το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το RH7800H και η λυση που εφαρμοζω ειναι αντιγραφή της ταινιας στο pc και αφαιρεση του macrovision. Αυτο με το remote δεν το δοκιμασα ακόμη.
Τώρα που το σκέφτομαι, το πρόβλημα προφανώς δεν είναι στο dvd αλλά στην τηλεόραση. Το λέω γιατί την ταινία την έπαιξε κανονικά σε άλλη τηλεόραση (στο κατάστημα που έκανα δοκιμή). Επιπλέον όντως αντιγραμμένη ταινία την έπαιξε.
ΦιλεΤο κολπάκι με το remote ξεκίνησε από LG RH7xxx series. Γιά δοκίμασε το.
Εξαρτάται πάντως και κυρίως απο την TV! Αν δηλαδή έχει προστασία HDCP.
Nsamar θα τρελλαθώ ακόμα πιο πολύ τώρα. Πως το έκανες εσύ; Τι recorder εχεις; (εγώ έχω το 188HS) Τί ακριβώς έκανες; Έμενα γιατί δεν παίζει;;;;; Έλα ρε γαμώτο μου... Εγώ έχω το πρόβλημα άλλος το λύνει!!!
Spageo στείλε pm αν θέλεις να μου πεις που το βρήκες μήπως βρω και εγώ τίποτα γιατί έχω φάει τον κόσμο
Nsamar θα τρελλαθώ ακόμα πιο πολύ τώρα. Πως το έκανες εσύ; Τι recorder εχεις; (εγώ έχω το 188HS) Τί ακριβώς έκανες; Έμενα γιατί δεν παίζει;;;;; Έλα ρε γαμώτο μου... Εγώ έχω το πρόβλημα άλλος το λύνει!!!
Spageo στείλε pm αν θέλεις να μου πεις που το βρήκες μήπως βρω και εγώ τίποτα γιατί έχω φάει τον κόσμο
Παιδιά έχω νεότερα από το πρόβλημα. Αγόρασα νέο καλώδιο HDMI-DVI. Λοιπόν παίζει...Άρα έφταιγε το καλώδιο που είχα. Τώρα όμως υπάρχει άλλο θέμα. Μπορεί να παίζει αλλά η εικόνα είναι...ΠΡΑΣΙΝΗ!. Ότι και να βλέπω το βλέπω μόνο σε αποχρώσεις του πράσινου. Το έχετε ξανακούσει; Τι μπορεί να συμβαίνει τώρα;
ΥΓ. Κανένα από τα "κόλπα" δεν έχει πιάσει. Ειδικά αυτό με το pause και νούμερα το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει κανάλια!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.