Headphone Deals

Re: Απάντηση: Re: Headphone deals

Σ' ευχαριστώ, Πέτρο. Θα δούμε γι´ αυτό. Οι καιροί δεν επιτρέπουν έξοδα. Θα δοκιμάσω από την έξοδο του audiolab και από την κάρτα ήχου EMU 0404 για αρχή.
Καλά Χριστούγεννα!

Υπάρχουν και τα πάμφθηνα και ποιοτικά προϊόντα της Schiit. Με 100 ευρώ πάνω-κάτω είσαι αρχηγός.

Υ.Γ. Χρόνια Πολλά Αγαθοκλή!

Re: Απάντηση: Re: Headphone deals

Σ' ευχαριστώ, Πέτρο. Θα δούμε γι´ αυτό. Οι καιροί δεν επιτρέπουν έξοδα. Θα δοκιμάσω από την έξοδο του audiolab και από την κάρτα ήχου EMU 0404 για αρχή.
Καλά Χριστούγεννα!

Η emu 0404 αν δεν κάνω λάθος έχει αντίσταση εξόδου καμιά 20αριά ohm άρα πολύ κακός συνδυασμός με τα 32 των akg....
Αν ακούς μόνο από υπολογιστή σαν πηγή το Fiio e10k είναι πολύ καλό value for money.

Ε όχι και κακός. Απλα όχι ιδεατός

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι να πουνε αλλοι που θα βαλλουν 100 και 200

@schubert
Μουσικά και καλοτάξιδα τα καινούργια ακουστικά! :operator:

Η EMU 0404 θα σε ικανοποιήσει ποιοτικά. Κάποιες φορές θα ήθελες να έχει περισσότερη ισχύ, σε γενικές γραμμές δεν πρόκειται να έχεις παράπονο! :smile1:

Καλά Χριστούγεννα Φίλοι Ακουστικάριοι!:christmastree2:

Στο lidl ακουστικακια για να κανεις τη δουλειά σου και να μη σκας.
Με 3.99 ψείρες με ζωάκια πανω τους γουρουνάκια πιγκουίνους μελισσουλες κλπ. Καλο μπάσο ικανοποιητικη εικόνα. Οταν στρωσουν θα ειναι μανα. Οδηγούνται απο οποιοδήποτε ψοφιμι κινητό. Χτυπησα ενα σετακι γουρουνακια τρελλα.
Επισης με 7,99 on ear με ζωηρα χρωματα. Ο Στέργιος ηδη ανάφερει μπασο φονιά. Δεν ξέρω πως θα ειναι σε πολυωρη ακροαση αλλα για να τα πετας απο εδω κι από κει μια χαρά είναι

Απάντηση: Re: Headphone deals

Στο lidl ακουστικακια για να κανεις τη δουλειά σου και να μη σκας.
Με 3.99 ψείρες με ζωάκια πανω τους γουρουνάκια πιγκουίνους μελισσουλες κλπ. Καλο μπάσο ικανοποιητικη εικόνα. Οταν στρωσουν θα ειναι μανα. Οδηγούνται απο οποιοδήποτε ψοφιμι κινητό. Χτυπησα ενα σετακι γουρουνακια τρελλα.
Επισης με 7,99 on ear με ζωηρα χρωματα. Ο Στέργιος ηδη ανάφερει μπασο φονιά. Δεν ξέρω πως θα ειναι σε πολυωρη ακροαση αλλα για να τα πετας απο εδω κι από κει μια χαρά είναι

τα πήρα σε πορτοκαλάκι χρώμα.
Τα σύνδεσα στο oppo find 7a και έβαλα τυχαία το young lust.

ΣΟΚ!

