Headphone Deals

Ωραία ζεστάθηκε η συζήτηση.
Σπύρο, η γενική περιρρέουσα μαζί με κάποιο πρόβλημα υγείας και αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις με έκαναν να αποσυρθώ αρκετά. Η αγάπη μου όμως για το κλαμπ παραμένει αλώβητη.
Τα φτηνά ακουστικά που έχει ο γιος σου, είναι αξιοπρεπή; Εγώ έχω τα Sennheiser hd 212 pro, καλούτσικα, όμως έχουν φθαρεί τα μαξιλαράκια κι έχει εξαφανιστεί η "μεμβράνη" που καλύπτει το ηχείο και δεν ξέρω πόσο επηρεάζει αυτή η φθορά την ποιότητα του ήχου. Τα έχει κανείς άλλος συμφορουμίστας αυτά;
Η αγορά μεταχειρισμένων δεν είναι επίφοβη;

Είναι από υγειονομικής πλευράς.

Προσωπικά θα αγόραζα μεταχειρισμένα ακουστικά μόνο με αφαίρεση του κόστους των pads.

Αν κάποιος μου πουλά π.χ. τα 650 για 250 τελική θα συμφωνούσα στα 200 μόνο γι' αυτό το λόγο...

τελικά παρά την υπόσχεση για παράταση του deal για τα X2 μέχρι τις 21 από το Amazon τσίμπισα άκυρο. Αφού τους γκρίνιαξα και το κατάλαβαν μου έδωσαν δικαίωμα επαναπαραγγελίας στην κανονική τιμή και refund του υπόλοιπου ποσού (προφανώς στο λογαριασμό μου στο amazon). Επειδή δεν ψήνομαι για εκταμίευση 350 ευρώ θα πάω πάσο. Ίσως και για καλύτερο. Ευκαιρίες πάντα βγαίνουν.

Γκρρρ, δεν πρόλαβα τα 501 σήμερα ... ποιος μερακλής μου τα έφαγε ... τα 601 -701 σας τα αφήνω ... καλά, ξε-καλά, δεν ταιριάζουν με τα αυτιά μου ...

Χμ, εγώ σου τα πήρα;-) Πολύ ωραία, καλύτερα από τα 551 που είχα για λίγο. Θυμίζουν κάπως τα Κ1000. Μπάσο με το σταγονόμετρο πάντως, κλασσικό ανοιχτό AKG.

Δε με βλέπω να τα κρατάω πάντως γιατί είναι μεγάλα, αναίσθητα και ακούγονται πολύ στο χώρο, δηλ. δεν κάνουν για ακρόαση στο γραφείο που τα θέλω.

Εγώ πάλι βλέπω πως το νήμα εξελίσσεται σε ένα από τα χρησιμότερα και ζεστότερα της υποκατηγορίας.
Sticky λοιπόν κι ένα ακόμα μπράβο στον Μάνο που το άνοιξε και στους φίλους που το διατηρούν τόσο ενδιαφέρον.

Πρόλαβα τα AKG 550 του Πέτρου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίζουν καλά ακόμη και με το mp3 μου. Άνετα, με καλό ήχο και σε εξαιρετική κατάσταση. Μόνο το μπάσο δεν ακούγεται πολύ, όμως ίσως είναι άστρωτα ακόμη.

Αγαθοκλη καλως ηρθες στο Head-Fi!
Τις καλυτερες ευχες μου για τις γιορτες!

Θελουν το στρωσιματακι τους... αν και απο οσο θυμαμαι, τα 550 ειχαν καλο χαμηλο. Μου κανει εντυπωση που το βρισκεις αναιμικο...

Αγαθοκλη καλως ηρθες στο Head-Fi!
Τις καλυτερες ευχες μου για τις γιορτες!
Θελουν το στρωσιματακι τους... αν και απο οσο θυμαμαι, τα 550 ειχαν καλο χαμηλο. Μου κανει εντυπωση που το βρισκεις αναιμικο...

Ευχαριστώ, Αντώνη, και για το καλωσόρισμα και για τις ευχές. Αντεύχομαι εγκαρδίως! Υπήρχε περίπτωση να γλιτώσω τα ακουστικά; Βεβαίως άκουγα μέχρι τώρα με Sennheiser hd 212 pro, αλλά φθάρθηκαν και αποφάσισα να πάρω κάτι καλύτερο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοάκουστα Αγαθοκλή ,λιώστα στις μουσικές!

Ευχαριστώ, Σωκράτη! Αυτό σκοπεύω να κάνω. Ποτέ δεν έμεινε μηχάνημα ήχου ανενεργό στο σπίτι μου. Τα ακουστικά τα χρειάζομαι ιδιαιτέρως τη νύχτα, όταν διορθώνω πολυάριθμα γραπτά και χρειάζομαι μουσική παρέα χωρίς να ξυπνάω τους υπόλοιπους.
Χρόνια πολλά και μουσικά, καλά Χριστούγεννα!

Αγαθοκλή το ακουστικό με ένα ενισχυτή ακουστικών (όχι κάτι ιδιαίτερο πχ Fiio E10k) απογειώνεται η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
:christmaswreath:

Απάντηση: Re: Headphone deals

Σ' ευχαριστώ, Πέτρο. Θα δούμε γι´ αυτό. Οι καιροί δεν επιτρέπουν έξοδα. Θα δοκιμάσω από την έξοδο του audiolab και από την κάρτα ήχου EMU 0404 για αρχή.
Καλά Χριστούγεννα!