HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Να ρωτησω και εγω τα δικα μου? :afro:

1)Δοκιμασες true hd ?
2)Hd audio παιζει απο μεμονωμενα αρχεια mkv/m2ts ?

Ελπιζω το θεμα με τους υποτιτλους να το λυσουν σε επομενο fw....

Ξεχασα, καλοριζικο!

Να ρωτησω και εγω τα δικα μου? :afro:

1)Δοκιμασες true hd ?
2)Hd audio παιζει απο μεμονωμενα αρχεια mkv/m2ts ?

Ελπιζω το θεμα με τους υποτιτλους να το λυσουν σε επομενο fw....

Ξεχασα, καλοριζικο!

Εάν έχεις κάποιο αρχείο να μου υποδείξεις να κάνω downloading για να μιλάμε για τα ίδια πράγματα θα μου ήταν καλοδεχούμενο και επιθυμητό θα έλεγα.

Δοκίμασα DTS MA από ripped BD και το πήρα passthrough. Μέ την ένδειξή του στον ενισχυτή. Μέχρι τώρα μόνο core DTS έχω πάρει
DTS από mkv και m2ts έχω παίξει . Αλλά DTS HD , MA κτλπ εγώ προσωπικά δεν τα έχω συναντήσει σε mkv container μέχρι τώρα. Σε m2ts ναι, αλλά δεν έχω σε κανένα....αυτή την στιγμη´..

Last edited:
Απάντηση: Re: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

3) Επιτέλους είδα στον ενισχυτή την ένδειξη που από κανένα media player δεν έχω πάρει μέχρι τώρα (όσα έχω δηλαδή) : DTS - MA , DTS HD High Res. ktlp. Φοβερός ήχος για όσους έχουν καλό πολυκάναλο ενισχυτή
Αφού είχες το HDX1000 που περνούσε τον HD ήχο.

Re: Απάντηση: Re: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Αφού είχες το HDX1000 που περνούσε τον HD ήχο.

To πούλησα...(Σε φίλο συμφορουμίτη. Παρόλα αυτά...αυτήν την ένδειξη δεν την είχα πάρει ποτέ από αυτό. Θα μου πεις δεν πήγαινα γυρεύοντας να δοκιμάσω ταινία με τέτοιο ήχο...) Τέλος πάντων..Ε ! Είπα να πάρω νέο αίμα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

To πούλησα...(Σε φίλο συμφορουμίτη. Παρόλα αυτά...αυτήν την ένδειξη δεν την είχα πάρει ποτέ από αυτό. Θα μου πεις δεν πήγαινα γυρεύοντας να δοκιμάσω ταινία με τέτοιο ήχο...) Τέλος πάντων..Ε ! Είπα να πάρω νέο αίμα.
Για να δούμε λοιπόν το νέο αίμα, γιατί φαίνεται ενδιαφέρον, αν λύσει κάποια θέματα , όπως αυτό των υποτίτλων.
Αλήθεια στον τομέα της μουσικής, μπορείς να αλλάξεις τραγούδι, ενώ ακούς ένα άλλο;
Και κάτι άλλο για τον explorer που ανέφερες.Δέχεται εξωτερικό πληκτρολόγιο για να κάνεις την περιήγηση ή πρέπει να γράφεις από το τηλεκονρόλ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Για να δούμε λοιπόν το νέο αίμα, γιατί φαίνεται ενδιαφέρον, αν λύσει κάποια θέματα , όπως αυτό των υποτίτλων.
Αλήθεια στον τομέα της μουσικής, μπορείς να αλλάξεις τραγούδι, ενώ ακούς ένα άλλο;
Και κάτι άλλο για τον explorer που ανέφερες.Δέχεται εξωτερικό πληκτρολόγιο για να κάνεις την περιήγηση ή πρέπει να γράφεις από το τηλεκονρόλ;

Εβαλα cordless mouse και keyboard το πρωί πριν φύγω για το γραφείο και το mouse τα πήγε μια χαρά . Αλλά έλα που δεν είχα άλλες μπαταρίες για το keyboard και δεν μου δούλευε. Τώρα πάω να το δοκιμάσω. Λογικά πρέπει να παίζει. Αλλιώς δεν έχει νόημα.
Επίσης θα δοκιμάσω κι αυτό με την μουσική που είπες .
Τώρα όσο για τους υπότιτλους ...τους έχω ζαλίσει στα e-mail.
Δεν μπορεί να έχει Ρουμάνικα...Τούρκικα και όχι Ελληνικά...Δίπλα είμαστε.

Ενα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είχαν μέσα ένα πολύ καλό καλώδιο HDMI και σημείωση να χρησιμοποιηθεί αυτό και όχι όποιο νάναι της σειράς .

Last edited:
Loipon , as me sygxorisoum oi diaxiristes pou grafo Greeklish alla apla ithela na deikso gia tou logou to alithes oti grago apo to keybord asyrmata syndedemeno me to HDX BD 1 ( epeidi veva den ypostirizei Ellhnika.....prokyptei etsi..)

Δεν πειραζει, σε συγχωρουμε!
Σπουδαιο χαρακτηριστικο ο internet browser παντως.
ν μπορεσεις, τραβα καποια φωτογραφια του να δουμε πως ειναι (και γενικοτερα του gui του μηχανηματος).

Nα μερικές φωτογραφίες. Ξέρω ότι δεν είναι καλές από το κινητό...αλλά ψιλοβαριόμουνα να κάνω λήψεις με την φωτογραφική τώρα... Το GUI το δείχνει πολύ μωβ..ενώ δεν είναι έτσι Εχει πιο πολλά χρώματα. Είναιπιο ζεστό!
Any way...Από τις φωτό που ανέβασα βλέπεις κανείς τα settings και στον ενισχυτή το φωτάκι πάνω από την ένδειξη DTS-HD Hi Res, λέει streeam direct!! Επίσης τα μενού που παίζει στο αρχείο BD και τις πληροφορίες του αρχείου.
Navigation όμως την ώρα που ακούς μουσική.....δεν γίνεται.

