HDI Dune Prime 3.0 Review !

Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Κάνεις δεν ξέρει αφού δεν γράφουν τίποτα στην επίσημη σελίδα τους
Πράγματι δεν αναφέρουν τίποτα, αλλά συνήθως στις τελευταίες beta εκδόσεις δεν αναφέρουν τις αλλαγές αλλά όλο και κάποιος (συνήθως από τα αντίστοιχα ρώσικα forums) βρίσκει το changelog και το δίνει και στους υπόλοιπους θνητούς !

Απάντηση: Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Πράγματι δεν αναφέρουν τίποτα, αλλά συνήθως στις τελευταίες beta εκδόσεις δεν αναφέρουν τις αλλαγές αλλά όλο και κάποιος (συνήθως από τα αντίστοιχα ρώσικα forums) βρίσκει το changelog και το δίνει και στους υπόλοιπους θνητούς !

το καλό είναι οτι ασχολούνται ακόμα, έστω κι έτσι!

Δοκιμάζοντας διάφορα στο DUNE ανακάλυψα (τον τροχό?) ότι στα 3D MKV αν βάλεις στο όνομα του αρχείου τα: 3DSBS ή 3DTAB αντίστοιχα με τον τυπο του 3D, γυρνάει το player σε λειτουργία 3D και παίζει κανονικά τους εξωτερικούς υπότιτλους SRT επιτρέποντας την ρύθμιση μεγέθους και ύψους στο "κάδρο" .
Τελος οι μετατροπες των υποτιτλων και η ενσωμάτωση στο mkv!

Δοκιμάζοντας διάφορα στο DUNE ανακάλυψα (τον τροχό?) ότι στα 3D MKV αν βάλεις στο όνομα του αρχείου τα: 3DSBS ή 3DTAB αντίστοιχα με τον τυπο του 3D, γυρνάει το player σε λειτουργία 3D και παίζει κανονικά τους εξωτερικούς υπότιτλους SRT επιτρέποντας την ρύθμιση μεγέθους και ύψους στο "κάδρο" .
Τελος οι μετατροπες των υποτιτλων και η ενσωμάτωση στο mkv!

Δωσε μας ενα παράδειγμα με ενα αρχείο πχ movie.mkv

Ξεθάβω το θέμα λίγο.. Όντας χρήστης ubuntu τα τελευταία χρόνια εγκατέστησα το Σάββατο τα win 8.1 pro. Μετά από πολυωρο ψάξιμο στο internet και άπειρες ρυθμίσεις δεν έχω καταφέρει ακόμη να βρω τρόπο να κάνω share οποιονδήποτε φάκελο από το pc στο μηχάνημα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Μήπως είναι κάτι τόσο απλό που μου διαφεύγει δλδ...

Μια απο τα ιδια.
Σημερα εφαγα ολο το απογευμα μου και δεν καταφερα να δω τους δισκους μου μεσα απο το Dune.
Ενω το player εχει παρει την ip και βλεπει το ονομα του pc παρολα αυτα δεν βλεπει κανενα δισκο
Εχω διαβασει ακρετα φορες για προβληματα στην δικτύωση Dune με 8,1 αλλα λυση δεν εχω βρει.
Τελικα τα εχει καταφερει κανεις να κανει συνδεση σε δίκτυο με 8,1; ( ειναι κριμα να γυρίσω παλι στα εφτάρια )

Μωρέ καταλαβαίνω... αλλά έτσι όπως πάω θα την ρημαξω καινούργια εγκατάσταση win8.
Όλο αλλαγές κάνω στην ασφάλεια και στα δικαιώματα αλλά φως δεν βλέπω.
Τι σόι πράμα είναι αυτό....!!!

Τελικα τα καταφερα.
Οσο και να αλλαζα την ασφάλεια και τα δικαιωματα προκοπή δεν υπηρχε.
Ακολουθησα τις συμβουλές των παρακάτω λινκ με πιο σημαντική την λεπτομέρεια...
Step two: Locate and click "Choose homegroup and sharing options." You are now on the "Change Homegroup settings" window. In this window, click "Leave the homegroup..." A warning will pop up. Go ahead and click "Leave the homegroup."
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=63116
http://www.mpcclub.com/forum/showpost.php?p=229134&postcount=34

Ακύρωσα κωδικούς από το Pc και δημιούργησα νέο φακελο δικτιού από το dune πληκτρολογώντας με το τηλεκοντρόλ ( χάλια φαση) την ip του pc και τον φακελο που ηθελα να εχω πρόσβαση.
Αυτό το εκανα γιατι πλεον μεσω της επιλογής δικτιού που εχει το dune δεν μπορω να δω από smb το pc μου.
Αναγκαστικά πρεπει να δημιουργηθεί νεος φάκελός δικτύου πατωντας στο τηλεκοντρόλ ( ενω βρισκομαι στην home screen ) το pop up menu .

Το Yadis δεν επηρεάζεται από αυτή την διαδικασία

Τελικα τα καταφερα.
Οσο και να αλλαζα την ασφάλεια και τα δικαιωματα προκοπή δεν υπηρχε.
Ακολουθησα τις συμβουλές των παρακάτω λινκ με πιο σημαντική την λεπτομέρεια...
Step two: Locate and click "Choose homegroup and sharing options." You are now on the "Change Homegroup settings" window. In this window, click "Leave the homegroup..." A warning will pop up. Go ahead and click "Leave the homegroup."
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=63116
http://www.mpcclub.com/forum/showpost.php?p=229134&postcount=34

Ακύρωσα κωδικούς από το Pc και δημιούργησα νέο φακελο δικτιού από το dune πληκτρολογώντας με το τηλεκοντρόλ ( χάλια φαση) την ip του pc και τον φακελο που ηθελα να εχω πρόσβαση.
Αυτό το εκανα γιατι πλεον μεσω της επιλογής δικτιού που εχει το dune δεν μπορω να δω από smb το pc μου.
Αναγκαστικά πρεπει να δημιουργηθεί νεος φάκελός δικτύου πατωντας στο τηλεκοντρόλ ( ενω βρισκομαι στην home screen ) το pop up menu .

Το Yadis δεν επηρεάζεται από αυτή την διαδικασία

Αντρέα καλησπέρα μετά από καιρό. Έχω περάσει πλέον σε Win10, με αναβάθμιση από τα 8.1. Έχεις περάσει στα 10; Να δοκιμάσω να ακολουθήσω το link που είχες ποσταρει;

Εφόσον δεν είχες πρόβλημα με τα 8.1 δεν θα έχεις ούτε με τα δεκαρια.
Το μόνο που ίσως χρειαστεί να αλλάξεις είναι η χρήση password για σύνδεση συσκευών στο δίκτυο ( αυτό απενεροποιησε το)