Ένα πραγματικό ελάττωμα που έχω βρει και με πειράζει στο συγκεκριμένο player είναι οτι στα *.divx αρχεία που έχουν ενσωματωμένους υπότιτλους, αυτοί δεν εμφανίζονται στην περίπτωση που διαβάζονται από εξωτερική πηγή, μέσω του usb του silvercrest. Αρκετά ενοχλητικό να πρέπει να κάψεις σε δισκάκι το αρχείο για να το δείς σωστά.
Μήπως γνωρίζει κανείς κάποια λύση γι'αυτό;
Εγώ είμαι κάτοχος του άλλο μοντέλου της Silvercrest του KH6510, το οποίο έχει αντίστοιχες προδιαγραφές με αυτό με τη μόνη ουσιαστική διαφορά τη μη ύπαρξη της εξόδου HDMI. Το έχω εδώ και 4 μήνες περίπου και το μηχανάκι δουλεύει καθημερινά. Δυστυχώς για το παραπάνω που αναφέρει ο nicknick δεν υπάρχει λύση (έχω δοκιμάσει πολλά - δε γίνεται τίποτα). Τα .divx αρχεία με ενσωματωμένους υπότιτλους μπορούν να λειτουργήσουν σωστά (και να εμφανίζονται οι υπότιτλοι) μόνο αν είναι γραμμένα σε cd/dvd. Σε κάθε άλλη περίπτωση είτε αυτό λέγεται σκληρός δίσκος είτε φλασάκι usb το αποτέλεσμα είναι η μη εμφάνιση των ενσωματωμένων υπότιτλων.
Βέβαια αυτό το έχω λύσει, κάνοντας το εξής: Γράφω σε DVD/RW (multisession) κάθε φορά το επεισόδιο ή την ταινία που θέλω και σε 1 ή 2 λεπτά έχω έτοιμο το δισκάκι για να το δω στο player. Έτσι ούτε έχω καμιά στοίβα από dvd/cd ούτε κάθομαι να ψάχνω στον εξωτερικό σκληρό τι έχω γράψει και για να δω. Αυτό διευκολύνει εμένα προσωπικά, ο καθένας μπορεί να σκεφτεί κάτι διαφορετικό.
Παραπάνω αναφέρουν κάποιοι χρήστες ότι αγόρασαν προβληματικό μηχάνημα και ότι η ανταπόκριση του lidl ήταν άμεση: αλλαγή ή επιστροφή των χρημάτων. Εγώ θα τονίσω ότι και το service είναι άψογο. Το γνωρίζω γιατί δυστυχώς το χρειάστηκα αλλά από τη μεριά τους με εξυπηρέτησαν σωστά και γρήγορα. Αυτό που εμφανίστηκε σαν πρόβλημα ήταν στο λέιζερ που διαβάζει το δισκάκι (έτσι τουλάχιστον μου το εξήγησαν). Από ένα σημείο και μετά εμφάνιζε τρελά κολλήματα κατά την αναπαραγωγή των αρχείων, Για να μην σας κουράζω άλλο, επικοινώνησα με το service (στο site mysilvercrest.de μπορείτε να βρείτε τηλέφωνο επικοινωνίας) και σε τρεις εργάσιμες ημέρες μου το αντικατέστησαν με καινούργιο. (Τρεις μήνες μετά την αγορά του).