Καλησπέρα φίλοι...όπως καταλαβαίνετε απο τον τίτλο είμαι σε αναζήτηση ενός Hdmi cable 4m όπου και θα περάσει απο την εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση της μπρίζας της απλής αναλογικής κεραίας στο υπνοδωμάτιο.Θα συνδεθεί σε full hd tv 37'' όπου και θα πέρνω εικόνα απο hd δορυφορικό δέκτη.Να επισημάνω ότι στην ουσία θα γίνει τρύπα απο το ένα ηλεκτρολογικό κουτί της απλής τηλεόρασης στο άλλο του υπνοδωματίου...δηλ το καλώδιο θα περάσει ευθεία χωρίς στριψήματα κ.τ.λ...εύκολα απο ότι μου είπε ο ηλεκτρολόγος μου.
Τι έχετε να πρωτείνετε απο καλώδια?...στο μέλλον θα συνδεθεί και με ενισχυτή όπου και θα γινεται και αναπαραγωγή Full hd ταινιών και στο υπνοδωμάτιο συνεπώς με ενδιαφέρει το καλώδιο να υποστηρίζει 1080p και να μπορεί να περνάει και ήχο hd , τα καινούργια format dts, true κ.τ.λ
Συνεπώς κάτι επώνυμο ή κάτι φτηνό απο πλαισιο , eshop?
Thanks!:a0210:
Τι έχετε να πρωτείνετε απο καλώδια?...στο μέλλον θα συνδεθεί και με ενισχυτή όπου και θα γινεται και αναπαραγωγή Full hd ταινιών και στο υπνοδωμάτιο συνεπώς με ενδιαφέρει το καλώδιο να υποστηρίζει 1080p και να μπορεί να περνάει και ήχο hd , τα καινούργια format dts, true κ.τ.λ
Συνεπώς κάτι επώνυμο ή κάτι φτηνό απο πλαισιο , eshop?
Thanks!:a0210: