Hdmi 4m απο εσωτερική εγκατάσταση

Architech

Senior Member
11 October 2008
325
Paradise
Καλησπέρα φίλοι...όπως καταλαβαίνετε απο τον τίτλο είμαι σε αναζήτηση ενός Hdmi cable 4m όπου και θα περάσει απο την εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση της μπρίζας της απλής αναλογικής κεραίας στο υπνοδωμάτιο.Θα συνδεθεί σε full hd tv 37'' όπου και θα πέρνω εικόνα απο hd δορυφορικό δέκτη.Να επισημάνω ότι στην ουσία θα γίνει τρύπα απο το ένα ηλεκτρολογικό κουτί της απλής τηλεόρασης στο άλλο του υπνοδωματίου...δηλ το καλώδιο θα περάσει ευθεία χωρίς στριψήματα κ.τ.λ...εύκολα απο ότι μου είπε ο ηλεκτρολόγος μου.

Τι έχετε να πρωτείνετε απο καλώδια?...στο μέλλον θα συνδεθεί και με ενισχυτή όπου και θα γινεται και αναπαραγωγή Full hd ταινιών και στο υπνοδωμάτιο συνεπώς με ενδιαφέρει το καλώδιο να υποστηρίζει 1080p και να μπορεί να περνάει και ήχο hd , τα καινούργια format dts, true κ.τ.λ

Συνεπώς κάτι επώνυμο ή κάτι φτηνό απο πλαισιο , eshop?

Thanks!:a0210:

Real cable καλο καλωδιο και οχι ιδιαιτερως ακριβο , εχει και γωνιες εαν χρειαστεις, τωρα για φτηνο μονο η εργασια που θα κανεις δεν αξιζει ουτε σαν σκεψη

Αν καταλαβα καλα, ο φιλος πρεπει να περασει το καλωδιο απο τον τοιχο και μετα να το τερματισει...

Ακομα και ετσι, δεν μιλαμε για μεγαλουτσικη αλλα για μεγαλουλα τρυπα.

Παντως, επειδη δεν ειμαι σιγουρος τι εννοει ο φιλος, καλο ειναι να το διεκρινησει για να μην ταλαιπωρειται (αν και δεν πιστευω να του εχει ξεφυγει κατι τοσο ''χοντρο'' (φαρδυ στην προκειμενη περιπτωση :p) - αλλα λεμε τωρα...)

Ακομα και ετσι, δεν μιλαμε για μεγαλουτσικη αλλα για μεγαλουλα τρυπα.

Παντως, επειδη δεν ειμαι σιγουρος τι εννοει ο φιλος, καλο ειναι να το διεκρινησει για να μην ταλαιπωρειται (αν και δεν πιστευω να του εχει ξεφυγει κατι τοσο ''χοντρο'' (φαρδυ στην προκειμενη περιπτωση :p) - αλλα λεμε τωρα...)

Να το διευκρινήσω λοιπόν:...Η μπρίζα της τηλεόρασης (της αναλογικής) στο σαλόνι είναι ακριβώς στο ίδιο ύψος και μήκος με την ανάλογη μπρίζα στο υπνοδωμάτιο...για να μην μπλέξω με video sender που έχουν και κάποια παράσιτα και παρεμβολές ιδικά εάν υπάρχει και wireless internet...σκεφτόμουν απλά να ανοίξω την μπρίζα της τηλεόρασης του σαλονιού όπου θα έκανα μια διαμπερή τρύπα στο πλαστικό κουτί της εγκατάστασης στο πλάτος της κεφαλής του Hdmi καλωδίου όπου λογικά θα βγει το καλώδιο στην μπρίζα του υπνοδωματίου...απο εκεί και πέρα τα πράγματα είναι απλά....καναλάκι για να μην φαίνεται το καλώδιο , κουμπώνει στην τηλεόραση, απο την άλλη μεριά αντίστοιχα....με τη σιγουριά του καλωδίου χωρίς παρεμβολές χωρίς τίποτα!.
Να σημειώσω ότι το παραπάνω έχει είδη γίνει είδη (διότι ότι video sender είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα δεν μου έκανε ικανοποιητική δουλεία) απλά είχα περάσει απλό καλώδιο που είχα προμηθευτεί απο μαγαζί με ηλεκτρονικά και στο τέλος απλά κόλισα με κολλητήρι τους ακροδέκτες.Ούτε παρεμβολές ουτε τίποτα , η εικόνα κρύσταλλο!!!....απλά επειδή πρόσφατα αγόρασα DM800hd και μέσω αυτού του καλωδίου δεν μπορεί να περάσει HD σήμα στο υπνοδωμάτιο καλούμε να περάσω απο την ίδια τροποποίηση της εγκατάστασης Hdmi καλώδιο....Δεν νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα με την εγκατάσταση με λίγη υπομονή , μαστορία και καλή θέληση θα γίνει....απλά δεν ξέρω αν ένα απλό καλώδιο θα μου έκανε δουλεία στα 1080p και για μελλοντικά επειδή θα συνδεθεί σε ενισχυτή για dts και τα καινούργια format είχου

Αν μπορείται να προτείνεται κάποιες αξιόπιστες αλλα σε λογικά πλαίσια λύσεις θα είμουν υπόχρεος...εταιρείες καλωδίων είται links

Thanks again!...ευχαριστώ όλους βρήκαν το χρόνο να απαντήσουν!:grinning-smiley-043

Εάν κατάλαβα καλά, πρέπει να περάσεις ένα HDMI καλώδιο από ένα κανάλι που χρησιμοποιείται για καλώδιο TV. Χωράει? :chinscratch:

Xωραει εαν ακυρωσει την πριζα της κεραιας η εστω την ψυχα της εαν θελει εμφανισιακα να φαινεται οπως πριν