Σε γενικές γραμμές ...εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά του.
Μένει να δοκιμαστεί με εξωτερικό BD player τώρα...
Οταν θα φτιάξουν λίγο τα υπομενού που είναι πρόχειρα σχεδιασμένα και υποστηρίξουν και τους εξωτερικούς υποτίτλους ...θα είναι σούπερ το εργαλείο.

Attachments

• 24022010182.jpg
    24022010182.jpg
    39.8 KB · Views: 51
  • 24022010192.jpg
    24022010192.jpg
    37.3 KB · Views: 40
  • 24022010204.jpg
    24022010204.jpg
    42.6 KB · Views: 43
  • 24022010208.jpg
    24022010208.jpg
    68.2 KB · Views: 41
  • 24022010213.jpg
    24022010213.jpg
    31.8 KB · Views: 41
  • 24022010214.jpg
    24022010214.jpg
    29.4 KB · Views: 36
  • 24022010216.jpg
    24022010216.jpg
    69.9 KB · Views: 40
  • 24022010221.jpg
    24022010221.jpg
    97 KB · Views: 34
  • 24022010223.jpg
    24022010223.jpg
    48 KB · Views: 35
  • 24022010201.jpg
    24022010201.jpg
    36.9 KB · Views: 38
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Επειδη ειχα τα WDTV και εκεινο ειχε αυτη τη δυνατοτητα, το εψαξα, αλλα δε βρηκα την ιδια δυνατοτητα και σ'αυτο.

onlineN μπορεις να μου πεις πως συνδεθηκες στο Internet; Χρειαζεται να αγορασω κατι extra. Εχω wireless modem/router.

Kαι να συμφωνησω, το HDMI καλωδιο που παρεχει ειναι κορυφαιο ποιοτικα.

onlineN μπορεις να μου πεις πως συνδεθηκες στο Internet; Χρειαζεται να αγορασω κατι extra. Εχω wireless modem/router.

Kαι να συμφωνησω, το HDMI καλωδιο που παρεχει ειναι κορυφαιο ποιοτικα.

Εγώ το συνέδεσα wired. Δεν συμπαθώ το wireless. Τόχω για τα PSP..τα κινητά μας και τα laptop. Φτάνουν αυτά. Λογικά παίρνει ασύρματη κεραία...αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το θέμα συμβατότητας εκεί. Δεν τόχω δοκιμάσει δηλαδή.
Ασε που με το καλώδιο είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσω την διαμοιραζόμενη ισχύ του δικτύου βλέποντας π.χ. αρχεία από το Xtreamer , ή το eTRAYz, ή τα laptop μας.

Re: Απάντηση: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Κανένα νέο για καινούριο firmware;

'Ξύνεις πληγές? :D Νάδα.....

(Παρ'ολα αυτά εγώ έκανα όλα τη σειρά Human Target m2ts για να τη δώ με το HDX BD1. Επιμένω ότι η εικόνα του είναι ανωτερη ακόμα κι απ'αυτή του Xtreamer. To μαύρο που δίνει διορθώνει όλα τα χρώματα..)

Απάντηση: Re: Απάντηση: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

'Ξύνεις πληγές? :D Νάδα.....

(Παρ'ολα αυτά εγώ έκανα όλα τη σειρά Human Target m2ts για να τη δώ με το HDX BD1. Επιμένω ότι η εικόνα του είναι ανωτερη ακόμα κι απ'αυτή του Xtreamer. To μαύρο που δίνει διορθώνει όλα τα χρώματα..)
Στο Mpcclub διάβασα για τέλος Μαρτίου.
Υπομονή.

Μόλις το διάβασα κι εγώ. Αμα πραγματοποιήσουν αυτά που λένε τουλάχιστον θα γίνει ένας αξιοπρεπής player και σε πρώτη φάση αυτό που θα έπρεπε να ήταν από την αρχή της κυκλοφορίας του

Απάντηση: Re: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Μόλις το διάβασα κι εγώ. Αμα πραγματοποιήσουν αυτά που λένε τουλάχιστον θα γίνει ένας αξιοπρεπής player και σε πρώτη φάση αυτό που θα έπρεπε να ήταν από την αρχή της κυκλοφορίας του
Ο ανταγωνισμός έχει γίνει μεγάλος και βιάζονται να τα βγάλουν για να προλάβουν.

Αυτό το μύνημα πήρα μόλις πριν λίγο από την HDX. Ημουν σίγουρος ότι θα έκαναν αυτό που πρέπει ώστε να δώσουν στο μηχάνημα αυτά που του λείπουν . (Βέβαια για τους υπότιτλους δεν είδα τίποτα ακόμα....αλλά εύχομαι να συμπεριλαμ´βανονται στο .."much more"..)

Greetings!
We like to share with you on the development of the HDX BD-1 firmware. It has been a while since we release any new firmware, partly due to the spring festival long holiday we had back in Februray and also because we are developing a new UI for the BD-1.
The new UI is a neccesary move to accomodate more advance feature, and development work takes a longer time because its a major update, unlike the weekly update that was posted from version 4.5 till 4.9.
To answer the golden question, what will you see in the new firmware?
1) A brand new UI, that works like XMB (think PS3 style)
2) Overall network stability and improving network streaming througput.
3) Support wifi via USB dongle
4) Support local hard drive installation wizard
5) Resolve overall playback stability of content
6) much more.......
ETA: Beginning of April
Thank you!