hdbits.org ,invite κανεις?!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

Eυχαριστώ
Δεν έχω πρόβλημα να εχω αρκετά seeds (φαντάζομαι ειναι αυτά που δίνω προς τα έξω) Εγώ θελω απλά να κατεβάζω μερικες επιλεκτικές ταινίες να βιάζομαι ιδιαίτερα και οτι μπορώ να δώσω από bandwidth προς τα έξω

Υπάρχουν κάπου προτεινομενες τιμές για αυτές τις παραμέτρους ώστε να μην φαμε σούτ ?

Μπορείς άνετα να αγοράσεις Upload και κατά την γνώμη μου αξίζει αν κατεβάζεις αρκετά....

Re: Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

Μπορείς άνετα να αγοράσεις Upload και κατά την γνώμη μου αξίζει αν κατεβάζεις αρκετά....

Δεν είναι ανάγκη να δίνουμε λεφτά νέκταρ.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι (π.χ το bonus use, τα free leech, οι ΧΧΧ ταινίες κοκ).

Δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά και έχω τρομερό ratio. Σχεδόν πάντα πάνω από 2.

Τρόποι υπάρχουν αρκεί να μην είμαστε φαταούλες. :BDBDG54:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

Δεν είναι ανάγκη να δίνουμε λεφτά νέκταρ.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι (π.χ το bonus use, τα free leech, οι ΧΧΧ ταινίες κοκ).

Δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά και έχω τρομερό ratio. Σχεδόν πάντα πάνω από 2.

Τρόποι υπάρχουν αρκεί να μην είμαστε φαταούλες. :BDBDG54:

Αλέξη με 256 upload το να διατηρήσεις τέτοιο ratio είναι ουτοπία αν κατεβάζεις αβέρτα. Δεν ξέρω για πόσα αρχεία μιλάς αλλά για μένα είναι πραγματικά ουτοπία που κατεβάζω καθημερινά και ασταμάτητα...

Και για να το κάνω δίφραγκα, με 256ΚΒ Upload, μπορείς να κάνεις γύρω στα 1,8GB upload την ημέρα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Φέξε μου και γλίστρησα -bye-

βρε νεκταρ, καταρχας δεν εχω account στο hdbits αλλα στο bit-hdtv για παραδειγμα αν κανει κανεις seed 10 αρχεια παιρνεις 1 bonus point καθε ωρα!

ακομα και να μην υπαρχει καποιος χρηστης που να ανεβαζει απο εμενα σε μια συγκεκριμενη στιγμη και το upload του καθε αρχειου μου ειναι στο 0, εγω παλι θα κερδιζω 1 bonus point καθε ωρα επειδη εχω τα 10 τα torrents ενεργοποιημενα και ειμαι και connectable!

ετσι κερδιζοντας ποντους μπορω και τους ανταλλασω με GB!

ετσι δουλευουν ολοι σχεδον οι private trackers με διαφορετικο ομως bonus point system!

Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

βρε νεκταρ, καταρχας δεν εχω account στο hdbits αλλα στο bit-hdtv για παραδειγμα αν κανει κανεις seed 10 αρχεια παιρνεις 1 bonus point καθε ωρα!

ακομα και να μην υπαρχει καποιος χρηστης που να ανεβαζει απο εμενα σε μια συγκεκριμενη στιγμη και το upload του καθε αρχειου μου ειναι στο 0, εγω παλι θα κερδιζω 1 bonus point καθε ωρα επειδη εχω τα 10 τα torrents ενεργοποιημενα και ειμαι και connectable!

ετσι κερδιζοντας ποντους μπορω και τους ανταλλασω με GB!

ετσι δουλευουν ολοι σχεδον οι private trackers με διαφορετικο ομως bonus point system!

Το ξέρω αυτό. Μόλις τσίμπησα 10GB upload από bonus. Αλλά τι να μου κάνουν 10GB? Και να σκεφτείς κατεβάζω με 2Mbit. Όταν με το καλό μου έρθει η 20άρα που θα έχει Upload 512 τι θα κάνω? Είναι πολύ δυσανάλογα τα μεγέθη download/upload στην Ελλάδα. Για να κατεβάσεις ένα αρχείο 25GB θες 2 μέρες με 2Mbit σύνδεση και 10 μέρες seeding για να πατσίσεις.

και εδω δυσαναλογο ειναι το down/up αλλα δεν ειχα κανα προβλημα να σου πω την αληθεια! ισως επειδη οταν πρωτογραφτηκα εκει φροντισα να κανω καλο buffer στην αρχη ετσι ωστε να εχω περιθωρια!

Αυτες που ειναι "x.264", πως τις βλεπουμε? Τι προγραμμα χρειαζεται?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

Αλέξη με 256 upload το να διατηρήσεις τέτοιο ratio είναι ουτοπία αν κατεβάζεις αβέρτα. Δεν ξέρω για πόσα αρχεία μιλάς αλλά για μένα είναι πραγματικά ουτοπία που κατεβάζω καθημερινά και ασταμάτητα...

