Headphone Deals

Η μονη και λεω ΜΟΝΗ περιπτωση εξιλεωσης του κυριου ( ο θεος να τον κανει) Μανου ειναι να ντυθει santa, να παρει ενα μεγααααλο τσουβαλι γεματο 400i (αφου τα βρηκε και σε καλη τιμη βρε αδερφε) και να τα προσφερει απλοχερα σε ολους οσους εχει "καψει" με τις ανακαλυψεις του...
Ακομη και στο χοχοχο που θα κανει θα ειμαι αυστηρος...αντε μπραβο με δαυτον

Μακριά θα πάει και επειδή έρχεται και δύσκολη εβδομάδα με Black Friday κτλπ προτείνω διακοπή της οικιακής σύνδεσης σας στο ίντερνετ, επίσκεψη στο Άγιον Όρος μετανάστευση στο Σουδαν ή δεν ξέρω κάτι τέτοιο... Μακριά από τα φορα για αυτό το δεκαήμερο πάντως

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χοχοχο

Το μονο παρηγορο πραγμα ειναι οτι αρχιζεις την εξασκηση....καλε μου santa
Α και δεν μου λες...δεν πιστευω να εισαι δυσανεκτικος στη λακτοζη?

Και καλα εσάς τους σεσημασμένους. Εδώ κοντεύει να ψήσει κι άλλους που εχουμε ακομα τα ακουστικά της εφηβείας μας και (λέμε πως) ακούμε.
(Δεν γλιτώνουμε,τα ξέρω,θέμα χρόνου ειναι! )

Μακριά θα πάει και επειδή έρχεται και δύσκολη εβδομάδα με Black Friday κτλπ προτείνω διακοπή της οικιακής σύνδεσης σας στο ίντερνετ, επίσκεψη στο Άγιον Όρος μετανάστευση στο Σουδαν ή δεν ξέρω κάτι τέτοιο... Μακριά από τα φορα για αυτό το δεκαήμερο πάντως

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χοχοχο
Εγώ θέλω να σου κάνω παρέα το ζην επικινδύνως με ιντριγκάρει αν λοιπόν αυτή την εβδομάδα πάρει κάτι το μάτι σου
σε προσφορά στα HD700/800s ρίξε κατευθείαν πμ είμαι έτοιμος για το απονενοημένο :FSGSFGS4:

Τα 700 είναι άνισα ακουστικά με κάποιες εξαιρετικές πλευρές αλλά και τρανταχτές αδυναμίες... Πιο ομοιογενή τα 650... Βέβαια, τα 800 είναι άλλη περίπτωση.... Αν βρεθεί ευκαιρία, αξίζει να εκταμιεύσεις...

Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άσε το ξέρω , τα 700 έχουν πλέον πολύ καλή τιμή αλλά όπως λες διαβάζω και εγώ ότι δεν είναι ισορροπημένο ακουστικό
και τελικά ίσως κερδίζει τα 650 σε soundstage , αλλά μάλλον στο σύνολο τα 650 είναι καλύτερα.
Από την άλλη το 800s πιστεύω ότι είναι το τελειοποιημένο 650 αλλά είναι πολύ ακριβό ακόμα και σε προσφορά
δεν πιστεύω να πέσει κάτω από 1100 .

Re: Απάντηση: Headphone deals

Και καλα εσάς τους σεσημασμένους. Εδώ κοντεύει να ψήσει κι άλλους που εχουμε ακομα τα ακουστικά της εφηβείας μας και (λέμε πως) ακούμε.
(Δεν γλιτώνουμε,τα ξέρω,θέμα χρόνου ειναι! )
Της εφηβείας ; θέλεις να πεις ότι ακόμα δεν πήρες τα Κ240;

Στάλθηκε από το SM-T210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παίδες, ποια είναι αυτά ; Εννοώ, με ποιο 'βαρύ' όνομα πωλούνται στην Ευρώπη ; Είμαι σίγουρος ότι κάπου τα έχω τσεκάρει τελευταία ... λέω να πάρω από ένα ζευγαράκι στους γιούς μου, που τα χαλάνε με ρυθμό πυροβόλου:

http://www.gearbest.com/headsets/pp_265038.html?wid=21

Tυχόν ομοιότητες είναι εντελώς συμπτωματικές

bo-bang-and-olufsen-beoplay-h7_1.jpg

500x1000px-LL-ccaf38a8_20160105_234748.jpeg

Υ.Γ Master & Dynamics να τους πάρεις.
Θα σε ευχαριστούνε μέχρι να πάνε στρατό