hdbits.org ,invite κανεις?!

Status
Not open for further replies.
Δλδ πως να το ζητησουμε;
Αφου στο site δεν μπορουμε να μπουμε.
Εχει ακυρωθει το pass που ειχαμε.
Οτι εγινε με εσενα εγινε και με μας αλλα ξεχασαν
να μας στειλουν το καινουργιο pass.
Τελως παντων, παω σε ενα πανηγυρι :guitarist: :guitarist: :BDGBGDB55:
εδω κοντα και βλεπουμε.

Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

ζητηστε το pass να σας το ξαναστειλουν με mail

Σωστός!!!!!!
Αυτό έκανα και όλα καλά. Τώρα μένει να ακολουθήσουμε τη διαδικασία με την αλλαγή του pass key.....:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Στην αρχή και εμένα δεν έμπαινε με τίποτα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό:BDBDG54:

Μια ............ δυο ...... request για νεο password :FSGSFGS4:
και τελικά μπήκα.:7SFGSFG:

Το πάρτυ συνεχίζεται λοιπόν .......... :music-smiley-005:

Ειμαι και εγώ κλειδωμένος έξω απο το Hdbits. Δε αναγνωρίζει το pass. Ας βοηθήσει κάποιος. Φίλε και αγαπημένε μου ioakou μπορείς σε παρακαλώ;

Ρε σεις. Εμένα έχει κοκκινήσει το utorrent. Δεν κατεβαίνει τίποτα. Ούτε από hdbits ούτε από bit-hdtv :AFADF0:

Ειμαι και εγώ κλειδωμένος έξω απο το Hdbits. Δε αναγνωρίζει το pass. Ας βοηθήσει κάποιος. Φίλε και αγαπημένε μου ioakou μπορείς σε παρακαλώ;

Κάνε request για νεό password και ακολούθησε τις οδηγίες
από το email που θα σου έρθει. Αν δεν πιάσει με την πρώτη
ξαναπροσπάθησε.

Κάνε request για νεό password και ακολούθησε τις οδηγίες
από το email που θα σου έρθει. Αν δεν πιάσει με την πρώτη
ξαναπροσπάθησε.

Απολύτως τίποτε. Δεν αναγνωρίζει το e-mail και τώρα μου έβγαλε το γνωστό stop it. Τέλμα γαμ* τη καντεμιά μου.

Re: Απάντηση: hdbits.org ,invite κανεις?!

Ρε σεις. Εμένα έχει κοκκινήσει το utorrent. Δεν κατεβαίνει τίποτα. Ούτε από hdbits ούτε από bit-hdtv :AFADF0:

Μου φαίνεται ότι μπήκαν με το pw σου και στο bit-hdtv και άλξαν τον λογαριαμό σου. Προφανώς είχες το ίδιο;

Το ίδιο είχα αλλά τα έχω αλλάξει και στα 2 sites από το πρωί. Μπαίνω κανονικά και στα 2 sites αλλά το utorrent δεν κατεβάζει τίποτα. Όλα κόκκινα! Κάτι άλλο πρέπει να παίζει. Πριν 1 ώρα κατέβαζε κανονικά. Μπορεί να τα έχει κόψει η vivodi. Θα δω και αύριο τι παίζει γιατί ήρθε η ώρα για ύπνο.:afro:

Παιδιά τι σημαινει το "Passwords are broken atm, you can get it reset if you like .. but they'll be altered to what they were last night before long" που βγάζει; Είναι μέσα οι Hackers;

Αυτή τη στιγμή το site είναι ασταθές. Κάτι πρέπει να φτιάχνουν (restore από backups ή κάτι τέτοιο)..

Πάντως Nektar και εγώ Vivodi έχω και αυτή τη στιγμή κατεβάζω και ανεβάζω μια χαρά από το hdbits.

Update: Βγάζει το μήνυμα "Site is down for maintenance, please check back again later... " οπότε αναμένουμε..

:confused: Αν μπορεί κανεις ας μου στείλει μια πρόσκληση. Δε μου αναγνωρίζει pass & e-mail :bigcry: διοτι φαίνετε έκανα εγγραφή λίγο μετά από σημείο που όρισε ως restore point.

Και εγω στο utorrent έχω πρόβλημα όσον αφορά το bit-hdtv.Είναι όλα κόκκινα!!!!Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?Αναμένουμε?

Έχει πρόβλημα ο tracker. Και στα 2 sites. Όσοι κράτησαν ανοιχτό τον client συνεχίζουν και κατεβάζουν χωρίς πρόβλημα. Εγώ δυστυχώς έκανα restart και δεν συνδέεται σε κανέναν από τους 2 trackers. Αναμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα...

Status
Not open for further replies.