HDI Dune Prime 3.0 Review !

The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later.

Αυτά τα περίεργα τα κάνει τον τελευταίο καιρό το Megaupload!
Όπως πολύ σωστά λέει ο Cinemusic - Ανδρέας αν δοκιμασεις μετά από λίγο θα δεις πως το link δουλεύει μια χαρά.

υπαρχει περιπτωση να δουμε καποια στιγμη να παιζει ενα visualization ακουγοντας εναν ραδ σταθμο
αντι της μαυρης οθονης με info

Καλημερα σε ολους.Πως μπορω να αναβαθμισω ουσιαστικα τον ηχο του πλειερ παιζοντας αρχεια φλακ ειτε απο το ντριβ ειτε απο σκληρο στην usb?Ποιες λυσεις προτεινετε οντας δοκιμασμενες?Καθε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.

Πριν δύο μέρες έφτασε στα χέρια μου το Dune, και ξεκινώ με δύο ερωτήσεις: 1) δεν μου έπαιζε μια ταινία σε mt2s. Το αρχείο ήταν αυτούσιο από το bd, περασμένο από tsmuxer για απομάκρυνση αρχείων ήχου και υποτίτλων περιττών. Ανοίγοντας ένα bd αποθηκευμένο σε σκληρό με πλήρη δομή και παίζοντας το μεγαλύτερο mt2s αρχείο, το έπαιξε κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα tsmuxer? Το ίδιο αρχείο μετά από demux και μετατροπή (χωρίς συμπίεση εννοείται) με το mkvmerge σε mkv, παίζει άψογα.
2) Πήρα μαζί και τον δέκτη για τα ψηφιακά κανάλια. Σκάναρα στην αρχή βάζοντας χώρα Ελλάδα, τζίφος, μετά έβαλα generic scan, τα βρήκε όλα. α) Πώς μπορώ (αν μπορώ) να ταξινομήσω τα κανάλια με τη σειρά που θέλω? και β) για εγγραφή χρειάζεται και 2ος δέκτης?
Αυτά για αρχή!

Ερωτήσεων συνέχεια: οι υπότιτλοι σε bd μεγαλώνουν και αν ναι, πώς; Δοκιμάζω κάποια bd που έχω αποθηκευμένα σε σκληρό, παίζουν μεν άψογα, αλλά με μικρούς υπότιτλους. Μόνο τα LOTR παίζουν με μεγάλους υπότιτλους, να φανταστώ ότι είναι θέμα ταινίας?

Το θέμα με την ταξινόμηση των καναλιών το λύσαμε. Επόμενη ερώτηση: το bd-live λειτουργεί; Έχω κάποιες ταινίες με πλήρη bd δομή σε σκληρό, έχω φτιάξει κανονικά system storage και όταν δοκιμάζω από το μενού της ταινίας να φορτώσω το bd-live βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν το υποστηρίζει. Το έχει λειτουργήσει κάποιος;

Επόμενη ερώτηση: το bd-live λειτουργεί; Έχω κάποιες ταινίες με πλήρη bd δομή σε σκληρό, έχω φτιάξει κανονικά system storage και όταν δοκιμάζω από το μενού της ταινίας να φορτώσω το bd-live βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν το υποστηρίζει. Το έχει λειτουργήσει κάποιος;

Για παλαιότερα δισκάκια αν ριπάρεις με το ANYDVD HD και έχεις το BDlive απενεργοποιημένο στις επιλογές του ΑnyDVD τότε ναι θα σου παίξει, το καινούριο όμως BDlive+ δεν πρόκειται να σου παίξει στα rips.

...δεν μου έπαιζε μια ταινία σε mt2s. Το αρχείο ήταν αυτούσιο από το bd, περασμένο από tsmuxer για απομάκρυνση αρχείων ήχου και υποτίτλων περιττών. Ανοίγοντας ένα bd αποθηκευμένο σε σκληρό με πλήρη δομή και παίζοντας το μεγαλύτερο mt2s αρχείο, το έπαιξε κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα tsmuxer? Το ίδιο αρχείο μετά από demux και μετατροπή (χωρίς συμπίεση εννοείται) με το mkvmerge σε mkv, παίζει άψογα.

Aν έχεις την τελευταία έκδοση του TsMuxer, βάλε μιά προηγούμενη, η τελευταία έχει κάποια προβλήματα με τον AVC που τα έχω συναντήσει σε μιά δυό ταινίες.Αυτή που χρησιμοποιώ και δεν έχω δεί προβλήματα είναι η 1.8.4

Και καλορίζικο το Duneάκι , κάνει κάτι σπαστικά ώρες ώρες αλλά θα το ευχαριστηθείς !

