HDMI DVD 720P από το Lidl!!

Re: Απάντηση: HDMI DVD 720P από το Lidl!!

Αναλογικό 5.1 ναι βγάζει.

Εγώ βασικά το πήρα για mp3 και CD player σε ένα δεύτερο συστηματάκι που έχω και βγήκε πολύ καλό τελικά.

Ναι αλλά πώς να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις αν δεν το έχεις συνδέσει σε μιά οθόνη ?
Πχ. από το τηλεκοντρόλ σε αφήνει να αυξομειώσεις την στάθμη εξόδου του ήχου (volume) αλλά δεν έχεις ένδειξη πάνω στην συσκευή... Πώς επαναφέρεις στην φυσιολογική στάθμη χωρίς μιά οθόνη να βλέπεις τι κάνεις ?
Παρεπιπτόντως... έχει βρει κανείς πως γίνεται επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις - όταν δεν έχει οθόνη στο σύστημά του ? Κάποιος συνδιασμός πλήκτων ίσως ?

Μπορεί κάποιος να δώσει Info για το πού μπορουμε να βρούμε (σχετικά) οικονομικό HDMI καλώδιο ?

Το σύστησα στον αδερφό μου και πήγε και το αγόρασε χθές.
Σήμερα το πρωί το επέστρεψε και πήρε τα λεφτά του πίσω.
Χθές το απόγευμα το μηχανάκι δούλεψε για μισή ώρα δοκιμαστικά και μετά το έκλεισε. Ξαφνικά, στα καλά καθούμενα, το βράδυ που κοιμόταν άρχισε να ανοιγοκλέινει το tray μόνο του.
Το έβγαλε από την πρίζα, αφού δεν σταμάταγε με τίποτε, και σήμερα το πρωί πήγε να το δοκιμάσει. Δυστυχώς το μηχανάκι είχε παραδώσει το πνεύμα.

Μπάμπη,όπως πολύ καλά ξέρεις,ελαττωματικά κομμάτια υπάρχουν σε όλα τα προϊόντα.Ακριβά και φτηνά.
Στα φτηνά βέβαια,συνήθως είναι περισσότερα.

Αυτό είναι το καλό όμως με το Lidl.
Στο αλλάζουν,αντικαθιστούν ή σου επιστρέφουν τα λεφτά σου χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Το δοκιμάζεις και αν δεν σου κάτσει δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Last edited:
Κι εγώ το επιστρέφω σήμερα, δεν βλέπει καθόλου το iZak όταν το χρησιμοποιώ σαν εξωτερικό σκληρό μέσω usb, όπως επίσης δεν διάβαζε τους υπότιλους για divx αποθηκευμένο σε στικάκι 1GB verbatim φορμαρισμένο σε FAT.
Θα δοκιμάσω άλλη συσκευή κι αν μου κάνει τα ίδια θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Πάντως από ποίότητα κατασκευής, το BS μπροστά του είναι Marantz. Ειδικά το κουμπάκι για το on-off και το πορτάκι όλα τα λεφτά...

Πάντως από ποίότητα κατασκευής, το BS μπροστά του είναι Marantz. Ειδικά το κουμπάκι για το on-off και το πορτάκι όλα τα λεφτά...
δεν νομίζω

Re: Απάντηση: HDMI DVD 720P από το Lidl!!

Κι εγώ το επιστρέφω σήμερα, δεν βλέπει καθόλου το iZak όταν το χρησιμοποιώ σαν εξωτερικό σκληρό μέσω usb, όπως επίσης δεν διάβαζε τους υπότιλους για divx αποθηκευμένο σε στικάκι 1GB verbatim φορμαρισμένο σε FAT.
Θα δοκιμάσω άλλη συσκευή κι αν μου κάνει τα ίδια θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Πάντως από ποίότητα κατασκευής, το BS μπροστά του είναι Marantz. Ειδικά το κουμπάκι για το on-off και το πορτάκι όλα τα λεφτά...

Εντάξει βρε παιδιά..... και to toshiba με τον σκληρό δίσκο το ίδιο κουμπακι έχει,,,,,:firstprize:

Για την δουλειά που το θέλουμε μια χαρά είναι...

Ένα πραγματικό ελάττωμα που έχω βρει και με πειράζει στο συγκεκριμένο player είναι οτι στα *.divx αρχεία που έχουν ενσωματωμένους υπότιτλους, αυτοί δεν εμφανίζονται στην περίπτωση που διαβάζονται από εξωτερική πηγή, μέσω του usb του silvercrest. Αρκετά ενοχλητικό να πρέπει να κάψεις σε δισκάκι το αρχείο για να το δείς σωστά.
Μήπως γνωρίζει κανείς κάποια λύση γι'αυτό;

Απάντηση: Re: HDMI DVD 720P από το Lidl!!

