HD wireless streaming

Όταν λες "πρίζα" εννοείς του ρεύματος??? Τότε εννοείται ότι θέλει ξεχωριστή πρίζα και μάλιστα μόνο του. Θα πρέπει δηλαδή στο δωμάτιο που θα έχεις το router να έχεις και μία πρίζα μόνη της.

Υ.Γ Απο ότι βλέπω είναι "ψευδο" Gigabit....
"numerous online reviews say they are worse than the "regular" non gigabit kit
...its marketing ...there is no need for gigabit ports on powerline adapters yet as none deliver a *real* 100Mbps of throughput ...they connect at a signalling speed of 200Mbps at the physical layer, but its half duplex and shared medium, with an inefficent protocol, so 90-100Mbps at the very best under lab conditions"

http://www.avforums.com/forums/stre...treaming-via-powerline-adapters-how-fast.html

Ναι αλλά ακόμα και μονο του το ρουτερ σε μια πρίζα,εκεί θα είναι το powerline !θα συνδεθούν με ethernet καλώδιο ρουτερ - powerline .η πρίζα ρεύματος του ρουτερ πού θα συνδεθεί ?αυτό πού ρωτάω είναι το ρεύμα του το ρουτερ πρέπει να το παίρνει ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΔΊΑ ΠΡΊΖΑ πού είναι το powerline του?

Όχι μόνο δεν πρέπει, αλλά επιβάλλεται να είναι σε διαφορετικές πρίζες (ρεύματος) router και powerline.

Γενικά, τα powerline θέλουν να είναι μόνα τους σε πρίζες. Ολομόναχα.

Ναι, έτσι απαιτούνται πολλές πρίζες.. τι να κάνουμε.

Όχι μόνο δεν πρέπει, αλλά επιβάλλεται να είναι σε διαφορετικές πρίζες (ρεύματος) router και powerline.

Γενικά, τα powerline θέλουν να είναι μόνα τους σε πρίζες. Ολομόναχα.

Ναι, έτσι απαιτούνται πολλές πρίζες.. τι να κάνουμε.

Είναι μερικά powerline πού έχουν τα ιδία πάνω τους υποδοχή πρίζας !αυτά κάνουν?

www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Powerlines/Belkin-Powerline-AV-Surf-Kit-200MBPS-F5D4079CR.htm

Κάνουν ναι.... Σε αυτά που έχεις στο link θα δεις μέχρι 720p, χωρίς πρόβλημα....

Μωρέ εγώ θέλω 1080 αλλά δεν έχω δυο πρίζες σε κάθε δωμάτιο εκεί πού είναι το ρουτερ και τα 2 media players !μια για μονο του το powerline !έχω και τριφασικό και δεν ξέρω αν θα προκαλέσει προβλήματά αυτό

Αν πέσει το μάτι σου σε 500 άρια αλλά με πρίζα πάνω τους όπως αυτά στο λινκ πες μου!

Εγώ που έχω τριφασικό και δεν μπορώ να δουλέψω στην ίδια φάση τι γίνεται? Τι απώλειες θα έχω? Έχει δουλέψει κάποιος τα devolo?

Ευχαριστώ,

Εγώ πήρα τηλέφωνο τον ηλεκτρολόγο της πολυκατοικίας και μου είπε ότι είναι εύκολο να βάλει τις πρίζες πού θέλω στην ίδια φάση απλά αν κάτι πάθει αυτή η φάση δεν θα έχω ρεύμα και στα τρία δωμάτιά πού είναι οι πρίζες πού θέλω.

Ωραία λύση αυτή, προτού πληρώσουμε ηλεκτρολόγο έχει δοκιμάσει κάποιος devolo σε άλλη φάση κάποιο 500αρι AV κιτ να μας πει ταχύτητες μπας και τον γλιτώσουμε ?

Ωραία λύση αυτή, προτού πληρώσουμε ηλεκτρολόγο έχει δοκιμάσει κάποιος devolo σε άλλη φάση κάποιο 500αρι AV κιτ να μας πει ταχύτητες μπας και τον γλιτώσουμε ?

Ναι να μας πει κάποιος με τριφασικό αν παίζει 1080 full χωρίς κολλήματα με powerline 500 αρι

Η κουβέντα κύκλους κάνει..

Σας το έχω γράψει τόσες φορές. Ακόμα και αν βγει κάποιος και πει ότι στο δικό του σπίτι σε συγκεκριμένες πρίζες παίζει απροβλημάτιστα Blu Ray αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τις δικές σας περιπτώσεις. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις.

