Εγώ αυτόν που αγόρασα τον άκουσα στον ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΨΙΑ στην Δάφνη και να μην τον έχει εκεί αυτόν που σε ενδιαφέρει σίγουρα μπορεί να τον φέρει για Demo μεσα σε μια δυό μέρες εφόσον συνεργάζεται στενά με τον αντιπρόσωπο.
proac d two' rega apollo' atlas ic' audioquest sp.c.' klp
Για να μην παρεξηγηθώ, ο Krell αναφέρθηκε από μένα για να δείξω ότι πρέπει να κινούμαστε στην ίδια κατηγορία τιμής.
Ο Krell κάνει 18000 (το γράφω και ολογράφως: δεκαοκτώ χιλιάδες ευρώ), ο Primare 2100-2200 και ο Η1 είναι σε προσφορά στα χίλια τριακόσια κάτι ευρώπουλα.
Αν θες πραγματική οδήγηση που σκοτώνει, δες τον Η200 της Hegel αλλά νομίζω είναι υπερβολή.
Αλλά είπαμε να συγκρίνουμε ενισχυτές στα 2000 - 2200 .
ακουσε τον πριν αποφασισεις .είναι εντυπωσιακός εξωτερικά !!! (και εσωτερικα με την dual mono fully balanced σχεδίαση αλλά και τα τεράστια βαρέλια... έ με συγχωρείτε πυκνωτές ήθελα να πώ! στην μέση) αλλά παρ'ότι τον χάζεψα μια μέρα στο νάκα δεν τον άκουσα (νομίζω τον είχε συνδεδεμένο με τα energy και βέβαια το cd του) η yamaha πάντα σαν εταιρία αξίζει το σεβασμό μας.
Eτσι οπως τα λες ειναι,γι αυτο στον φιλο μας του προτεινα να ακουσει τα proac(αγγλικος δηλ.εσωστρεφης ηχος) με λαμπα και οχι με καποιον flat,με την καλη εννοια,οπως ο Ι30.Φυσικά αν και θαυμάζω τους primare σαν κατασκευές ποτέ δεν κατάφεραν να "μου μιλήσουν" δεν σημαίνει αυτό οτι δεν είναι απο τους ποιοτικότερους στην κατηγορία.Πάντως ο συνδυασμός που έχεις κάνει με Audio Physic είναι πολύ πετυχημένος,έξυπνος και ενδιαφέρων και σίγουρα θα ακούγεται φανταστικά
τιμές λιανικής (όχι καταλόγου κατ'ανάγκη αλλά "πιάτσας") για sugden και audia flight 3 έχουμε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.