hegel vs primare

Εγώ αυτόν που αγόρασα τον άκουσα στον ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΨΙΑ στην Δάφνη και να μην τον έχει εκεί αυτόν που σε ενδιαφέρει σίγουρα μπορεί να τον φέρει για Demo μεσα σε μια δυό μέρες εφόσον συνεργάζεται στενά με τον αντιπρόσωπο.

Για να μην παρεξηγηθώ, ο Krell αναφέρθηκε από μένα για να δείξω ότι πρέπει να κινούμαστε στην ίδια κατηγορία τιμής.
Ο Krell κάνει 18000 (το γράφω και ολογράφως: δεκαοκτώ χιλιάδες ευρώ), ο Primare 2100-2200 και ο Η1 είναι σε προσφορά στα χίλια τριακόσια κάτι ευρώπουλα.
Αν θες πραγματική οδήγηση που σκοτώνει, δες τον Η200 της Hegel αλλά νομίζω είναι υπερβολή.
Αλλά είπαμε να συγκρίνουμε ενισχυτές στα 2000 - 2200 .

Εγώ αυτόν που αγόρασα τον άκουσα στον ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΨΙΑ στην Δάφνη και να μην τον έχει εκεί αυτόν που σε ενδιαφέρει σίγουρα μπορεί να τον φέρει για Demo μεσα σε μια δυό μέρες εφόσον συνεργάζεται στενά με τον αντιπρόσωπο.

Eυχαριστω Gort θα επικοινωνησω για να βγαλω καμια ακρη. -bye-

proac d two' rega apollo' atlas ic' audioquest sp.c.' klp

Αγαπητέ nextgen,

Καλή χρονιά και πάντα με υγεία

Από μία ακρόαση που έκανα πριν από μερικούς μήνες στο γνωστό & φιλόξενο κατάστημα του κ. Χ. Κοψιά σε Primare I30 & Proac D25 όπως επίσης και Unico SE & Proac D25 ο συνδιασμός με τον Unico μου άρεσε πιό πολύ (πιο μουσικός και ζεστός).

Εντός προυπολογισμού σου είναι και ο Audia Flight 3 του οποίου είμαι και ευτυχής κάτοχος. Λάβε τον υπόψη σου και αυτον επίσης.

φίλε avgreenfielder και όλοι εσείς που τιμήσατε το παρόν και σύρετε τον χορό από την αρχή του νήματος...

έβαλα σε σύγκριση δύο ενισχυτές που κινούνται σε περίπου ίδια κατηγορία τιμής (+- 2000), λέγοντας να μήν λάβετε υπόψη την προσφορά που τρέχει για τον hegel για να είμαστε πιο ψυχροί....

η γνώμη μου είναι πως πέρα από τους YBA που δεν έχω ακούσει (αλλά πρέπει να ταιριάζουν με ProAc) από τις προτάσεις σας κρατώ 2 περιπτώσεις. την τελευταία (Audia Flight 3) και αυτήν του Sugden ... έχω όμως την αίσθηση πως πρέπει ίσως τελικά να δώσω την ευκαιρία στον γλυκόηχο και αναλυτικό νορβηγό ειδικά με την βελτίωση mk4 που (χωρίς να έχω ακούσει τις πρότερες υλοποιήσεις) οδηγεί τον ενισχυτή ένα κλικ πιο πάνω...

σίγουρα στα τεστ ειδικού (εγχωρίου αλλά και ξένου) τύπου έχουμε όλοι μας δει matches ProAc-Plinius αλλά και το περίφημο ματσάρισμα ProAc D-Two με Leben CS-600 (ΝΑ τι δεν μου βάλατε στο παιχνίδι, βέβαια βάλατε τον υπέροχο άλλον ιάπωνα) και τελικά με τον Primare i30...

έχω την αίσθηση πως στο ετήσιο του ήχου (αλήθεια γιατί δεν το βλέπω να κυκλοφορεί ακόμα?) μαζί με τον Supernait (4.8) θα φιγουράρει στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας τιμής για ολοκληρωμένους μάλλον κι ο Audia Flight 3....

όμως επειδή δεν ακούνε τα περιοδικά αλλά τα αυτιά σας και τα δικά μου ... δεν ξέρω (σας λέω μαλλον για νορβηγία...)... δώστε μου αν έχετε την καλοσύνη την τιμή που πωλούνται στην ελλάδα τώρα ο audia flight 3 και ο Sugden A21SE..

Re: Απάντηση: hegel vs primare

Για να μην παρεξηγηθώ, ο Krell αναφέρθηκε από μένα για να δείξω ότι πρέπει να κινούμαστε στην ίδια κατηγορία τιμής.
Ο Krell κάνει 18000 (το γράφω και ολογράφως: δεκαοκτώ χιλιάδες ευρώ), ο Primare 2100-2200 και ο Η1 είναι σε προσφορά στα χίλια τριακόσια κάτι ευρώπουλα.
Αν θες πραγματική οδήγηση που σκοτώνει, δες τον Η200 της Hegel αλλά νομίζω είναι υπερβολή.
Αλλά είπαμε να συγκρίνουμε ενισχυτές στα 2000 - 2200 .

παιδια με συγχωτειτε που μπαινω ετσι ,αλλα νομιζω οτι και ο δικος μου yamaha s2000 εαν λεγοταν αλλοιως και με αλλη μουτσουνα ανετα μπορουσε να πουληθει απο 2000-2500 ευρω.
γνωμη μου φυσικα και οχι μονον.

