Hell on Wheels [AMC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Hell on Wheels (AMC)

Δυστυχώς πάλι 10 μόνο επεισόδια: http://blogs.amctv.com/hell-on-wheels/2012/05/hell-on-wheels-season-2-premiere.php
Το καλό είναι οτι έτσι μπορεί να έχουμε 3η σαιζόν την άνοιξη του 2013.

Δεν περίμενα να είναι γυρισμένο στον Καναδά. Πως μπόρεσαν να φτιάξουν wild wild west εκει πέρα;

Εχω δει τα πρωτα 2 1/2 επεισοδια. Στα μισα του τριτου με πηρε ο υπνος.
Το περιμενα πιο δραστηριο. Βαρυ δεν ειναι αλλά αρκετα αργο και επιφανειακο. Λογω του οτι ειναι μονο 10 επεισοδια θα επρεπε να μπει γρηγορα στο θεμα. Επισης αυτο που με χαλασε ηταν ενας διαλογος μεταξυ ενος ινδιανου-ιερεας και ενος ινδιανου-πολεμιστη,ο πρωτος μιλουσε χειροτερα αγγλικα απο τον δευτερο. Θα μπορουσαν να το αποδωσουν με περισσοτερο ρεαλισμο....σπαστα αγγλικα.
Ο "Σουηδος" ειναι πολυ καλος οπως αλλωστε και στο sanctuary.
Περιμενα να δω κατι σαν το deadwood αλλά καμια σχεση. Το μονο που ταιριαζει ειναι η εποχη....

Θα δω και τα υπολοιπα και βλεπουμε....

Είναι νωρίς ακόμα, το πράγμα περιπλέκεται παρακάτω.

Η αργή ταχύτητα που λές είναι και η γοητεία του. Δεν είναι σειρά δράσης και φαντάζομαι κάπως έτσι κυλούσε η ζωή τότε.

Α, μου θύμισες να δω επιτέλους και το Deadwood. Απο τότε που τελείωσε το HoW το έχω στο πρόγραμμα και όλο το αναβάλλω :smile:

Πρεπει οπωσδηποτε να το δεις...και θα διαπιστωσεις μια εντελως διαφορετικη εικονα της εποχης (πλακα πλακα και οι δυο σειρες διαδραματιζονται το 1860-70)

Re: Hell on Wheels

Ανάμεσα στους σκηνοθέτες της 2ης σαιζόν είναι και η Catherine Hardwicke, σκηνοθέτις των Twilight και Red Riding Hood.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά βγάζω σπυριά όταν ακούω για το Twilight :p
H Hardwicke βέβαια ήταν production designer στο Tombstone οπότε έχει επαφή με το είδος.

To ήδη καλό καστ της σειράς αποκτάει νέο μέλος: η Virginia Madsen θα υποδυθεί το ρόλο της Hannah Durant, συζύγου του Thomas “Doc” Durant.

Άρχισε η δεύτερη σαιζόν χθες
JC_wanted.gif

Πριν 5 λεπτά βγήκαν οι αγγλικοί υπότιτλοι για το S02E01.

Μάλλον πιάστηκαν στον ύπνο, ποτέ δεν αργούν τόσο.

Υπέροχα...σήμερα διαπίστωσα οτι δεν είχα δει το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σαιζόν!
dash2.gif

Λίγο υποτονικό το καινούριο επεισόδιο. Για να δούμε...

Καταπληκτικο επεισοδιο το πρωτο της σειρας.

Ακομα πιο σκοτεινο και πιο βαθυ απο εκεινα της πρωτης σαιζον.

Μακραν οτι καλυτερο εχει βγει σε western.

Οι αλλαγές όμως έγιναν λίγο απότομα και χάθηκε κάπου η συνέχεια. Θα μπορούσαν να κάνουν μια αναφορα σε όσα έκανε ο Mount πριν φτάσει εκει που έφτασε

Απάντηση: Re: Hell on Wheels

Τα κοντινα πάνω στο φίλο μας είναι όλα τα λεφτά. Η σειρά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι είναι άψογη για αρχή

Για αυτά τα κοντινά περιμένω πως και πως τα bluray. Καταπληκτική εικόνα, αν και το προχθεσινό επεισόδιο είχε καλή ποιότητα για AMC.

Οι αλλαγές όμως έγιναν λίγο απότομα και χάθηκε κάπου η συνέχεια. Θα μπορούσαν να κάνουν μια αναφορα σε όσα έκανε ο Mount πριν φτάσει εκει που έφτασε

Εμενα μου αρεσε που εκανε ενα μικρο πηδημα στα γεγονοτα και δεν το επιασε απο το τελευταιο καταπληκτικο πλανο του τελευταιου επεισοδειου της πρωτης σαιζον.

Ειμαι βεβαιος οτι θα μας πει πως εφτασαν μεχρι εκει.....στα επομενα επεισοδια.

Εχει μεγαλυτερο γουστο ετσι.

Πολύ καλό το χθεσινό 5ο επεισόδιο, όχι μόνο σε υπόθεση αλλα και σε φωτογραφία. Καταπληκτικά πλάνα.