HDI Dune Prime 3.0 Review !

απο που τα αναπαραγεις; τα αρχεία αυτα πάντως παιζουν κανονικά στο δικο μου μεσω δικτύου.

για 3d θα σου πει ο vadergr Μόλις δει το θέμα, Αλλα νομιζω οτι θα αργήσουν.

ps. πιο γρήγορος και απο την σκιά του!

Last edited:
απο που τα αναπαραγεις; τα αρχεία αυτα πάντως παιζουν κανονικά στο δικο μου μεσω δικτύου.

για 3d θα σου πει ο vadergr Μόλις δει το θέμα, Αλλα νομιζω οτι θα αργήσουν.

ps. πιο γρήγορος και απο την σκιά του!
Δεν καταλαβες εννοω το drive του dune (εκει που βαζουμε το δισκακι):damnyou:

Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Δεν καταλαβες εννοω το drive του dune (εκει που βαζουμε το δισκακι):damnyou:
μεσοβέζικη λυση.. rip σε σκληρο με το anydvdhd ή οποιο αλλο προγραμμα εχεις.

Re: Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

μεσοβέζικη λυση.. rip σε σκληρο με το anydvdhd ή οποιο αλλο προγραμμα εχεις.
Δεν το εχω κανει ποτε ειναι μια λυση και αυτη βεβαια πως γινεται δεν εχω ιδεα:ears:

ειναι πολυ ευκολο. κατεβαζεις το anydvdhd το εγκαταστάσεις και μετα με δεξι κλικ στο εικονιδιο του anydvd κατω δεξια στην μπαρα εργασιας, σου εχει ενα rip dvd αν θυμαμαι καλα.

Μου κανει εντυπωση πουδεν απαντησε κανεις στο προβλημα με το drive που εχω μηπως να παω αντιπροσωπεια για αντικατασταση (drive)?

Δυο θεματακια θα ήθελα να ρωτήσω που επί της ουσίας είναι θεματαρες.
1.έχω θέμα με το drive του dune prime 3.κάνει σπάσιματα σε blurry κάθε 5 Δευτέρα στο Terminator salvation και στο dark knight περασμένο το τελευταίο firmware .τοplayer αεριζετε κανονικά και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα αναπαραγωγής απο σκληρούς δίσκους.η εγγύηση του λήγει τον Δεκέμβριο.
2.matroska με υποτιτλους ενσωματωμενους αρνείται να τους δει ενώ το med8ter 500 των 150 ευρώ που έχω στην κρεβ/ρα τους βλέπει κανονικοτατα.μην αναφέρω Τώρα τους εξωτερικούς SRT πρέπει να ανοίγω τους φακέλους για να τους δει.@αμω το dune μου μέσα.

Aν έχει εγγύηση το πας στην αντιπροσωπία να το δεί...Αν δεν έχει μπορείς εύκολα να το ανοίξεις και να δείς αν έχει ξεκουμπώσει λίγο το esata καλώδιο του BD-ROM.Αν είναι εντάξει το καλώδιο τότε έχει αρχίσει να παραδίδει το πνεύμα του το BD-ROM, αν δεν κάνω λάθος κάποια της πρώτης σειράς είχαν θέμα.Αν είναι χαλασμένο το BD ROM η HDI το χρεώνει κανένα διακοσάρι :flipout: ...Σε αυτή την περίπτωση μπορείς πολύ φθηνότερα να αγοράσεις ένα BD ROM της BTC που η ιδιαιτερότητά του είναι ότι μπορεί ν α φορτώσει το firmware από οποιοδήποτε player και να δουλέψει σαν OEM, ρίξε μιά ματιά εδώ http://www.btc.com.tw/english/2-13-6-BluRayLoader.htm#BP

Τώρα γιατί δεν σου παίζει τους υπότιτλους δεν ξέρω, αλλά ώρες ώρες το πιάνουν τα τρελλά του :flipout: , πάντως δεν μου το έχει κάνει ποτέ, τους υπότιτλους τους παίζει κανονικά

τους υποτιτλους τους βλεπει οταν ομως ανοιγω ταινια μεσω yaDis με εξωτερικο υποτιτλο srt δηλαδη πρεπει να θυμαμαι σε ποιο σκληρο ειναι η ταινια να βρω το μεγαλο αρχειο και να στρειμαρω απο κει @α@ατα δηλαδη:violent-smiley-030:

τους υποτιτλους τους βλεπει οταν ομως ανοιγω ταινια μεσω yaDis με εξωτερικο υποτιτλο srt δηλαδη πρεπει να θυμαμαι σε ποιο σκληρο ειναι η ταινια να βρω το μεγαλο αρχειο και να στρειμαρω απο κει @α@ατα δηλαδη:violent-smiley-030:

Συγγνώμη αλλά ένα ένα τα λες.Το YaDIS δεν έχει τέτοια λειτουργία, δεν μπορεί να δείξει υπότιτλους αν δεν είναι μέσα στην ταινία ! Δεν φταίει το player...

Θα σου κάνω τότε την ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου όσο καιρό τώρα έχω Dune..."γιατί δεν πήρα PopCorn ;" :flipout:
και αυτα ειχαν πολλα προβληματα..το ιδιο ισως εγραφες στο νημα του popcorn..απλα με τα υπαρχων firmware το popcorn εχει την δυνατοτητα αυτη που το dune ακομα δεν την εχει. ασε που πριν βγει το αθορυβο a210 που δεχοταν το firmware του c200 δεν υπηρχε ανταγωνισμος..

ps αφου θα παρεις το oppo 93..τι τα θες τα ποπκορν :flipout:

Last edited:
Θα σου κάνω τότε την ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου όσο καιρό τώρα έχω Dune..."γιατί δεν πήρα PopCorn ;" :flipout:
πριν το dune ειχα 2 popcorn και τοτε ειχα χιλια δυο προβληματα κακα τα ψεματα το dune δεν συγκρινετε με κανενα media player μεχρι στιγμης αλλα χωστε σε κανα update του dune αυτονοητα απλα πραγματα βρε αδερφε......

Ειχα κι εγω προβλημα υποτιτλων αλλα:
α) μολις τους μετονομασα επαιξαν - εννοω οτι εβαλα την ιδια ονομασια (τιτλος.srt) απο την αρχη, πρκειται για μινι bug!
β) κωδικοποιηση σε win 1253
γ) αν δεν παιζουν κι ετσι, μια "μιξη" με το mkvmerge και ΟΚ!

Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Ειχα κι εγω προβλημα υποτιτλων αλλα:
α) μολις τους μετονομασα επαιξαν - εννοω οτι εβαλα την ιδια ονομασια (τιτλος.srt) απο την αρχη, πρκειται για μινι bug!
δεν ειναι bug απλα ετσι μονο καταλαβαινει το dune εξωτερικους υποτιτλους..