Άρα τα ΝΜΤ (Egreat M31B, HDX100, Popcornour A110 κτλ) παραμένουν ακόμη σταθερή αξία, όσον αφορά τον HD ήχο και την σωστή αναπαραγωγή m2ts αρχείων (έστω και με εξωτερικούς υπότιτλους, που είναι και πιο βολικοί).Εχω διαβασει τα ακολουθα.
1)Δεν υπαρχει σουπερ ντουπερ voir gui.Ειναι κατι απλο και ασχημο
2)Δεν παιζει hd audio απο μεμονωμενα αρχεια mkv/m2ts
3)Δεν παιζει γενικα True HD
4)Σε καποια αρχεια δεν παιζει σωστα απλο dts
5)ΔΕΝ υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους
6)Δικτυακα προβληματακια
7)Ασυμβατοτητες με καποια bd rips/iso
8)Υποστηριζει συγκεκριμενα εξωτερικα bd drives αφου για το καθε ενα θελει licence!Ακομα δεν υπαρχει λιστα.
9)Δεν υπαρχουν ΝΜΤ εφαρμογες
Φροντισε παντως να βαλεις το τελευταιο fw 4.8 που ισως βοηθησει.
Περιμενουμε νεα σου!Καλοριζικο!
Καλοριζικο! Τελικα με το τελωνείο τι απεγινε πως ξεμπλεξες; Για να ξερουμε αν μπορουμε να τολμησουμε να το παραγγειλουμε απο εξω!
Εχω διαβασει τα ακολουθα.
1)Δεν υπαρχει σουπερ ντουπερ voir gui.Ειναι κατι απλο και ασχημο
2)Δεν παιζει hd audio απο μεμονωμενα αρχεια mkv/m2ts
3)Δεν παιζει γενικα True HD
4)Σε καποια αρχεια δεν παιζει σωστα απλο dts
5)ΔΕΝ υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους
6)Δικτυακα προβληματακια
7)Ασυμβατοτητες με καποια bd rips/iso
8)Υποστηριζει συγκεκριμενα εξωτερικα bd drives αφου για το καθε ενα θελει licence!Ακομα δεν υπαρχει λιστα.
9)Δεν υπαρχουν ΝΜΤ εφαρμογες
Φροντισε παντως να βαλεις το τελευταιο fw 4.8 που ισως βοηθησει.
Περιμενουμε νεα σου!Καλοριζικο!
Ε! Αφού έχεις χρόνο, κάνε κανα δοκιμαστικό στο καινούριο firmware του Xtreamer!Αμαν πια με το περίμενε.....Λόγω των αργιών του νέου έτους των Κινέζων...τελικά θα με φορτώσουν αύριο. Εχω σκάσει στην αναμονή.
Κανένα καινούριο σχόλιο από τον φίλο VEN REN ?
Ε! Αφού έχεις χρόνο, κάνε κανα δοκιμαστικό στο καινούριο firmware του Xtreamer!
Αν δεν το πούλησες ακόμη!!!
Αμαν πια με το περίμενε.....Λόγω των αργιών του νέου έτους των Κινέζων...τελικά θα με φορτώσουν αύριο. Εχω σκάσει στην αναμονή.
Κανένα καινούριο σχόλιο από τον φίλο VEN REN ?
Εβαλα το καινουργιο firmware και πλεον παιρνει το καθε 1080p σημα και το κανει 3D!!!!......χαχαχα......πλακα κανω!
Δεν εχω κανενα ιδιαιτερο σχολιο να κανω, ολα λειτουργουν ρολοι και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα, με ευχαριστει ιδιαιτερα δε που στα .ISO βλεπω το μενου σαν να παιζει απο το dvd player. Οπως ειπα σε προηγουμενα posts σαν πρωην κατοχος του WDTV δεν ειχα τετοιες πολυτελειες.
Επισης ειναι πολυ ευχαριστο που σε καποιες ταινιες μου μπορεις να αλλαξεις την πηγη του ηχου με το πατημα ενος κουμπιου απο το τηλεκοντρολ. Ειχα βαλει τους 300 σε BR-Rip ηταν νομιζω....και μπορουσα να διαλεξω απο DolbyTrue HD, Dolby Digital και ΑC3. Αρα ειναι σα να σου λεει "Δεν εχεις ενισχυτη που να διαβαζει τα DolbyTrueHD; Δε πειραζει στο περνας σε Dolby Digital". Το τηλεκοντρολ δε που φωτιζει με το πατημα κουμπιου ειναι ανεκτιμητης αξιας στις σκοτεινες θεασεις μου, oπως και η δυνατοτητα να διαλεξεις απο τη μπαρα ακριβως σε ποιο λεπτο της ταινιας θελεις να πας.....αντιο στα 16x ffw
Το μονο 'προβλημα' που συναντησα μεχρι στιγμης, ειναι οτι αν το αφησεις idle και ο φορητος σκληρος παει σε 'sleep mode' τοτε μετα ειναι σα να κρασαρει, και θελει να το κλεισω και να το ξανανοιξω.....εκτος κι αν κανω εγω κατι λαθος. Παντως το κλεισιμο και το ανοιγμα δε θελει πανω απο 5 δευτερολεπτα, διοτι οπως ειπα τα φορτωνει ολα σφαιρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.