Μαλλον δεν διαβασες τον ΗΧΟ......!στην καλυτερη περιπτωση μετα απο εναν χρονο ...
Δεν καταλαβες εννοω το drive του dune (εκει που βαζουμε το δισκακι):damnyou:απο που τα αναπαραγεις; τα αρχεία αυτα πάντως παιζουν κανονικά στο δικο μου μεσω δικτύου.
για 3d θα σου πει ο vadergr Μόλις δει το θέμα, Αλλα νομιζω οτι θα αργήσουν.
ps. πιο γρήγορος και απο την σκιά του!
μεσοβέζικη λυση.. rip σε σκληρο με το anydvdhd ή οποιο αλλο προγραμμα εχεις.Δεν καταλαβες εννοω το drive του dune (εκει που βαζουμε το δισκακι):damnyou:
Δεν το εχω κανει ποτε ειναι μια λυση και αυτη βεβαια πως γινεται δεν εχω ιδεα:ears:μεσοβέζικη λυση.. rip σε σκληρο με το anydvdhd ή οποιο αλλο προγραμμα εχεις.
Δυο θεματακια θα ήθελα να ρωτήσω που επί της ουσίας είναι θεματαρες.
1.έχω θέμα με το drive του dune prime 3.κάνει σπάσιματα σε blurry κάθε 5 Δευτέρα στο Terminator salvation και στο dark knight περασμένο το τελευταίο firmware .τοplayer αεριζετε κανονικά και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα αναπαραγωγής απο σκληρούς δίσκους.η εγγύηση του λήγει τον Δεκέμβριο.
2.matroska με υποτιτλους ενσωματωμενους αρνείται να τους δει ενώ το med8ter 500 των 150 ευρώ που έχω στην κρεβ/ρα τους βλέπει κανονικοτατα.μην αναφέρω Τώρα τους εξωτερικούς SRT πρέπει να ανοίγω τους φακέλους για να τους δει.@αμω το dune μου μέσα.
τους υποτιτλους τους βλεπει οταν ομως ανοιγω ταινια μεσω yaDis με εξωτερικο υποτιτλο srt δηλαδη πρεπει να θυμαμαι σε ποιο σκληρο ειναι η ταινια να βρω το μεγαλο αρχειο και να στρειμαρω απο κει @α@ατα δηλαδη:violent-smiley-030:
τα popcorn το κανουν αλλα δεν γνωριζω αν το κανουν και μεσω yadis.Tα POPCORN το κανουν πλεον με ενα απλο firmware
Tα POPCORN το κανουν πλεον με ενα απλο firmware
και αυτα ειχαν πολλα προβληματα..το ιδιο ισως εγραφες στο νημα του popcorn..απλα με τα υπαρχων firmware το popcorn εχει την δυνατοτητα αυτη που το dune ακομα δεν την εχει. ασε που πριν βγει το αθορυβο a210 που δεχοταν το firmware του c200 δεν υπηρχε ανταγωνισμος..Θα σου κάνω τότε την ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου όσο καιρό τώρα έχω Dune..."γιατί δεν πήρα PopCorn ;"![]()
πριν το dune ειχα 2 popcorn και τοτε ειχα χιλια δυο προβληματα κακα τα ψεματα το dune δεν συγκρινετε με κανενα media player μεχρι στιγμης αλλα χωστε σε κανα update του dune αυτονοητα απλα πραγματα βρε αδερφε......Θα σου κάνω τότε την ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου όσο καιρό τώρα έχω Dune..."γιατί δεν πήρα PopCorn ;"![]()
δεν ειναι bug απλα ετσι μονο καταλαβαινει το dune εξωτερικους υποτιτλους..Ειχα κι εγω προβλημα υποτιτλων αλλα:
α) μολις τους μετονομασα επαιξαν - εννοω οτι εβαλα την ιδια ονομασια (τιτλος.srt) απο την αρχη, πρκειται για μινι bug!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.