Aν έχεις την τελευταία έκδοση του TsMuxer, βάλε μιά προηγούμενη, η τελευταία έχει κάποια προβλήματα με τον AVC που τα έχω συναντήσει σε μιά δυό ταινίες.Αυτή που χρησιμοποιώ και δεν έχω δεί προβλήματα είναι η 1.8.4

Και καλορίζικο το Duneάκι , κάνει κάτι σπαστικά ώρες ώρες αλλά θα το ευχαριστηθείς !

Έχω ξανακούσει για τη συγκεκριμένη έκδοση του tsmuxer, ότι είναι προβληματική, θα δοκιμάσω αυτή που προτείνεις.
Υ.Γ. Όντως τα σπάει το Dune!

Έχει κανείς πρόβλημα με τον ψηφιακό δέκτη και συγκεκριμένα με τα της ερτ? Κάποιες φορές (λίγες είναι η αλήθεια) πέφτει αρκετά το snr, συνήθως κοντά στο 50% και κάνει σπασίματα, πιξελιάσματα κλπ. Τα της digea είναι πάντα απροβλημάτιστα. Να φταίει ο δέκτης ή η μετάδοση των κρατικών?

Πρεπει να εχει να κανει με την ενταση του σηματος στης ΕΡΤ τα καναλια.Το παθαινουν ολοι οι ψηφιακοι δεκτες μου.

Μόλις ανακάλυψα κάτι πολύ περίεργο: είναι δυνατόν να μην μπορείς να ρυθμίσεις τους υπότιτλους αν είναι εξωτερικοί? Δοκιμάζω τώρα κάποια αρχεία που έχουν μόνο εξωτερικούς υπότιτλους και πατώντας το κουμπί subtitle το μόνο που κάνει είναι να τους ενεργοποιεί-απενεργοποιεί. Μόνο σε αρχεία που έχει και εσωτερικούς υπότιτλους μου επιτρέπει να τους ρυθμίσω όπως θέλω. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι μου ξεφεύγει εδώ...

Μόλις ανακάλυψα κάτι πολύ περίεργο: είναι δυνατόν να μην μπορείς να ρυθμίσεις τους υπότιτλους αν είναι εξωτερικοί? Δοκιμάζω τώρα κάποια αρχεία που έχουν μόνο εξωτερικούς υπότιτλους και πατώντας το κουμπί subtitle το μόνο που κάνει είναι να τους ενεργοποιεί-απενεργοποιεί. Μόνο σε αρχεία που έχει και εσωτερικούς υπότιτλους μου επιτρέπει να τους ρυθμίσω όπως θέλω. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι μου ξεφεύγει εδώ...

Welcome to the HDI Dune paradise :flipout::flipout:

Τίποτα δεν σου ξεφεύγει μη φοβάσαι.Απλά το αγόρασες τώρα και τα ανακαλύπτεις σιγά σιγά.Οχι λοιπόν δεν μπορείς να ρυθμίσεις τους εξωτερικούς υπότιτλους, μια απλή και αυτονόητη λειτουργία που την κάνει και το τελευταίο mp του πενηντάρικου, δεν την κάνει το σούπερ ντούπερ Dune...

Στο είπα, καλορίζικο αλλά ώρες ώρες είναι σπαστικό :grandpa:

Δυο θεματακια θα ήθελα να ρωτήσω που επί της ουσίας είναι θεματαρες.
1.έχω θέμα με το drive του dune prime 3.κάνει σπάσιματα σε blurry κάθε 5 Δευτέρα στο Terminator salvation και στο dark knight περασμένο το τελευταίο firmware .τοplayer αεριζετε κανονικά και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα αναπαραγωγής απο σκληρούς δίσκους.η εγγύηση του λήγει τον Δεκέμβριο.
2.matroska με υποτιτλους ενσωματωμενους αρνείται να τους δει ενώ το med8ter 500 των 150 ευρώ που έχω στην κρεβ/ρα τους βλέπει κανονικοτατα.μην αναφέρω Τώρα τους εξωτερικούς SRT πρέπει να ανοίγω τους φακέλους για να τους δει.@αμω το dune μου μέσα.

Mηπως ξερει κανεις τα νεα player με τον νεο διπυρηνο επεξεργαστη της sigma SMP 8910 ποτε θα κυκλοφορησουν μπας και δουμε και κανα 3D βρε αδελφε με κορυφαια εικονα οπως λενε?

Mηπως ξερει κανεις τα νεα player με τον νεο διπυρηνο επεξεργαστη της sigma SMP 8910 ποτε θα κυκλοφορησουν μπας και δουμε και κανα 3D βρε αδελφε με κορυφαια εικονα οπως λενε?

στην καλυτερη περιπτωση μετα απο εναν χρονο ...