hdbits.org ,invite κανεις?!

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: hdbits.org ,invite κανεις?!

Παίδες, κατά το διάστημα που δεν είχα ADSL στο σπίτι με διέγραψαν από το hdbits, όπως διαπίστωσα μετά λύπης μου.
Αν υπάρχει κανα invitation διαθέσιμο θα το εκτιμούσα.
Το email μου θα σας το στείλω με ΠΜ στην περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμη πρόσκληση.

Ευχαριστώ

Στείλε μου PM Θοδωρή.

Παίδες, κατά το διάστημα που δεν είχα ADSL στο σπίτι με διέγραψαν από το hdbits, όπως διαπίστωσα μετά λύπης μου.
Αν υπάρχει κανα invitation διαθέσιμο θα το εκτιμούσα.
Το email μου θα σας το στείλω με ΠΜ στην περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμη πρόσκληση.

Ευχαριστώ

Θοδωρή σου έστειλα το invite. -bye-

smiley_73.gif
smiley_84.gif
smiley_58.gif
thanks τύπος !!!!!

Την εκανα παλι!!!!! :violent-smiley-030:
Εκανα λαθος τις απαντησεις και μου διεγραψε την προσκληση!!! :bang::frusty::bigcry:

Την εκανα παλι!!!!! :violent-smiley-030:
Εκανα λαθος τις απαντησεις και μου διεγραψε την προσκληση!!! :bang::frusty::bigcry:

Είσαι για δέσιμο:BDBDG54:

:flipout::flipout::flipout:

Φτιάξε άλλο e-mail και στείλτο μου.

Για να μην την ξανακανω την π@...α, ερωτηση:
τα hd-dvd, τι αρχεια ειναι??
1) .mkv
2) .vob
3) .ts
4) .evo

???? Ειμαι μεταξυ 1 και 3. Ποιο ειναι το σωστο???

Για να μην την ξανακανω την π@...α, ερωτηση:
τα hd-dvd, τι αρχεια ειναι??
1) .mkv
2) .vob
3) .ts
4) .evo

???? Ειμαι μεταξυ 1 και 3. Ποιο ειναι το σωστο???

Συγχαρητήρια χάσατε:bigcry:

Το 4 είναι:antlers:

Επιτελους τα καταφερα!!!! Κοιτα να δεις δυσκολα που εχουν γινει κι αυτα!!!!!!

Αλεξη, :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
μέχρι πριν 2 μήνες είχα έναν λογαριασμό στο hdbits που είχε ανοιχτεί με το mail "xxxxxxxx"@gmail.com.
Λόγω μετακόμισης έμεινα χωρίς ίντερνετ 2+ μήνες και ο λογαριασμός μου διαγράφηκε, μολονότι το ratio ήταν πάνω από 2.
Ζήτησα λοιπόν από εσάς εδώ πρόσκληση να ξαναγραφτώ. Η πρόσκληση εστάλη ξανά στο email που χρησιμοποιούσα και παλιά. Όταν έκανα accept την πρόσκληση αντί να με πάει στην σελίδα για την εγγραφή, μου βγήκε το μήνυμα You're only allowed one account, invite deleted.
Υπέθεσα ότι δεν μπορώ να γραφτώ δεύτερη φορά με το ίδιο email. Ζήτησα και πήρα 2η πρόσκληση για άλλο email. Μολονότι δεν τον είχα χρησιμοποιήσει ποτέ στο hdbis, μου ξαναέβγαλε το ίδιο μήνυμα:You're only allowed one account, invite deleted!
Το ίδιο συνέβη και με 3ο λογαριασμό.
Εν τω μεταξύ, αν ζητήσω password reminder για οποιοδήποτε από τα 3 emails μου απαντάει ότι η διεύθυνση δεν υπάρχει!
Καμιά ιδέα γιατί δεν με αφήνει να γραφτώ?

Την πρώτη και τελευταία φορά που τους έστειλα, τους ρωτούσα τι μπορώ να κάνω ώστε να μην σβηστεί ο λογαριασμός μου γιατί δεν θα είχα ιντερνετ για 2 μήνες.
Η απάντηση ήταν να μου διαγραφεί ο λογαριασμός την´επόμενη μέρα, νχωρίς καν να μου απαντήσουν!

Status
Not open for further replies.