komhst
Banned
5.1 Analogiko bgazi? O D/A converter pos ine, to akousate?
Αναλογικό 5.1 ναι βγάζει.
Εγώ βασικά το πήρα για mp3 και CD player σε ένα δεύτερο συστηματάκι που έχω και βγήκε πολύ καλό τελικά.
5.1 Analogiko bgazi? O D/A converter pos ine, to akousate?
Καλώδιο έχει στην συσκευασία? (HDMI)
Αναλογικό 5.1 ναι βγάζει.
Εγώ βασικά το πήρα για mp3 και CD player σε ένα δεύτερο συστηματάκι που έχω και βγήκε πολύ καλό τελικά.
ναι λέμε παίζει!xvid ειπαμε παίζει?
Στα media markt ξεκινάνε απο 9.90 euros τα καλώδια hdmi
δεν νομίζωΠάντως από ποίότητα κατασκευής, το BS μπροστά του είναι Marantz. Ειδικά το κουμπάκι για το on-off και το πορτάκι όλα τα λεφτά...
Κι εγώ το επιστρέφω σήμερα, δεν βλέπει καθόλου το iZak όταν το χρησιμοποιώ σαν εξωτερικό σκληρό μέσω usb, όπως επίσης δεν διάβαζε τους υπότιλους για divx αποθηκευμένο σε στικάκι 1GB verbatim φορμαρισμένο σε FAT.
Θα δοκιμάσω άλλη συσκευή κι αν μου κάνει τα ίδια θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Πάντως από ποίότητα κατασκευής, το BS μπροστά του είναι Marantz. Ειδικά το κουμπάκι για το on-off και το πορτάκι όλα τα λεφτά...
Μπάμπη,όπως πολύ καλά ξέρεις,ελαττωματικά κομμάτια υπάρχουν σε όλα τα προϊόντα.Ακριβά και φτηνά.
Στα φτηνά βέβαια,συνήθως είναι περισσότερα.
Αυτό είναι το καλό όμως με το Lidl.
Στο αλλάζουν,αντικαθιστούν ή σου επιστρέφουν τα λεφτά σου χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Το δοκιμάζεις και αν δεν σου κάτσει δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Ένα πραγματικό ελάττωμα που έχω βρει και με πειράζει στο συγκεκριμένο player είναι οτι στα *.divx αρχεία που έχουν ενσωματωμένους υπότιτλους, αυτοί δεν εμφανίζονται στην περίπτωση που διαβάζονται από εξωτερική πηγή, μέσω του usb του silvercrest. Αρκετά ενοχλητικό να πρέπει να κάψεις σε δισκάκι το αρχείο για να το δείς σωστά.
Μήπως γνωρίζει κανείς κάποια λύση γι'αυτό;
Το σύστησα στον αδερφό μου και πήγε και το αγόρασε χθές.
Σήμερα το πρωί το επέστρεψε και πήρε τα λεφτά του πίσω.
Χθές το απόγευμα το μηχανάκι δούλεψε για μισή ώρα δοκιμαστικά και μετά το έκλεισε. Ξαφνικά, στα καλά καθούμενα, το βράδυ που κοιμόταν άρχισε να ανοιγοκλέινει το tray μόνο του.
Το έβγαλε από την πρίζα, αφού δεν σταμάταγε με τίποτε, και σήμερα το πρωί πήγε να το δοκιμάσει. Δυστυχώς το μηχανάκι είχε παραδώσει το πνεύμα.
Κι εγώ το επιστρέφω σήμερα, δεν βλέπει καθόλου το iZak όταν το χρησιμοποιώ σαν εξωτερικό σκληρό μέσω usb, όπως επίσης δεν διάβαζε τους υπότιλους για divx αποθηκευμένο σε στικάκι 1GB verbatim φορμαρισμένο σε FAT.
Δεν υπάρχει λύση για αρχεία που έχουν ενσωματομένους υπότιτλους, αφού δεν υποστηρίζονται απο το firmware και απ ότι είπαμε ΗΔΗ είναι δύσκολο ως απίθανο να δούμε firmware upgrate.Ένα πραγματικό ελάττωμα που έχω βρει και με πειράζει στο συγκεκριμένο player είναι οτι στα *.divx αρχεία που έχουν ενσωματωμένους υπότιτλους
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.