hdbits.org ,invite κανεις?!

Status
Not open for further replies.
τώρα που έμειναν 6gb δε κάνω πίσω.

Χμμ σε προβολέα 1080p δεν θα έχει μεγάλη διαφορά λέτε?

Σε προβολέα 1080p και κατα συνέπεια σε πολλές ίντσες θα έχει κάποια
διαφορά, αλλά δεν ξέρω πόσο μεγάλη και εάν πραγματικά αξίζει.

Στις 40" 1080p Sony LCD που βλέπω εγώ, την διαφορά θα πρέπει να "θέλεις" να την δεις .............

Nutsis, το apocalypto ειναι 36gb....

Επειδη δεν καταλαβα,
εννοεις οτι δεν θα υποστηριξει αυτο το μεγεθος το seedbox η
οτι τα μεγεθη θα ειναι σε επιπεδα των 35 γιγα οποτε δεν μιλαμε για 4-5 ταινιες αλλα για 1,
και με περισσοτερο χρονο κατεβασματος;

Ετσι και αλλιως τα 35 γιγα ουτε να τα κατεβασεις δεν μπορεις καλα-καλα οχι να ανεβουν κιολας
Μιλαμε για 10 dvd 5αρια μπακ-απ, δεν λεει.
Η μηπως θα την δεις και θα την σβησεις;
Σε αυτη την περιπτωση αγοραζεις το δισκο και ξεμπερδευεις.

Εγω εννοουσα:
container mkv, 720P. στα 8,5 giga η 1080P. στα 12 giga.
Ευκολα, φτηνα, γρηγορα, και προπαντως ΟΧΙ αγχος
με ratio, invite, bonus point και αλλες σαχλαμαρες.
Aπλα:
Download, projection, split και bacp up σε 3 dvd 5αρια.
Κοστος 1 εβραιο η ταινια και τα ψιλα για το seed box.

Τωρα βεβαια γουστα ειναι αυτα, επιλογες υπαρχουν : usenet, rapidshare, torrent, αλλα p2p......

Αγαπη να υπαρχει και κατανοηση, απο λεφτα δεν πασχει κανενας.

Η σκέψη σου ειναι πολυ καλή ομως για "μικρα" αρχεια 5-10gb μετά δεν συμφέρει οπως λες και εσυ. Εκει σταθηκα εγώ.

Απο την άλλη πρέπει να ταιριαζουν και τα γουστα για τις ταινίες σε αυτους που κάνουν κάποιο κοινό seedbox..

Ρε παιδιά μουλάρωσαν τα πάντα ουτε κατεβάζει ξαφνικά ο μtorrent Ουτε στέλνει ουτε τίποτα. Τα νευρα μου εχω βάλει 2 μπλε να κατεβάσω να ανεβει το ratio και τίποτα δε γίνεται!!! ολα νεκρα και κοκκινα στο ,mtorrent τα νευρα μου!!!

Ρε παιδιά μουλάρωσαν τα πάντα ουτε κατεβάζει ξαφνικά ο μtorrent Ουτε στέλνει ουτε τίποτα. Τα νευρα μου εχω βάλει 2 μπλε να κατεβάσω να ανεβει το ratio και τίποτα δε γίνεται!!! ολα νεκρα και κοκκινα στο ,mtorrent τα νευρα μου!!!

Κάτω δεξία το λαμπάκι στο status τί χρώμα έχει? Εάν είναι κόκκινο έχεις πρόβλημα
στο port forwarding. Για αρχή κλείσε το utorrent και ξανάνοιξέ το (σε μένα 9/10 φορές πιάνει).
Διαφορετικά κάνε διπλό κλίκ στο σύμβολο και πάτα το κουμπί "Test if port is forwarding properly".
Εάν όχι δοκίμασε άλλη πόρτα (πχ 4672)

Στα είπα λίγο μπερδεμένα αλλά δεν είμαι μπροστά στο HTPC.:BDBDG54:

Eγιναν banned όλα τα προηγούμενα versions του μtorrent, πλην της τελευταίας 1.7.1... Αν βαλεις αυτήν, ξαναπρασινίζουν όλα.

Παιδια ευχαριστώ, οντως ήταν η version του μtorrent.

Αλλα και που έβαλα την καινούρια με upload 5kb/s δε χρειάζεται να προσπαθω και πολύ...κρεμάλα εντος 10 ημερών

Αλέξη τπ port forward δε μπορώ να το σετάρω με τίποτα, δοκίμασα οτι λεει ο οδηγός αλλα τζίφος. Πόσο πολυ βελτιώνει αυτο το upload?

Last edited:
Ξέρω ότι οι πιο πολλοί προτιμούν το τσάμπα, αλλά αν αγοράσεις 150GB με 50$ Θα αποκτήσεις ταυτόχρονα δικαίωμα για 300GB+ download (ratio 0.5). Βάλε ότι μέχρι να κατεβάσεις τόσα GB θα ανεβάζεις κιόλας και θα παίρνεις και bonus, είναι σαν να αποκτάς δικαίωμα να κατεβάσεις 400GB+. Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα για να έχω την άνεση να κατεβάζω ότι θέλω και όποτε το θέλω. 50$ δεν νομίζω να είναι και τρομερό ποσό...

Μάλιστα.

Κανένα tip για το port forward

Frank και εγώ τότε που παιδευόμουν στην ψιλοτύχη το έφτιαξα
μετά από αρκετές δοκιμές/ρυθμίσεις και στο router. Από όσο ξέρω
παίζει ρόλο και ο provider που έχεις.

Οπότε τί να σου πω τώρα ....... χειρότερα θα σε μπερδέψω.

Καλύτερα να σου πει κάποιος στα σίγουρα.

Εγώ στον router δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα. Αναλαμβάνει το Utorrent να βάλει τα Ports στον router. Αυτά με Vivodi...

Status
Not open for further replies.