireless streaming

αυτο για το τριφασικο που πρεπει να ειναι στις ιδιες πριζες,ποσο "χειροτερα" θα ειναι εαν οι πριζα του modem ειναι σε αλλη φαση απο αυτη του media player?

Δεν νομίζω να μπορεί να σου δώσει κανείς ακριβές νούμερο. Θα σου έλεγα να το ξεχάσεις, εκτός αν σκοπεύεις επιπλέον να κάνεις επέμβαση στον πίνακα (είτε για να βάλεις τις σχετικές πρίζες στην ίδια φάση είτε για να βάλεις κάποιο homeplug bridge εξάρτημα μεταξύ των φάσεων (σπάνιο εξάρτημα, αλλά υπάρχει..)).

Και πάλι βέβαια δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί ότι θα πιάσεις τις ταχύτητες που χρειάζεσαι.

Για άλλη μια φορά, κάνε τα αδύνατα δυνατά να περάσεις καλώδιο. Θα γλυτώσεις χρόνο, χρήμα και πονοκέφαλο.

Ρε παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ γιατί με τις κοπέλες στο πλαισιο δεν βγάζω άκρη!
Όταν ο υπολογιστής και το μοντεμ ρουτερ είναι ΣΤΗΝ ΙΔΊΑ ΠΡΊΖΑ θα χρησιμοποιήσουν ΈΝΑ powerline η ΔΥΟ??από το powerline θα πάει καλώδιο στο ρουτερ.θα πρέπει από ΆΛΛΟ powerline να φύγει καλώδιο και για τον υπολογιστή??το πακέτο έχει δυο powerline μέσα.

Αν υπολογιστής και router είναι στην ίδια πρίζα (και άρα κοντά το ένα στο άλλο) προφανώς θα συνδεθούν με ethernet. Που κολλάει το powerline?

To powerline φαντάσου το σαν χταπόδι. Το ένα άκρο του είναι το κέντρο του χταποδιού και τα άλλα άκρα είναι τα πλοκάμια. Μπορείς να έχεις μια συσκευή στο router και να έχεις περισσότερες από μια συσκευές για τα απομακρυσμένα άκρα σου.

Αν υπολογιστής και router είναι στην ίδια πρίζα (και άρα κοντά το ένα στο άλλο) προφανώς θα συνδεθούν με ethernet. Που κολλάει το powerline?

To powerline φαντάσου το σαν χταπόδι. Το ένα άκρο του είναι το κέντρο του χταποδιού και τα άλλα άκρα είναι τα πλοκάμια. Μπορείς να έχεις μια συσκευή στο router και να έχεις περισσότερες από μια συσκευές για τα απομακρυσμένα άκρα σου.

Οκ είναι με καλώδιο επειδή είναι δίπλα.αν τα είχα με wifi?τι θα γινόταν?θα ήθελα δυο powerline παρότι θα ήταν μεν στην ιδία πρίζα αλλά μέσω wifi?

Αν ήταν ήδη δικτυωμένα μέσω WiFi τι θα το έκανες το powerline??

Γενικά, δεν σε καταλαβαίνω. Το Powerline είναι ένας τρόπος να δικτυώσεις δυο συσκευές. Αν είναι ήδη δικτυωμένες (με οποιοδήποτε τρόπο) τι θα προσφέρει το powerline?

Τι θέλεις τελικά να κάνεις;

Αν ήταν ήδη δικτυωμένα μέσω WiFi τι θα το έκανες το powerline??

Γενικά, δεν σε καταλαβαίνω. Το Powerline είναι ένας τρόπος να δικτυώσεις δυο συσκευές. Αν είναι ήδη δικτυωμένες (με οποιοδήποτε τρόπο) τι θα προσφέρει το powerline?

Τι θέλεις τελικά να κάνεις;

Ναι η ερώτηση ήταν λίγο θεωρητική γιατί αφού είναι δίπλα λογικό είναι να το έχω με καλώδιο.απλά λέω ότι αν είναι δίπλα δίπλα ρουτερ με υπολογιστή με wifi στην ΙΔΊΑ ΠΡΊΖΑ θα χρειαζόταν ΚΑΙ το ρουτερ ΚΑΙ ο υπολογιστής να συνδεθούν με το powerline η επειδή είναι στην ιδία πρίζα μονο το ρουτερ πρέπει να συνδεθεί με το powerline ?

ΟΚ, έστω ότι σύνδεσες το router με το powerline και έβαλες το τελευταίο στην ίδια πρίζα που βρίσκεται και ο υπολογιστής. Πως θα συνδεθεί ο υπολογιστής χωρίς είτε ethernet, είτε WiFi, είτε powerline?

