HD wireless streaming

παιδια εβαλα το καλωδιο μεταξυ ρουτερ και κομπιουτερ που ειναι διπλα ,απενεργοποιησα το ασυρματο του κομπιουτερ (δεν εχω βαλει καθολου την νεα καρτα δικτυου) και παιζουν τα παντα πλην οπως ειχατε πει καποιων 1080 που ξεκινανε μεν αλλα κολλανε σε 5 λεπτα!παιζουν ακομα και ταυτοχρονα και στα 2 δωματια δυο ελληνικες ταινιες που "διαβαζονται"απο τον ιδιο εξωτερικο σκληρο που ειναι πανω στο κομπιουτερ!απιστευτο!
σας ευχαριστω πολυ!
@papdoux δηλαδη λες η νεα καρτα να μην πιανει κανενα 200αρι?καθολου παραπανω απο 100?

Uploaded with ImageShack.us

εδω να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του ρουτερ?

και κατι ασχετο.γινεται να βλεπω ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ DESKTOP στις αλλες τηλεορασεις μεσω των media players?δηλαδη να βλεπω την ΕΙΚΟΝΑ οπως φαινεται το desktop με τους φακελους κλπ

εδω να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του ρουτερ?

και κατι ασχετο.γινεται να βλεπω ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ DESKTOP στις αλλες τηλεορασεις μεσω των media players?δηλαδη να βλεπω την ΕΙΚΟΝΑ οπως φαινεται το desktop με τους φακελους κλπ

αυτο για το desktop το λεω για να δω αν γινεται να δω live streaming απο ιντερνετ sites που δειχνουν πχ αθλητικους αγωνες live!

@papdoux δηλαδη λες η νεα καρτα να μην πιανει κανενα 200αρι?καθολου παραπανω απο 100?

εγκατεστησα την ρημαδα την νεα καρτα αλλα ενω λεει συνδεθηκε με το ρουτερ δεν κανει συνδεση με τιποτα!

εγκατεστησα την ρημαδα την νεα καρτα αλλα ενω λεει συνδεθηκε με το ρουτερ δεν κανει συνδεση με τιποτα!

Πήγα πίσω την netgear και πήρα μια dual mode belkin να δοκιμάσω.η netgear δούλεψε κανονικά στο σέρβις του πλαισίου αλλά σε εμένα δεν.ΓΙΑ να δούμε το βραδύ με την belkin είμαι περίεργος αν θα πιάσει πάνω από 100 λόγω του ότι είναι ακριβώς δίπλα από το ρουτερ .

Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα στην πραγματικότητα. Είπαμε, μέχρι 60, άντε 80 πραγματικά Mbps και αυτά με την διάσημη "αξιοπιστία" του WiFi.

ποσο δικιο ειχες! 300n και η καρτα δικτυου belkin και το ρουτερ 300αρι διπλα διπλα και δινει 65mbps!
πισω στο καλωδιο,ε?τουλαχιστον θα εχω τα 100.

Καλά μιλάμε κουφαθηκα !έβαλα αντί για το zte πού έχει και n ,το παλιό της wind το oxygen πού έχει μόνο b και g και ακόμα και αν κατεβάζω ταυτόχρονα ταινίες και από τορεντ και από download manager παίζουν ταινίες χωρίς κανένα κόλλημα την στιγμή πού το zte χωρίς να χρησιμοποιώ το ίντερνετ καθόλου κόλλαγε και σε παιδικά avi αρχεία!μεγάλη σημασία τελικά έχει και το ρουτερ !παρότι χωρίς n !απίστευτο !και ήμουν έτοιμος να το κρύψω!άρα αν πάρω κανένα καλό ρουτερ πχ netgear θα είναι ακόμα καλύτερα φαντάζομαι !
Θυμίζω ότι ρουτερ με υπολογιστή είναι με καλώδιο και τα δυο wd media players ασύρματα με το ρουτερ μέσω wifi.

To ενα ειναι router, και το αλλο modem router.
Ιδιο wifi εχουν θεωρητικα.

επειδη πλεον εχω ξεχασει ποια η διαφορα modem router απο σκετο ρουτερ?

kai επισης η gigabit ενσυρματη συνδεση υποστηριζεται πχ απο την καρτα δικτυου του υπολογιστη μου?πως το βλεπω αυτο?

Last edited:
Παιδιά πείτε μου λίγο γρήγορα γιατί αύριο θα κάνω την αγορά.
Λοιπόν το σύστημά μου είναι με καλώδιο υπολογιστής ρουτερ (100 αρι ) και από εκεί ασύρματα με g σύνδεσή από ρουτερ στα δυο media players.εντάξει καλά παίζουν αλλά ας πούμε σε μερικά avi ακόμα κολλάνε.
Θέλω να βελτιώσω λίγο το σύστημά.τι προτείνετε?
1... Σε τριφασικό ρεύμα home plugs 1000 αρια ?οι πρίζες δεν είναι στην φάση.
Η
2...ένα μοντεμ ρουτερ πιο καλό ?πχ netgear 300 αρι με Gigabit σύνδεσή καλωδίου ρουτερ με υπολογιστή.τώρα είναι η απλή η 100άρα .δηλαδή με το νέο ρουτερ εντάξει η ασύρματη σύνδεσή ρουτερ media players δεν θα βελτιωθεί πάρα πολύ αλλά η ενσύρματη ρουτερ υπολογιστή από 100 στα 1000 δεν θα επιφέρει μεγάλη βελτίωση ?

Τη στιγμή που το μποτιλιάρισμά σου είναι στο ασύρματο, ότι και να βάλεις στο ενσύρματο δεν θα αλλάξει τίποτα.

ναι αλλα οταν εβαλα ενσυρματο αντι για ασυρματο απο υπολογιστη στο ρουτερ ειδα τεραστια βελτιωση!γιαυτο λεω απο 100 σε 1000 δεν θα βελτιωσει?

ναι αλλα οταν εβαλα ενσυρματο αντι για ασυρματο απο υπολογιστη στο ρουτερ ειδα τεραστια βελτιωση!γιαυτο λεω απο 100 σε 1000 δεν θα βελτιωσει?

αυτο για το τριφασικο που πρεπει να ειναι στις ιδιες πριζες,ποσο "χειροτερα" θα ειναι εαν οι πριζα του modem ειναι σε αλλη φαση απο αυτη του media player?

To bandwidth (η ταχύτητα δηλαδή) του WiFi είναι σταθερό και μοιράζεται σε όλες τις συσκευές που έχουν συνδεθεί σε ένα Wi Fi Router / Access point. Οπότε με το που έκανες τη μια από τις δύο συσκευές ενσύρματη αυτόματα διπλασίασες το διαθέσιμο στη δεύτερη συσκευή Wi Fi bandwidth. Αυτή τη διαφορά ουσιαστικά είδες..

Οπότε, όχι, δεν πιστεύω ότι θα δεις διαφορά αν πας από τα 100Mbps στα 1000Mbps. Πάλι το μποτιλιάρισμα θα είναι τα πολύ λιγότερα από 100Mbit που βγάζει το WiFi σου. Αν έστω πλησίαζε τα 100Mbit θα σου έπαιζαν όλα νεράκι, πράγμα που προφανώς δεν συμβαίνει.