Επιπροσθέτως σε αυτό που αναφέρει ο Δημήτρης.... Μετά απο test έχω καταλήξει σε ένα setup...Δηλαδή, με συγκεκριμένες πρίζες θα πετύχω το top της απόδοσης και αν αλλάξω μία απο αυτές τότε έχω δει μειώσεις και 60%.....

Η φάση πρέπει να είναι ίδια υποχρεωτικά. Επίσης πολύ πιθανόν να παίζει ρόλο και η ποιότητα του χαλκού του καλωδίου, κλπ κλπ.... Η πολυκατοικία μου είναι 9 χρόνων, δηλαδή σχετικά καινούρια...

Επιπροσθέτως σε αυτό που αναφέρει ο Δημήτρης.... Μετά απο test έχω καταλήξει σε ένα setup...Δηλαδή, με συγκεκριμένες πρίζες θα πετύχω το top της απόδοσης και αν αλλάξω μία απο αυτές τότε έχω δει μειώσεις και 60%.....

Η φάση πρέπει να είναι ίδια υποχρεωτικά. Επίσης πολύ πιθανόν να παίζει ρόλο και η ποιότητα του χαλκού του καλωδίου, κλπ κλπ.... Η πολυκατοικία μου είναι 9 χρόνων, δηλαδή σχετικά καινούρια...

Πάντως αυτό για την φάση υπάρχουν άνθρωποι πού ορκίζονται ότι και σε τριφασικό παίζουν μια χαρά.βέβαια όπως λέει κι ο δημήτρης μια δοκιμή θα .... Μας πείσει !

Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να μπορούμε να επιστρέψουμε τα powerlines αν δε μας κάνουν? Η να το πω καλύτερα να τα δανειστούμε για 2-3 μέρες να τα δοκιμάσουμε.

Διάβαζα εχθές στο site της Belkin και της Diavolo τα καινούρια kits δουλεύουν και σε διαφορετικές φάσεις. Η ερώτηση είναι να κάποιος έχει τριφασικό τι απώλειες υπάρχουν σε διαφορετική φάση?

Το διαμέρισμα είναι σε πολυκατοικία 6ετίας και οι καλωδιλωσεις είναι καλές. Απλά να αναφέρω ότι μίλησα και με τον ηλεκτρολόγο μου και μπορεί να αλλαχτούν οι φάσεις στις πρίζες εύκολα από τον πίνακα..

Ενδιαφέρθηκα για αγορά Powerline πριν μερικές βδομάδες. Σε επίσκεψη στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη τους ρώτησα για δυνατότητα επιστροφής αν δεν δουλέψουν στην ηλεκτρική μου εγκατάσταση. Μου είπαν οτι επιτρέπεται η επιστροφή αλλά πρέπει να κάνω μια στάση στο τεχνικό τους τμήμα για έλεγχο (οτι επιστρέφω τιες συσκευές σε καλή κατάσταση) και μετά στο κατάστημα. Φυσικά ούτε λόγος για επιστροφή μετρητών. Πιστωτικό σημείωμα...

Έχμ, αγόρασε τα τότε από αμαζον έχεις ένα μήνα και σου βάζουν πίσω και τα μεταφορικά...

Δοκίμασα τα 200 μου ήρθαν σήμερα και 1080 mkv 16000bitrate έπαιξε.. Αύριο θα κάνω περισσότερες δοκιμές

επιβεβαιώνω οτι τα TP-LINK 211 παιζουν - στρημαρουν και bluray τουλαχιστον σε εμενα με μονοφασικο ρευμα ...συγκεκριμενα πηρα αυτα....http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...5D79DF70B&pa=D48F803FBB19E64893A583D2120B9A92

Ο emilot είχε αναφέρει ότι μονο τα 511 του έπαιξαν full blu ray.άρα μάλλον εξαρτάται όπως έχει αναφερθεί και από άλλους ,αστάθμητους παράγοντες το streaming 1080 ταινιών.

Μωρέ εγώ θέλω 1080 αλλά δεν έχω δυο πρίζες σε κάθε δωμάτιο εκεί πού είναι το ρουτερ και τα 2 media players !μια για μονο του το powerline !έχω και τριφασικό και δεν ξέρω αν θα προκαλέσει προβλήματά αυτό

Αν πέσει το μάτι σου σε 500 άρια αλλά με πρίζα πάνω τους όπως αυτά στο λινκ πες μου!

Να τα

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...3859717C0&pa=D48F803FBB19E64893A583D2120B9A92