HDbits is full

Status
Not open for further replies.
Τελικα δεν υπαρχει καποιος που να εχει καποιο περισιο invate? Τελος το hdbits ειναι πολυ αυστηρο με το θεμα ratio ?

Re: Απάντηση: HDbits is full

Τελικα δεν υπαρχει καποιος που να εχει καποιο περισιο invate? Τελος το hdbits ειναι πολυ αυστηρο με το θεμα ratio ?

Ναι, είναι πολύ αυστηρό... Και το πρόβλημα είναι ότι είναι αυστηρό και στον αριθμό χρηστών. Σπανια πια βλέπω να αφήνει νέα invites να σταλούν. Και όταν αφήνει, γεμίζει πάλι σε χρόνο dt...

Καλησπερα παιδες,

ψαχνω και εγω εδω και καιρο για HDBits
αν εχει κανενας καμια προσκληση θα του ημουνα ευγνωμων !!!
[email protected]

Οποιος θέλει μπορω να του δωσω μια προσκληση για HD-bits.ro

Τελικά παιδιά απ' ότι βλέπω τσάμπα ζητάμε invitations γιατί πολύ απλά ή δεν υπάρχουν ή δεν μας δίνουν αρά περί ορέξεως...

Κάποιο άλλο σάϊτ καλύτερο από αυτό δεν υπάρχει?

Τελικά παιδιά απ' ότι βλέπω τσάμπα ζητάμε invitations γιατί πολύ απλά ή δεν υπάρχουν ή δεν μας δίνουν αρά περί ορέξεως...

Tι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από την παρακάτω πρόταση?

Ναι, είναι πολύ αυστηρό... Και το πρόβλημα είναι ότι είναι αυστηρό και στον αριθμό χρηστών. Σπανια πια βλέπω να αφήνει νέα invites να σταλούν. Και όταν αφήνει, γεμίζει πάλι σε χρόνο dt...

Και υπάρχουν, και δίνουμε. Το σάιτ δεν αφήνει όμως νέους χρήστες συχνά, και όταν αφήνει ξαναγεμίζει κατευθείαν.

Μα λες να τα κρατάμε να τα πάρουμε μαζί μας σε κάποια επόμενη ζωή? :flipout:

Δυστυχως οχι με αυτη την ποικιλια και τις ταχυτητες...

Τα υπολοιπα ειναι υποδεεστερα.

Δεν ειναι ετσι φιλε μου... Εισαι νεο μελος ακομα στο φορουμ και δικαιολογεισαι να τα λες αυτά, αλλά ΑΝ διαβασεις προηγουμενα post από αλλα threads, θα καταλαβεις ότι ΔΕΝ ειναι που δεν θελουμε να δώσουμε, αλλά που ειναι κλειστες οι θεσεις στο site....:smash:

Εγω να φανταστεις, περιμενα 2 μηνες για να μου στειλει καποιος προσκληση, και τωρα έχω 10 προσκλησεις, απο τις οποιες εχω στειλει ΜΟΝΟ 2 , γιατι ΔΕΝ προλαβαινω να μπω οταν ειναι ανοικτες οι θεσεις και να στειλω και τις υπολοιπες....

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ και απλά καντε υπομονή.... Τα mails σας υπαρχουν, ΟΠΟΤΕ, μολις βρεθει η καταλληλη ευκαιρια όλο και καποιος απο εμας θα βρεθει να σας στειλει... :ernaehrung004:

Βρε παιδια εχουμε 2 Thread για το ιδιο θεμα.
Εγω εστειλα 2 σημερα.
Α, και κατι αλλο.
Εχω στειλει 10 μεχρι τωρα. Οτι εχω το δινω εδω.
Αν καποιος βλεπει οτι δεν τον παει ας κλεισει τον λογαριασμο.
Σε περιπτωση που φαω ban εγω γιατι καποιοι που εστειλα προσκληση δεν ανεβαζουν ειναι καπως.

fits79 , ναι εχεις καποιο δικιο.
Αλλα σκεψου οτι με ενα ψαξιματακι σε 2 λεπτα βλεπεις που μοιραζουν προσκλησεις σε ελληνικα φορουμ.
Κανεις μια εγγραφη και ζητας μια.
Ποσες πιθανοτητες εχεις να σου δωσουν σε σχεση με καποιον που εχει 1-2 χρονια στο ιδιο φορουμ;
Εγω παντως εχω μια λιστα με 10 ακομα να δωσω.
Ας μπει καπου κατι σαν αυτο :

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Καθε ενας που θελει να βαζει το μειλ του
και καθε ενας που παιρνει να σβηνει το μειλ του

Λεμε τωρα,,,,,,,

Status
Not open for further replies.