Headphone Deals

Hifiman 400i 250 δολάρια από την επίσημη hifiman
http://store.hifiman.com/index.php/products/he-400i.html

Για τις ΗΠΑ είναι καταπληκτική προσφορά. Στην Ελλάδα όμως είναι απλώς σχετικά καλή προσφορά καθώς θα κοστίσουν 360 περίπου ευρώ με τα μεταφορικά, τον ΦΠΑ και τους δασμούς.

Για τις ΗΠΑ είναι καταπληκτική προσφορά. Στην Ελλάδα όμως είναι απλώς σχετικά καλή προσφορά καθώς θα κοστίσουν 360 περίπου ευρώ με τα μεταφορικά, τον ΦΠΑ και τους δασμούς.

Μπορείς να τα πάρεις από τον razor dog, όπου ο τυπάκος στα στέλνει μέσω αμερικανικών ΕΛΤΑ και γράφει τα απαραίτητα για να έρθουν κατ 'ευθείαν σπίτι σου χωρίς δασμούς, κλπ... ξέρω τουλάχιστον 4 άτομα που το έκαναν επιτυχημένα ... επίσης, είναι εξαιρετικός σε after sale support ... έχει την εορταστική προσφορά στα 249 δολάρια ... εάν τα επιθυμείς, αξίζει να ασχοληθείς:

https://www.razordogaudio.com/colle...l-size-planar-magnetic-headphone-holiday-sale

Όπως είπα γίνονται όλα τα απαραίτητα.

Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπως είπα γίνονται όλα τα απαραίτητα.

Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτό λέω.
Δεν ξέρω αν όλα τα απαραίτητα είναι ξεκάθαρο.
Εγώ πάντως έφαγα και δασμούς και άλλα διάφορα.
με τιμή 90$

-25% στα ακουστικά της Meze στη σελίδα της. Υπολόγιζα να ανοίξω θέμα για επιλογή κλειστών ακουστικών μέχρι 300-400 αλλά ξαφνικά ο χρόνος έγινε πιεστικός :drool1:

edit: Βέβαια η προσφορά δεν υπάρχει στο Ευρωπαϊκό site της εταιρίας.

Θελω να παρω κατι με 160$. Αν γινει στραβη τι θα πληρωσω ?
Το σίγουρο είναι 23% ΦΠΑ και περίπου 5-7% δασμό τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το ποιος θα
κάνει τον εκτελωνισμό και μπορεί να τσούξει αρκετά!
Η πιο ασφαλής νόμιμη μέθοδος είναι από πωλητή που προ εισπράττει όλα τα έξοδα όπως το amazon.com.

Μπορείς να τα πάρεις από τον razor dog, όπου ο τυπάκος στα στέλνει μέσω αμερικανικών ΕΛΤΑ και γράφει τα απαραίτητα για να έρθουν κατ 'ευθείαν σπίτι σου χωρίς δασμούς, κλπ... ξέρω τουλάχιστον 4 άτομα που το έκαναν επιτυχημένα ... επίσης, είναι εξαιρετικός σε after sale support ... έχει την εορταστική προσφορά στα 249 δολάρια ... εάν τα επιθυμείς, αξίζει να ασχοληθείς:

https://www.razordogaudio.com/colle...l-size-planar-magnetic-headphone-holiday-sale
Στην τιμη των 250 δολαριών όντως με ενδιαφέρουν. Έστειλα και ένα mail στο site που μου έγρaψες, πλην όμως μου απάνησαν ότι they dont ship internationally, εννοώντας προφανώς ότι δεν μπορούν να διασφαλήσουν ότι θα έρθει duty και tax free. Άρα όπως πολύ εύστοχα έγραψε κάποιος στην Αμερική υπάρχει το thanks giving και στην Ελλάδα το tax giving.

-25% στα ακουστικά της Meze στη σελίδα της. Υπολόγιζα να ανοίξω θέμα για επιλογή κλειστών ακουστικών μέχρι 300-400 αλλά ξαφνικά ο χρόνος έγινε πιεστικός :drool1:

edit: Βέβαια η προσφορά δεν υπάρχει στο Ευρωπαϊκό site της εταιρίας.
Πριν αρχίσετε να ψάχνετε στα διάφορα sites κάντε μια κρούση στην εδώ αντιπροσωπεία.
Είμαι σε θέση να ξέρω, οτι μπορούν να κανουν προσφορές ίδιες ή και καλύτερες από αυτές που βρίσκετε!

Πριν αρχίσετε να ψάχνετε στα διάφορα sites κάντε μια κρούση στην εδώ αντιπροσωπεία.
Είμαι σε θέση να ξέρω, οτι μπορούν να κανουν προσφορές ίδιες ή και καλύτερες από αυτές που βρίσκετε!

Ευχαριστώ! Θα το κοιτάξω μια και αφού γλίτωσα από το παρορμητικό add to cart, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πίεση για άμεση αγορά.

Στην τιμη των 250 δολαριών όντως με ενδιαφέρουν. Έστειλα και ένα mail στο site που μου έγρaψες, πλην όμως μου απάνησαν ότι they dont ship internationally, εννοώντας προφανώς ότι δεν μπορούν να διασφαλήσουν ότι θα έρθει duty και tax free. Άρα όπως πολύ εύστοχα έγραψε κάποιος στην Αμερική υπάρχει το thanks giving και στην Ελλάδα το tax giving.

βρε παίδες, μέλη του κλαμπ μας έχουν ψωνίσει από κει ... το ΗΕ6, το 400ρι, κλπ. ... άνευ δασμών, κλπ. αν είχαν δει το νήμα θα σας φώτιζαν και προσωπικά ... η προσφορά δεν είναι μόνον για σήμερα, οπότε χρόνος υπάρχει ...

Επειδή εγώ την έκανα την βουτιά, ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος: στην διαβόητη Feliks Audio στο πλαίσιο της Black Friday έχουν 10% έκπτωση μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Sent from my iPhone using Tapatalk

φπα και επί των μεταφορικών!

Φυσικά ΦΠΑ και δασμός υπολογίζονται στην συνολική τιμή.
Υπάρχει ένα παραθυράκι , να σας τα στείλουν συστημένα με απλό ταχυδρομείο.
Επίσης ότι ξέρατε για τις λούφες μέσω ΕΛΤΑ ξεχάστε τες διότι πολύ σύντομα το όλο
πακέτο περνάει από το τελωνείο σε ιδιώτες εκτελωνιστές που δουλεύουν με το κομμάτι.
Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα!

Ούτε το amazon.com που επίσης έχει το 400i 240 ντόλαρς δεν το στέλνει ελλάντα. Άρα η προσφορά είναι μόνο για το γιουνάϊτεντ στεϊτς. Εμείς θα περιοριστούμε στις "προσφορές" του media markt. Εκεί black friday εδώ βλάκ φράϊντευ.