**KING**
New member
- 29 July 2006
- 16
Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Στα τορρεντ βρισκεις τα παντα πιο γρηγορα κ με μεγαλες ταχυτητες χωρις τον περιορισμο των 25 γιγαΕγω σε δυο μερες εχω κατεβασει 120 γιγασυγνωμη ρε παιδια αλλα γιατι τοσος "ντορος" για τα torrent αφου με 6 το μηνα περιπου μεσω rapidshare κατεβαζεις οτι θελεις-25gb στις 5 μερες-πολυ πιο γρηγορα
συγνωμη ρε παιδια αλλα γιατι τοσος "ντορος" για τα torrent αφου με 6 το μηνα περιπου μεσω rapidshare κατεβαζεις οτι θελεις-25gb στις 5 μερες-πολυ πιο γρηγορα
αν ειναι ετσι χαλαλι
παντως και στο rapid βρισκω παρα πολα
θα διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες εχει απειρα mkv σε 1080p και αρκετα blurey οσο για τα links αν εισε εγγεγραμμένος τα εχει αρκετούς μήνες
Ενεργοπιηθηκα και εγω σημερα αλλα οι ταχυτητες ειναι πολλη χαμηλες με azureus.4gb σε 24 ωρες?η γραμμη ειναι 600.Υπαρχη καμια ρυθμιση πονηρη?Εσυ με πιο προγραμμα κατεβασες τα 120gb σε δυο μερες?Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Στα τορρεντ βρισκεις τα παντα πιο γρηγορα κ με μεγαλες ταχυτητες χωρις τον περιορισμο των 25 γιγαΕγω σε δυο μερες εχω κατεβασει 120 γιγα
Ενεργοπιηθηκα και εγω σημερα αλλα οι ταχυτητες ειναι πολλη χαμηλες με azureus.4gb σε 24 ωρες?η γραμμη ειναι 600.Υπαρχη καμια ρυθμιση πονηρη?Εσυ με πιο προγραμμα κατεβασες τα 120gb σε δυο μερες?
thanks
παντως γραφτηκα και στο HD-bits.ro και αν καποιος επιθυμεί invites εχω 3εις
[email protected] ΟΚ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ
[email protected] ΟΚ Μπελλος Ευαγγελος
Αλλος τώρα που γυρνάει? :fahne90:
Επίσης, αν μπορεί κάποιος (Κυριάκος?) να συνενώσει αυτό το θέμα με το http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=3672 για να μην χανόμαστε...
Μόλις ευκαιρήσω, θα σας πω και μερικά τιπς για να φτιάξετε ratio... Εχουν αναφερθεί και άλλες φορές, αλλά είναι καπου χωμένα στο άλλο θέμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.