supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,679
Ειναι καλή η τιμή να τα τσιμπήσω?
Θα ειναι ξεκουραστα ? Λογικα οχι πανω απο 2.5 ωρες χρήση.
μετα τις 3 κουράζεσαι, λίγο, στις 6 νευριάζεις, στις 12 λες ήμαρτον....
Αλλά στις 2.5 είσαι ΟΚ
Ειναι καλή η τιμή να τα τσιμπήσω?
Όχι.. ΠάρταΕιναι καλή η τιμή να τα τσιμπήσω?
Υπάρχει κατι αλλο που να κοιτάξω σε αυτό το κόστος η και λίγο παραπάνω ?
Θα κοίταγα και αυτά με λίγο παραπάνω κόστος. Δεν λέει στο κατάστημα αν είναι τα Limited Edition, και δεν είμαι σίγουρος αν βγάζει η εταιρεία τα 770 στα 32 ΟΗΜ που να μην είναι τα Limited...Τα έχω, τα πήρα μεταχειρισμένα (σε άριστη κατάσταση) από φίλο εδώ στο forum και είναι εντυπωσιακά. Προς το παρόν και εν αναμονή αγοράς του Mojo παίζουν από το HERUS + και ακούγονται εντυπωσιακά και σοβαρά συγχρόνως. Έκλεισα 4ωρο μια βραδιά και δεν με κούρασαν καν. Αναδεικνύουν και τους Motorhead και τον Antonio Carlos Jobim και τους Chic και τους Wheather Report αλλά λίγο λιγότερο το The Coln Concert του Cick Corea (ρέστα με τα 650 δεύτερη έκδοση παρεπιπτόντως...).
Από κάποια στιγμή και μετά τα LE βγαίνουν ως 32Ohm. Δλδ τα LE δεν είναι πλέον σε παραγωγή. Δεν νομίζω πως θα έχουν κάποια διαφορά πέραν του λογότυπου. Απλά μιας και τα LE τους "έκατσαν" τόσο καλά επέλεξαν να τα βγάλουν και σαν "απλά" 32άρια... Βέβαια το ονόρε των LE παραμένει!!![]()
Όπως και να έχει τα 240 είναι σαφώς προς την ουδέτερη πλευρά των πραγμάτων -μάλλον δλδ είναι από τα πιο ουδέτερα που υπάρχουν- ενώ τα 770/32 στην "έχω χαρακτήρα" ... ωραίο χαρακτήρα όμως ειδικά για κάποια είδη μουσικής!! Αν είχαν λίιιγο πιο "μπροστά" την μεσαία περιοχή δεν θα τα πουλούσα. Το πολύ καλό τους χαρακτηριστικό είναι πως είναι smooth χωρίς grain παρά τα κάπως τονισμένα πρίμα! Είναι ίσως τα ακουστικά που κράτησα πιο πολύ από κάθε άλλο! (τα 25 Aluminum που τα διαδέχτηκαν δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ)
μήπως θα μπορούσες να δώσεις ένα link για τα 25 Aluminum για να είμαι σίγουρος σε ποια αναφέρεσαι?
πόσες εκδόσεις των HD25 τελικά υπάρχουν..Κρίμα που τα απέσσυραν, φαντάζομαι τα titanium όταν βγουν θα είναι ακριβότερα
Για ακρόαση μουσικής από τηλέφωνο κάνουν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.