Αλέξης
Supreme Member
- 20 June 2006
- 6,323
Ναι.......
Στράτο αλλάξα password, έκανα log out, log in ..... αλλά δυστυχώς τίποτα.
Οι seeders και οι leechers στο browse παραμένουν όλοι στο μηδέν.
Πρέπει να κάνω κάτι ακόμα?
Ναι.......
Νεκτάριε, και εγώ έκλεισα για λίγο το utorrent χθές βράδυ και όταν το άνοιξα
τα torrent από το bit hdtv έδειχναν να κάνουν upload αλλά ήταν κόκκινα.
Μέσα στον tracker στο profile που δείχνει πόσα αρχεία κάνουν ul ή dl,
όλα είναι 0.
Αν είναι κόκκινα (όπως και σε μένα) το Upload δεν θα μετρήσει όταν επανέλθει ο tracker. Τουλάχιστον έτσι διάβασα. Τσάμπα δηλ. ανεβάζεις... Αν δεν είχες κλείσει το Utorrent θα μέτραγε. Έτσι λένε τα σαΐνια στο bit-hdtv στο forum τους...
Αν είναι κόκκινα (όπως και σε μένα) το Upload δεν θα μετρήσει όταν επανέλθει ο tracker. Τουλάχιστον έτσι διάβασα. Τσάμπα δηλ. ανεβάζεις... Αν δεν είχες κλείσει το Utorrent θα μέτραγε. Έτσι λένε τα σαΐνια στο bit-hdtv στο forum τους...
Ωραίααααααααααααααα ..... τα κλείνουμε όλα και περιμένουμε.
Το Free Leech week παίζει ή πάγωσε και αυτό?
Δεν είμαι σπίτι και δεν μπορώ να το τσεκάρω από εδώ.
Παίζει ακόμα. 4 μέρες.
Μετά από αυτά που έγιναν βλέπω να δίνει και το hdbits freeleech και δεν θα είμαι σπίτι να βάλω πράμα να κατεβαίνει![]()
Παίζει ακόμα. 4 μέρες.
Μετά από αυτά που έγιναν βλέπω να δίνει και το hdbits freeleech και δεν θα είμαι σπίτι να βάλω πράμα να κατεβαίνει![]()
μια απ' τα ίδια ........... την καταδίκη μου :bigcry:
Θα είμαι διακοπεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :BDGBGDB55:![]()
Free Leech ΠΣΚ στο HDbits!
Καλές αγορές δίσκων..
πατε με τα καλα σας ρε ????
στεναχωριεστε που θα ειστε διακοπες και οχι σπιτι για να εκμεταλευτειτε το free leech?
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ???
....ρωτάω γιατί ξαναέκαναν την εμφάνισή τους τα έγχρωμα και τα bold (που btw εγώ τα λατρεύω)![]()
![]()
Ρε παιδιά για πείτε. Μπορείτε να κατεβάσετε? Εμένα εξακολουθούν να είναι όλα κόκκινα στo utorrent και δεν κατεβαίνει τίποτα!
1.7.2
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.