Τι σουρεαλιστική κουβέντα είναι αυτή που κάνουμε; :p

λοιπον τελικα αγορασα να δοκιμασω -αντι για powerline- το netgear dgn3500!αλλα στις ρυθμισεις του adapter παλι 100mbps λεει οχι 1000.γιατι?αφου το ρουτερ ειναι 1000αρι.
παντως τωρα δεν κολλανε τα αρχεια που κολλουσαν πριν.για να δουμε.

λοιπον τελικα αγορασα να δοκιμασω -αντι για powerline- το netgear dgn3500!αλλα στις ρυθμισεις του adapter παλι 100mbps λεει οχι 1000.γιατι?αφου το ρουτερ ειναι 1000αρι.
παντως τωρα δεν κολλανε τα αρχεια που κολλουσαν πριν.για να δουμε.

απο ftp.ntua.gr κατεβαζω με το netgear με τραγικες ταχυτητες 110-120 ενω με το παλιο της wind με 1.6mb/sec καρφωμενο!τι διαολο?

απο ftp.ntua.gr κατεβαζω με το netgear με τραγικες ταχυτητες 110-120 ενω με το παλιο της wind με 1.6mb/sec καρφωμενο!τι διαολο?

Τελικά με firefox κατέβαζε χάλια με internet download manager όλα καλά!

άλλη μια ερώτηση.. ...
το κομπιούτερ μου υποστηρίζει Gigabit .το
ρουτερ αυτό υποστήριζει ενσύρματο
Gigabit .όταν πάω στο κομπιούτερ στις
ρυθμίσεις του adapter στο status γιατί μου
δείχνει 100 mbps και όχι 1000?

Μάλλον κάτι δεν πηγαίνει καλά με την καλωδίωσή σου. Δοκίμασε με κάποιο άλλο καλώδιο ethernet (CAT 5e και πάνω πάντα).

Τώρα πού το αναφέρεις το πακέτο μέσα του netgear είχε ένα κίτρινο καλώδιο ethernet με κάπως νίκελ βύσμα.αλλά εγώ άφησα το παλιό από τα παλιά ρουτερ.το βραδύ πού θα πάω σπίτι θα το δοκιμάσω!

Μάλλον κάτι δεν πηγαίνει καλά με την καλωδίωσή σου. Δοκίμασε με κάποιο άλλο καλώδιο ethernet (CAT 5e και πάνω πάντα).
παλι σωστος!εβαλα το καλωδιο της συσκευασιας του netgear και τωρα δειχνει 1gbps!
ευχαριστω και παλι
πλεον σε avi δεν εχω κολληματα.αν δω κατι μαλλον θα προσθεσω και powerlines

Ρε παιδιά έχω το netgear 3500 τρεις μέρες με την τελευταία
αναβάθμιση και κάθε μέρα μια φορά θα
διακοπεί η ασύρματη επικοινωνία με media
players ,κινητά και θα πρέπει να του κάνω
επανεκκίνησή για να φτιάξει!όμως πολλές
φορές με την πρώτη επανεκκίνησή δεν παίρνει
τους DNS λέει της wind και θέλει παλι
επανεκκίνησή !χτες το έκανα επανεκκίνησή τρεις
φορές !τι να κάνω?

Να το πάω πίσω να πάρω κανένα belkin η μπορεί και εκείνο να μου κάνει τα ιδία?με τα ρουτερ και τα δυο της wind ποτέ δεν έκαναν αποσυνδέσεις τα ασύρματα .

για τους DNS της Wind, επειδή χρησιμοποιώ το 3G της στο PC, έχω πρόβλημα με αυτούς και βάζω της google 8.8.8.8 & 8.8.4.4

Όταν το κάνω επανεκκίνησή και δεν παίρνει τους DNS ουτε το ασύρματο λειτουργεί .γιαυτό χτες εκεί πού έκανα streaming ταινία ξαφνικά κόπηκε και μου πήρε είκοσι λεπτά να του κάνω 3-4 επανεκκινησεις για να στρώσει!το ασύρματο έχει σχέση με τους DNS ?

κανονικά όχι. To ασύρματο θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά.
Από την άλλη, παλιά που είχα ένα speedtouch modem/router το ασύρματο του μου μπλόκαρε το xtreamer. Παράξενο.

δυστυχως κατοπιν εορτης διαβαζω στα φορα τα χειροτερα για τα disconnections αυτου του ρουτερ!και στο πλαισιο να το παω θα το παρουν αλλα πιο να παρω?gigabit. kai 300ari

Re: Απάντηση: HD wireless streaming

για τους DNS της Wind, επειδή χρησιμοποιώ το 3G της στο PC, έχω πρόβλημα με αυτούς και βάζω της google 8.8.8.8 & 8.8.4.4
αυτους τους dns τους βαζω μεσα απο το μενου του ρουτερ η απο τις ρυθμισεις του adapter(ασυρματου η ενσυρματου)?