Μπάμπη,όπως πολύ καλά ξέρεις,ελαττωματικά κομμάτια υπάρχουν σε όλα τα προϊόντα.Ακριβά και φτηνά.
Στα φτηνά βέβαια,συνήθως είναι περισσότερα.

Αυτό είναι το καλό όμως με το Lidl.
Στο αλλάζουν,αντικαθιστούν ή σου επιστρέφουν τα λεφτά σου χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Το δοκιμάζεις και αν δεν σου κάτσει δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

nix, το ξέρω, δεν έχω τρελές απαιτήσεις από τέτοια μηχανάκια. Μπορεί να μην σου παρουσιάσει ποτέ τίποτε μπορεί και να σου κάτσει ελαττωματικό.
Απλά το ανέφερα σαν γεγονός και βεβαίως πολύ καλή η πολιτική του lidl που σου επιστρέφει τα χρήματά σου.

Ένα πραγματικό ελάττωμα που έχω βρει και με πειράζει στο συγκεκριμένο player είναι οτι στα *.divx αρχεία που έχουν ενσωματωμένους υπότιτλους, αυτοί δεν εμφανίζονται στην περίπτωση που διαβάζονται από εξωτερική πηγή, μέσω του usb του silvercrest. Αρκετά ενοχλητικό να πρέπει να κάψεις σε δισκάκι το αρχείο για να το δείς σωστά.
Μήπως γνωρίζει κανείς κάποια λύση γι'αυτό;

το δικό μ παίζει υπότιτλους απο usb/stick... κάτι δεν πάει καλά

όσο για το ανοιγόκλείσιμο στο πορτάκι, απλώς κουφάθηκα :BDBDG54:
τα αυτοκινητάκια που πήρα βαράνε αναλαμπές και ξεκινάνε μόνα τους (έλεος) αλλά το dvd ?:AFADF0:

Last edited:
Το σύστησα στον αδερφό μου και πήγε και το αγόρασε χθές.
Σήμερα το πρωί το επέστρεψε και πήρε τα λεφτά του πίσω.
Χθές το απόγευμα το μηχανάκι δούλεψε για μισή ώρα δοκιμαστικά και μετά το έκλεισε. Ξαφνικά, στα καλά καθούμενα, το βράδυ που κοιμόταν άρχισε να ανοιγοκλέινει το tray μόνο του.
Το έβγαλε από την πρίζα, αφού δεν σταμάταγε με τίποτε, και σήμερα το πρωί πήγε να το δοκιμάσει. Δυστυχώς το μηχανάκι είχε παραδώσει το πνεύμα.

Είχε επαρκή αερισμό; Γιατί παρόλο που δεν έχει γρίλιες από πάνω δεν πρέπει να το καλύψεις γιατί ζεσταίνεται. Εγώ όταν το δοκίμαζα έβαζα-έβγαζα διάφορα CD, DVD, SVCD κλπ. και ακουμπούσα τα κουτιά και τα CDs πάνω του. Οταν λοιπόν μαζεύτηκαν πολλά και κάλυψαν όλη την επάνω επιφάνειά του παρατήρησα ότι ζεστάθηκε αρκετά, είχε δουλέψει και πολλή ώρα. Οταν το ξεσκέπασα, χωρίς όμως να το σβύσω η θερμοκρασία επανήρθε στο φυσιολογικό της και χωρίς καμμία επίπτωση...

Εμένα γιατί τους διάβαζε; Είσαι σίγουρος γι αυτό; Εννοείς δηλαδή ότι έπαιξες το divx από USB stick αλλά χωρίς υπότιτλους;

Εγώ δοκίμασα με το USB Kingston των 2GB και είδα ένα ολόκληρο επισόδειο του Lost με υπότιτλους κανονικά και ελληνικότατους.

Εμένα γιατί τους διάβαζε; Είσαι σίγουρος γι αυτό; Εννοείς δηλαδή ότι έπαιξες το divx από USB stick αλλά χωρίς υπότιτλους;

Εγώ δοκίμασα με το USB Kingston των 2GB και είδα ένα ολόκληρο επεισόδιο του Lost με υπότιτλους κανονικά και ελληνικότατους.

Απάντηση: Re: HDMI DVD 720P από το Lidl!!

Ένα πραγματικό ελάττωμα που έχω βρει και με πειράζει στο συγκεκριμένο player είναι οτι στα *.divx αρχεία που έχουν ενσωματωμένους υπότιτλους
Δεν υπάρχει λύση για αρχεία που έχουν ενσωματομένους υπότιτλους, αφού δεν υποστηρίζονται απο το firmware και απ ότι είπαμε ΗΔΗ είναι δύσκολο ως απίθανο να δούμε firmware upgrate.

Παρόλα αυτά, δοκίμασε να περάσεις το αρχείο σε stick και να βάλεις μέσα στο stick ματσαρισμένους υπότιτλους σε srt/sub και ίσως όλα πάνε κατευχήν...