HDI Dune Prime 3.0 Review !

Προφανως εννοειτε σε καποιο hdd enclosure γιατι το prime δεχεται μονο 2.5 δισκους εσωτερικα του.
3.5" μονο το base.

Καλησπερα κι απο μενα,κατοχος πλεον hd base 3.0 και οι πρωτες εντυπωσεις αρκετα καλες.Εβαλα το το νεο firmware ολα καλα το δοκιμασα
μονο απο εξωτερικο σκληρο που ειχα ,θα το δουλευω κατα βαση με τον εσωτερικο του μεχρι να παρω απο βδομαδα.

Επαιξα blu ray iso και file και λιγα mkv ενος φιλου.Ολα τα επαιξε απροβληματιστα εκτος απο το avatar σε iso και file ,σε mkv το επαιξε κανονικα ανετα.

Απολητα ευχαριστιμενος πιστευω θα περασω παρεα πολες ωρες,
το μονο που λυπαμε ειναι το blu ray που εχω που ετσι που τα βλεπω τα πραγματα θα παιζει 1 ταινια το μηνα και αν.

Για να δω τα εξωφυλλα των ταινιων πρεπει να χρησημοποιησω το yadis;
γιατι ετσι μου βγαζει μονο τον φακελο τις ταινιας ενω εχω εξωφιλα μεσα.
Αν το βρω και αυτο απλα θα ειναι τελειω απο την αλλη αν θελει πολυ χρονο για να τοετοιμασω θα το αφησω ετσι και απλα θα το χαρω.

Τα λεμε με εντυπωσεις -αποριες και απο βδομαδα..

Μια ερωτησουλα παιδια:

Γιατι σε mkv τους υποτιτλους μου τους εμφανιζει σαν ρωσικα ?

Πρεπει να το ρυθμισεις Ελληνικα καπου υπαρχει και γω στην αρχη το ιδιο επαθα.Ακριβος που δε θυμαμε 3 μερες το εχω το base ψαξε τα settings.

Εφαγα τον τοπο, δεν βρηκα το πως...

Ακομη, τοσο σε mkv οσο και σε br (απο σκληρο), κανει καποια σπασιματακι στη κινηση. Τι γινεται με αυτο ?

Δεν είναι φυσιολογικό. Βάλε το τελευταίο fw και ενεργοποίησε το auto framerate .

Θενκς Χρηστο, θα το δοκιμασω. Ανκαι νομιζω οτι οταν πηγα να κανω update στο firmware, μου ειπε οτι εχει το τελειυταιο....

Any clue για τους υποτιτλους ?

Εφαγα τον τοπο, δεν βρηκα το πως...

Ακομη, τοσο σε mkv οσο και σε br (απο σκληρο), κανει καποια σπασιματακι στη κινηση. Τι γινεται με αυτο ?

Bullshit .... αυτές είναι οι μακακίες με τα media player :furious3:

Αντε μετά να πάρουμε την απόφαση να παρατήσουμε το HTPC

Και εγω το πιστευω, γι' αυτο και το αγορασα.
Το θεμα ειναι, τι κανω / γινεται λαθος και τα .mkv περδονται (συν την ιστορια με τους υποτιτλους)