Νέκταρ εγώ το βλέπω πιο απλά το πράγμα. Το πρόβλημα με το upload το
έχουμε όλοι μας.

Αυτή την στιγμή έχω τουλάχιστον 10 (για να μην πω παραπάνω) ταινίες
που δεν έχω δει. Τί να το κάνω να κατεβάσω άλλες 10 και να τις έχω να
κάθονται? Δεν θα φύγουν....... εκεί είναι και με περιμένουν.

Όταν φτάσω λοιπόν να έχω 2-3 που να μην έχω δει, ξεκινάω το κατέβασμα νέων. Τόσο απλά.

Τις λίγες μέρες της παραμονής μου στο hdbits, εχω παρατηρησει τα εξής:

Οσο και να μην είμαστε φαταούλες, είναι δύσκολο το upload. Αυτό γιατί α) εχουμε μικρή γραμμή upload αναλογικά με το download και β) & κυριότερο, είναι πολλοί οι seeders! Ναι, αυτό που σε όλους φαντάζει θετικό (γιατί πάντα κατεβάζεις με το max της γραμμής σου), είναι ταυτόχρονα και αρνητικό! Οταν π.χ. κάποιος πάει να κατεβάσει κάτι, και έχει 180 seeders ταυτόχρονα που συνδέεται, τραβάει από εσένα (και από κάθε seeder πιθανότατα...) με 0.9kbps... που να φτιάξεις ratio ετσι. Σε άλλους private trackers, πιο "οικογενιακούς", που seeders είναι 4-5 σε κάθε ένα torrent, ήταν πολύ πιο εύκολο να φτιάξεις ratio.. Ολο με το μέγιστο της γραμμής μου ανέβαζα... Και ότι Upload και αν είχα, στάνταρ θα το γέμιζα...

Aπό εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να κατεβάζουμε οι νέοι χρήστες κανά "μπλεδάκι"... Καλό είναι μάλιστα να το ξεκινάμε και να το καταβάζουμε όσο πιο γρηγορα γίνεται, από την ώρα που ανακοινώνεται... ώστε να προλάβουμε να το επιστρέψουμε σε πολλούς...

Παιδια ...
Παρτε ενα seedbox μοιραζομενο.
Αφου ετσι και αλλιως τις ιδιες ταινιες κατεβαζεται ποιος ο λογος
να σπαταλατε το χρονο σας για να φτιαξετε ratio;
Με ενα seedbox των 30 ευρω το μηνα ειστε πασαδες.
Αν το μοιραστειτε στα 2-3-4 βγαινει κατι λιγοτερο απο 10 ευρα το μηνα.
Φτιαχνεται και ενα ftp server και κατεβαζεται ολοι μια ταινια καθε ημερα.
Με καμια 35 γιγα χωρο στο seedbox εχετε καβατζα τουλαχιστον 4 ταινιες
των 8 giga.Καταλαβαινεται για τι Bit rate μιλαμε.Δεν νομιζω χαλαει κανενα.
Απο τη στιγμη που δινει αρκετο ευρος να κατεβαζεται με 200 300 ΚΒ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ειναι μια ταινια των 8-10 giga ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
.
Ετσι και δεν υπαρχει αγχος για ratio και την ταινιουλα σας απολαμβανεται.
Ε τι λετε, καταπληκτικοι συμφορουμιτες;

Παιδια ...
Παρτε ενα seedbox μοιραζομενο.
Αφου ετσι και αλλιως τις ιδιες ταινιες κατεβαζεται ποιος ο λογος
να σπαταλατε το χρονο σας για να φτιαξετε ratio;
Με ενα seedbox των 30 ευρω το μηνα ειστε πασαδες.
Αν το μοιραστειτε στα 2-3-4 βγαινει κατι λιγοτερο απο 10 ευρα το μηνα.
Φτιαχνεται και ενα ftp server και κατεβαζεται ολοι μια ταινια καθε ημερα.
Με καμια 35 γιγα χωρο στο seedbox εχετε καβατζα τουλαχιστον 4 ταινιες
των 8 giga.Καταλαβαινεται για τι Bit rate μιλαμε.Δεν νομιζω χαλαει κανενα.
Απο τη στιγμη που δινει αρκετο ευρος να κατεβαζεται με 200 300 ΚΒ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ειναι μια ταινια των 8-10 giga ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
.
Ετσι και δεν υπαρχει αγχος για ratio και την ταινιουλα σας απολαμβανεται.
Ε τι λετε, καταπληκτικοι συμφορουμιτες;

καλη ιδεα ....πολυ παρεεστικη.

υπαρχουν κι αλλοι τροποι παντως

Status
Not open for further replies.