είναι εντυπωσιακός εξωτερικά !!! (και εσωτερικα με την dual mono fully balanced σχεδίαση αλλά και τα τεράστια βαρέλια... έ με συγχωρείτε πυκνωτές ήθελα να πώ! στην μέση) αλλά παρ'ότι τον χάζεψα μια μέρα στο νάκα δεν τον άκουσα (νομίζω τον είχε συνδεδεμένο με τα energy και βέβαια το cd του) η yamaha πάντα σαν εταιρία αξίζει το σεβασμό μας.

είναι εντυπωσιακός εξωτερικά !!! (και εσωτερικα με την dual mono fully balanced σχεδίαση αλλά και τα τεράστια βαρέλια... έ με συγχωρείτε πυκνωτές ήθελα να πώ! στην μέση) αλλά παρ'ότι τον χάζεψα μια μέρα στο νάκα δεν τον άκουσα (νομίζω τον είχε συνδεδεμένο με τα energy και βέβαια το cd του) η yamaha πάντα σαν εταιρία αξίζει το σεβασμό μας.
ακουσε τον πριν αποφασισεις .

δυστυχώς και να θέλει κάποιος (και δεν είναι ΚΥΡΙΩΣ λόγω του χώρου, των συνοδών ή ότι δεν δανείζουν όλοι ή ότι μένει κάποιος μακριά από το κέντρο, αλλά μάλλον λόγω του περιορισμένου μας χρόνου) ΔΕΝ είναι δυνατόν να ακούσει (ΚΑΝ) όλα τα υποψήφια μηχανήματα... κατά τη γνώμη μου, πάντα

Φυσικά αν και θαυμάζω τους primare σαν κατασκευές ποτέ δεν κατάφεραν να "μου μιλήσουν" δεν σημαίνει αυτό οτι δεν είναι απο τους ποιοτικότερους στην κατηγορία.Πάντως ο συνδυασμός που έχεις κάνει με Audio Physic είναι πολύ πετυχημένος,έξυπνος και ενδιαφέρων και σίγουρα θα ακούγεται φανταστικά
Eτσι οπως τα λες ειναι,γι αυτο στον φιλο μας του προτεινα να ακουσει τα proac(αγγλικος δηλ.εσωστρεφης ηχος) με λαμπα και οχι με καποιον flat,με την καλη εννοια,οπως ο Ι30.

τιμές λιανικής (όχι καταλόγου κατ'ανάγκη αλλά "πιάτσας") για sugden και audia flight 3 έχουμε?

είδατε τελικά πόσα καλά (και πόσα ακόμα υπάρχουν!) μηχανάκια βγαίνουν στο δρόμο μας.... εδώ βλέπεις πως ρωτάω για την τιμή του sudgen πόσο κάτω από τα 3κ είναι και πόσο κάτω από 2κ αυτή του audia...

οχι, γιατί ο tucana 2 που έχω την αίσθηση πως ματσάρει και πολύ με το ηχείο νομίζω πάει γύρω στα 3.5 (κ πάντα!) ε! ας μπει και ένα όριο (αν και όλα τα όρια για να σπάνε είναι...χαχα) αλήθεια φτιάχνεται κίνα ή όχι?

τιμές λιανικής (όχι καταλόγου κατ'ανάγκη αλλά "πιάτσας") για sugden και audia flight 3 έχουμε?

Γύρω στα 1800 ευρώ για τον AF3. Μπορείς να ρωτήσεις τον αντιπρόσωπο τι ισχύει ακριβώς (www.audioevolution.gr / Αντώνης Σαρλάμης) και αν υπάρχει καμία προσφορά.

Ο αδερφος μου εχει τον Primare Ι21 να οδηγει ενα ζευγαρι Klipsch KLF-10 (παλιοτερο μοντελο). Χτες το βραδυ δανειστικα τον Aaron XX Anniversary και τον πηγα να τον ακουσουμε συγκριτικα. Σε σχεση με τον I21 απλα το χαος...

Δε ξερω ποσο καλυτερος ειναι ο Ι30 απο τον Ι21 αλλα στα λεφτα που ψαχνεις ο Aaron επαιζε καταπληκτικα. Για πλακα οταν γυρισα σπιτι τον εβαλα σαν προενισχυτη να οδηγησει τον τελικο μου (ενα Sovereign) και νομιζα οτι ακουγα ενα σοβαρο dedicated προ και οχι ολοκληρωμενο...

Ο κύβος ερρίφθη.

άκουσα διάφορα ενισχυτικά (και primare μεταξύ άλλων με τα ηχεία μου) και αποφάσισα να αγοράσω έναν ενισχυτή που από την αρχή του thread σας είπα να μην λάβετε την τιμή του υπ' όψην σας σε όποιες προτάσεις μου κάνετε και κυρίως στη διμερή σύγκριση.

και έχει ενδιαφέρον γιατί ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ έλαβα υπόψην τη διαφορά τιμής τους που είναι νομίζω κοντά στα 700. στα αυτιά μου μεταξύ των δύο στο χώρο και με τα συνοδά μου ακούγεται κοντά στο πως θέλω να ακούω μουσική, το "περί ου ο λόγος" ενισχυτικό.

σας ευχαριστώ όλους για την εντυπωσιακή συμμετοχή στον προβληματισμό μου (μέσα σε 2 μέρες!) και ευχαριστώ θερμά και τον αντώνη-stepcom (isoviths) που είναι ένας από τους πιο σωστούς αντιπροσώπους του χώρου, σε βαθμό που -όπως είπα και στον ίδιο- θέλω να βρισκόμαστε για καφεδάκι . του εύχομαι δε να πίνει συχνά ρακόμελα με τους κατάλληλους ανθρώπους αν είναι να μας δίνει τέτοιες χαρές, δηλαδή τέτοια μηχανήματα σε τέτοιες τιμές..