Headphone Deals

Είσαι κακή συναναστροφή τελικά εσύ.
Το χονδροσκέφτομαι αλλά δεν παίρνει για έξοδα αυτή την περίοδο.

πάντως κ ο Θωμάς τα έχει σταθερά εδώ κ καιρό στα 315 χωρίς μτφ από την στιγμή που είναι πάνω από 300

Αμ εγώ τι να πω;
Κρατιέμαι τόσο καιρό με τα Sonάκια και τα αρχαία μου Audio-Technica.
Δεν θα αντέξω και με βλέπω με τίποτα 600άρια και να τουρμπίζω την E-MU μήπως και τα παίξει :flipout:

Re: Απάντηση: Headphone deals

Αμ εγώ τι να πω;
Κρατιέμαι τόσο καιρό με τα Sonάκια και τα αρχαία μου Audio-Technica.
Δεν θα αντέξω και με βλέπω με τίποτα 600άρια και να τουρμπίζω την E-MU μήπως και τα παίξει :flipout:

Εσύ πάρε πρώτα ένα ζευγάρι AKG K240 που είναι ευαίσθητα και δε θέλουν πολλά-πολλά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Headphone deals

Εσύ πάρε πρώτα ένα ζευγάρι AKG K240 που είναι ευαίσθητα και δε θέλουν πολλά-πολλά...

Οι ηχολήπτες και οι μηχανικοί ήχου πληρώνονται για το flat βρε,τιμωρία θέλεις να με βάλεις;:flipout:

(Φυσικά κάνω πλάκα,το δικό μου λάθος γούστο [εκ πεποιθήσεως μάλιστα] δεν είναι δείκτης,είπαμε. )

@sokmav
θα είχε ενδιαφέρον να ακούσεις (εάν δεν έχει γίνει ήδη) τα fidelio x2
ευαίσθητα του κερ@τ@ και με μπάσο απολαυστικότατο....ωραία δεν είναι ο ορισμός του hi-fidelity
αλλά είναι πολύ fun ακουστικό

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Headphone deals

Οι ηχολήπτες και οι μηχανικοί ήχου πληρώνονται για το flat βρε,τιμωρία θέλεις να με βάλεις;:flipout:

(Φυσικά κάνω πλάκα,το δικό μου λάθος γούστο [εκ πεποιθήσεως μάλιστα] δεν είναι δείκτης,είπαμε. )

πάρτα και θα με θυμηθείς. Και να μη σου αρέσουν τι ψυχή έχουν 65 ευρώ;

Θανάση διαβάζεις; Σε φωνάζουν και σε παρακαλούν αγόρασε με αγόρασε με....

εδω, ακούω εγώ τις φωνές....
(για το Θανάση είναι? για μια στιγμή νόμισα ότι φωνάζουν εμένα...) :firstprize:

Τον Θανάση δεν τον καλούν πλέον,τα έχει πάρει και δεν το ξέρει.
(τι ψυχή έχουν βρε,ένα low-price μονόκλωνο τερματισμένο με ρόδιο είναι το έξοδο :flipout: )

Δε βλέπεις καλά :P

Αν και είναι λίγο ανεξάρτητο το ενα απο το άλλο. Αν πρεπει για να πάρω τα sennheiser στη δουλεια να κουβαλήσω και το teac... Τι θα βάλω στο σπίτι για πηγή;
Μεγάλη πληγή.

Ουπς δίκιο έχεις πολύ στραβομάρα :bang:
Ευκαιρία να είσαι ο πρώτος που θα έχει την χαρά να πάρει το Schiit Jotunheim
για την δουλειά ότι πρέπει είναι.

Πω πω όντως Jotunheim με ενσωματωμένο φθηνό ντακάκι, δύναμη ενισχυτικά, μικρό form factor και άριστο ματσάρισμα με τα 650 σύμφωνα με τις πρώτες εντυπώσεις... Λουκουμάκι για την δουλειά Θανάση...

just%20do%20it%20if.gif