Ε όχι και κακός. Απλα όχι ιδεατός

Τι να πουνε αλλοι που θα βαλλουν 100 και 200

Για να ακουστεί το μπάσο που ψάχνει έτσι όπως πρέπει χρειάζεται αντίσταση της τάξης των 5 ohm.
Το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει ανεξέλεγκτη συμπεριφορά και μπουμάρισμα.
Αυτοί με τα 100-200 θα έχουν πρόβλημα ισχύος αλλά σίγουρα καλύτερη συμπεριφορά του ακουστικού.
Βέβαια αυτά είναι λεπτομέρειες που θα λυθούν στο μέλλον σημασία έχει να ακούμε μουσική.

Τα γουρουνακια silvercrest τείνουν να γινουν το δώρο των Χριστουγεννων.
Πολυ καλύτερα με το fiio και με το player equalizer + που διαθέτει ενα εξαιρετικό παραμετρικο bass boost. Δοκιμαστε το

Σε μια στιγμή...παρόρμησης χτύπησα αυτά:

http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html

Σκοπός είναι να τα έχω συνέχεια στα αυτιά με το κινητό (oppo find 7a το οποίο έχει ανεξπεκτεντλυ φανταστικό ήχο!) και να καταργήσω το μπλουτούθι.

Ακούγοντας μουσική συνέχεια και διακόπτοντας για να δέχομαι κλήσεις.

Για να δούμε...

Χμ... Σωστός.
Αυτός εδώ στέλνει. Ένα τελευταίο κομμάτι, άσπρο, στα 199.

http://www.amazon.fr/VISO-Casque-Traditionnel-Filaire--blanc/dp/B00E9FYC06/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1452548105&sr=8-2-fkmr0&keywords=nad+visio+hp50

Και τώρα που το ξανακοιτάω, το μαύρο στα 219, όντως το στέλνουν Ελλάδα, μάλλον έβαλα λάθος λινκ πριν.

http://www.amazon.fr/VISO-HP50-Casque-Traditionnel-Filaire/dp/B00E1UVXHO/ref=sr_1_2?m=A2VS4DNIFH0JL4&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1452548466&sr=1-2

Σε μια στιγμή...παρόρμησης χτύπησα αυτά:

http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html

Σκοπός είναι να τα έχω συνέχεια στα αυτιά με το κινητό (oppo find 7a το οποίο έχει ανεξπεκτεντλυ φανταστικό ήχο!) και να καταργήσω το μπλουτούθι.

Ακούγοντας μουσική συνέχεια και διακόπτοντας για να δέχομαι κλήσεις.

Για να δούμε...

Παρελήφθησαν σήμερα και μάλλον θα πάρουν τη θέση των mh1.

Όχι τόσο για τον ήχο τους (μου φάνηκαν λίγο muted μεσαιο-υψηλά out of the box), όσο για το πόσο καλά και σταθερά κάθονται στα αυτιά μου.

Προς το παρών τα έβαλα στο κινητό κατευθείαν, το απόγευμα θα παίξω με fiio e18 και με το μικρούλι sansaclip+ να δω τι γίνεται!

Για αυτά τα λεφτά πάντως... άψογο value!

AKG K7XX Massdrop Limited Edition Headphone

Στα $200 + $25 μεταφορικά για Ελλάδα
Δεν ξέρω τί παίζει με τελωνείο.

https://www.massdrop.com/buy/akg-k7xx-massdrop-first-edition-headphones

MD-4505_20141121090347_a94df97559712cf1.jpg

Δύσκολα στην οδήγηση απ'ότι διαβάζω αλλά από εμφάνιση κουκλιά.

Pioneer SE-MX9 145 ευρώ - 315 ευρώ στο σκρουτζ

Denon AH-MM400 ακουστικά + Denon DA-10 φορητό USB-DAC και ενισχυτής ακουστικών 510 ευρώ - To DA-H10 μόνο του 328 ευρώ στο σκρουτζ και τα Denon AH-MM400 380 μόνα τους στο σκρουτζ (Σύνολο γύρω στα 708)

Και off topic μπόνους studio monitors EVE Audio SC207 ζευγάρι στα 974 ευρώ - κανονικά παίζει στα 1200