Hell on Wheels [AMC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Hell on Wheels

Το 4ο παντως ηταν για τα μπαζα.....σαν ποιοτητα.....κοπιας.

Πολυ πιξελιασμα...

Ναι, το συγκεκριμένο γκρουπ παίρνει το AMC απο cable χαμηλής ποιότητας.

Οι EVOLVE έβγαλαν INETRNAL για το S02E04, απο άλλη πηγή.

Απάντηση: Hell on Wheels

Εντάξει και το έβδομο αλλά απαντήστε μου ειλικρινά:

Το βλέπετε για να το βλέπετε ή περιμένετε να δείτε κάποια εξέλιξη;

Καλό το στυλάκι του βαρύμαγκα α'λα κλιντ Ιστγουντ αλλά αν δεν υπάρχει σενάριο/στόχος καταντάει βαρετό κι αυτό. Σε 2 επεισόδια υποτίθεται τελειώνει η σαιζόν και πραγματικά δεν έχουμε καταλάβει ποιός είναι ο σκοπός η κορύφωση.

Στην πρώτη σαιζόν περιμέναμε σε κάθε επεισόδιο να δούμε κανά κομμάτι από το puzzle για το ποιός σκότωσε την γυναίκα του.

Σ' αυτή την σαιζόν μπορεί να μου πει κάποιος τι περιμένουμε;

Απάντηση: Re: Hell on Wheels

Ρε Μποχάνον βρωμιάρη σώβρακο δεν φοράς?.....

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ με το που το είδα..... :flipout:

Πραγματικά αν ήταν έτσι εκείνη την εποχή και ειδικά εκεί στον καταυλισμό που ούτε βασικούς κανόνες υγιεινής δεν είχαν, θα πρέπει να βρώμαγαν οι άνθρωποι από χιλιόμετρα μιλάμε. Οχι γυναίκα αλλά ούτε αγελάδα δεν θα μπορούσε να τους πλησίαζε :speechless-smiley-0 :flipout:

Τάσο δεν μπορείς να πεις όμως ..ξυρισμένος ο Μποχάνον :Banane0: και με ρουζ και κραγιόν στο κρεβάτι η τυπισσα :Banane0:

Re: Απάντηση: Hell on Wheels

Εντάξει και το έβδομο αλλά απαντήστε μου ειλικρινά:

Το βλέπετε για να το βλέπετε ή περιμένετε να δείτε κάποια εξέλιξη;

Καλό το στυλάκι του βαρύμαγκα α'λα κλιντ Ιστγουντ αλλά αν δεν υπάρχει σενάριο/στόχος καταντάει βαρετό κι αυτό. Σε 2 επεισόδια υποτίθεται τελειώνει η σαιζόν και πραγματικά δεν έχουμε καταλάβει ποιός είναι ο σκοπός η κορύφωση.

Στην πρώτη σαιζόν περιμέναμε σε κάθε επεισόδιο να δούμε κανά κομμάτι από το puzzle για το ποιός σκότωσε την γυναίκα του.

Σ' αυτή την σαιζόν μπορεί να μου πει κάποιος τι περιμένουμε;
Όπως τα λες...
Αυτά σκεφτόμουν βλέποντας και το 7ο επεισόδιο. Που πάει αυτή η σειρά; Ο χαρακτήρας το Βο έχει αλλάξει πολύ. Σκότωσε τον γιατρό και φαίνεται οτι δεν του καίγεται καρφί.

Πήδηξε ο Βο, μας την πήδηξαν τη σειρά. Τώρα θα αρχίσουν να τρέχουν στα λιβάδια πιασμένοι χέρι-χέρι με τους Sioux να τους τραγουδούν παραδοσιακά γαμοτράγουδα...

Δεν θα με πείραζε αν πήγαινε σε τρίτη σαιζόν. Η ατμόσφαιρα υπάρχει, οι καλοι ηθοποιοί υπάρχουν, η σειρά είναι καλύτερη απο πολλές άλλες. Έχει χάσει λίγο το δρόμο της. Ενω η πρώτη σαιζον ήταν επικεντρωμένη στον Βο, η δεύτερη δίνει περισσότερο χρόνο και στους άλλους χαρακτήρες.

Φινάλε με διπλό επεισόδιο την Κυριακή 7/10

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι σταματησε πλεον να σκεφτεται την ολοκληρωση της εκδικησης του ?

Ειχε ενα ωραιο σκελετο αυτο το θεμα......πως την ειδαν και τον εκαναν εργοδηγο.....κουφαλες καπιταλες μας τον διαβρωσατε και αυτον.

Πολυ καλη εξελιξη η εισαγωγη της Κας Ντουραντ.

Τωρα εχουμε Ντουραντ Ντουραντ :D

Ενταξει τον Σουηδο δεν τον βλεπω να την βγαζει την σαιζον .....

Πολυ χαλια εικονα....και δεν βγαινουν υποτιτλοι για web edition...

Έχω διακόψει σχέσεις με το συγκεκριμένο γκρουπ. Χάλια εικόνα, δικάναλος ήχος, απορώ πως τους επιτρέπουν να βγάζουν επεισόδια.

Πολυ καλη εξελιξη η εισαγωγη της Κας Ντουραντ.

Τωρα εχουμε Ντουραντ Ντουραντ :D

Ενταξει τον Σουηδο δεν τον βλεπω να την βγαζει την σαιζον .....
Εμενα μ αρέσει η κυρία Ντουραντ , την έβλεπα σε μια αλλη σειρά

Καλό το πρώτο μισό του φινάλε αλλα στο τέλος δεν με ικανοποίησε. Πολύ υποτονικό. Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τρίτης σαιζόν, αν όμως συνεχιστεί, θα είναι εντελώς διαφορετική σειρά.