Εφόσον το έχεις συνδεδεμένο στο ρουτερ σου θα βρει μονο του τις αναβαθμίσεις.
Νομίζω μονο πως για αυτό χρειάζεται τον εσωτερικό σκληρό δίσκο ώστε η εγκατάσταση να γίνει μέσω αυτού ( έχουν περάσει κάποια χρόνια και τα έχω ξεχάσει λίγο)
Φυσικά μπορείς να το συνδέσεις με το δίκτυο σου και να παίζει τις ταινίες σου από όλους τους δίσκους που έχεις συνδεμενους σε αυτό.
Η εγκατάσταση του εσωτερικού δίσκου όπως θα είδες είναι πανεύκολη και μέσα σε αυτό μπορείς να βάλεις ότι αρχεια θελεις ( εγώ έχω βάλει 500 αρι)
.....Επανέρχομαι, προκειμένου να θέσω μιαν άλλη ερώτηση, σε σχέση με αυτά που παρατήρησα, δουλεύοντας τον Dune, μετά την πρόσφατη επανεργοποίησή του και την αναβάθμιση του λειτουργικού του.
Λοιπόν, την εξωτερική θήκη Muse e-SATA της Thermaltake, που αναφέρω στο προηγούμενο μήνυμά μου, την "ανασυγκρότησα", προκειμένου να την χρησιμοποιήσω με τον τρόπο που εμένα θα βολεύει καλύτερα. Διέγραψα λοιπόν, όλες τις ταινίες από τα ριπαρισμένα DVD και γέμισα τον δίσκο που φοράει η θήκη, έναν Hitachi ονομαστικής χωρητικότητας 2TB (πραγματική 1.8 TB περίπου), με 48 ταινίες HD (από ριπαρισμένα Blu-rays), συνολικής χωρητικότητας περί τα 1.8 TB.
Η θήκη διαθέτει δική της εξωτερική τροφοδοσία.
Πριν ανάψω τον Dune, τη συνέδεσα στην υποδοχή e-SATA, την άναψα, ώστε να λειτουργεί ο δίσκος και μετά ενεργοποίησα τον Dune. Μαζί με αυτή τη θήκη, είχα επίσης συνδεδεμένο στον Dune, έναν άλλο εξωτερικό δίσκο WD Elements με σύνδεση USB, ο οποίος έχει πάνω του γραμμένες 18 ταινίες HD (ριπαρισμένα Blu-rays) συνολικής χωρητικότητας 666 GB, 10 ταινίες SD (ριπαρισμένα DVDs) συνολικής χωρητικότητας 45.6GB, και άλλες 5 ταινιούλες από σύλληψη βίντεο από βιεντεοκάμερα συνολικής χωρητικότητας 23.5GB. Ο δίσκος έχει κι αυτός συνολική ονομαστική χωρητικότητα 2TB (πραγματική 1.8 TB περίπου), από την οποία είναι κατειλημμένα τα 740GB περίπου και ελεύθερα τα υπόλοιπα.
Στην οθόνη μου είδα το αρχικό λογότυπο του Dune και από κάτω από αυτό την ένδειξη "Loading". Περίμενα πάνω από 10 λεπτά, αλλά το "Loading" εξακολουθούσε να διατηρείται στην οθόνη. Έχοντας κάποια άλλη δουλειά να κάνω, τον έσβησα, αφαίρεσα τον e-SATA από πάνω του και τον ξανα-άναψα, αυτή τη φορά μόνο με τον WD Elements συνδεδεμένο στην υποδοχή USB. Σε λιγότερο από 2 λεπτά, ίσως λιγότερο κι από 1 λεπτό, ο Dune boot-άρισε κανονικά, βλέποντας στον WD Elements και τις ταινίες του.....
Μάλλον πρόκειται για το κλείδωμα που έχουν περάσει στους τελευταίους τίτλους και που ενεργοποιήθηκε στις τελευταίες αναβαθμίσεις του dune.
Αν θέλεις να το αποφύγεις θα πρέπει να γυρίσεις δύο η τρεις αναβαθμίσεις πίσω
...
Αυτό μου το κάνει στο "Play Normal" mode, ενώ στο "Play Lite" mode, η ταινία φορτώνει κανονικά και παίζει, αλλά πρέπει εγώ να επιλέξω υπότιτλους και γλώσσα, γιατί το αρχικό μενού της δεν εμφανίζεται σε αυτό το mode.
....
Ξεθάβω το θέμα λίγο.. Όντας χρήστης ubuntu τα τελευταία χρόνια εγκατέστησα το Σάββατο τα win 8.1 pro. Μετά από πολυωρο ψάξιμο στο internet και άπειρες ρυθμίσεις δεν έχω καταφέρει ακόμη να βρω τρόπο να κάνω share οποιονδήποτε φάκελο από το pc στο μηχάνημα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Μήπως είναι κάτι τόσο απλό που μου διαφεύγει δλδ...
Πράγματι γνωρίζει κανένας τί αλλαγές φέρνει το τελευταίο firmware ?Έβαλα και το τελευταίο beta του Μαρτίου, αλλά δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή. Παίζει κάπου κανένα changelog;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.