HELLAS HD επισημα κ στο King of sat !!!!!

Το επιασε κανενας με kathrein ?? δεν το πιανω ουτε με AAF ουτε με enigma2
τελικα ειναι 12718 ή 12717 που φαινεται στην φωτο??

Και με ΑΑF2.d και με enigma-2 πάει μια χαρά.

thou.vou τη πιατο εχεις και το πιανεις, γιατι εγω με 1.1μ κινητο δεν πιανω τιποτα με τον kathrein και στο enigma και στο AAF

Re: Απάντηση: HELLAS HD επισημα κ στο King of sat !!!!!

Εγώ το πιάνω μόνο με τον humax 2000. O dm800 αρνείται να συντονισθεί.

εγω καταφερα να το πιασω μονο με ετοιμα settings

σε χεροκεινιτο ψαξιμο δεν μου ανοιγε καθολου ενω το κατεβαζε το καναλι δεν ειχα εικονα

Απάντηση: Re: Απάντηση: HELLAS HD επισημα κ στο King of sat !!!!!

εγω καταφερα να το πιασω μονο με ετοιμα settings

σε χεροκεινιτο ψαξιμο δεν μου ανοιγε καθολου ενω το κατεβαζε το καναλι δεν ειχα εικονα
Περίερεγο. Σε μένα ο 800 με Gemini το βρήκε αμέσως και το άνοιξε..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HELLAS HD επισημα κ στο King of sat !!!!!

Περίερεγο. Σε μένα ο 800 με Gemini το βρήκε αμέσως και το άνοιξε..
Και σε μένα το φόρτωσε ο 800, μόνο που δεν πρόλαβα να δω κάτι πέραν ενός απέραντου μαύρου....

Στον humax 2000 βλέπω πως η κωδικοποίηση είναι irdeto. Παρόλα αυτά υπάρχει εικόνα κανονικά.
Τελικά δεν επέλεξαν κόναξ, αλλά ιρντέτο, ώστε να είναι σε συμφωνία με εκείνη τη νομοθετική διάταξη της εποχής alpha digital? (να μπορούν να παίζουν όλοι οι παροχείς σε έναν δέκτη).

Με skystar2 ολα οκ.Με την technotrend 3650 ci usb εχω πρασινη οθονη
χωρις ηχο.
Περιοχη Αθηνα και πιατο 1μ gibertini.

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα παραατηρησα οτι οταν πας στις πληροφοριες την συηνοτητα που σου δινει ειναι η 12606 ενω εγω του εχω περασει την 12718 και μου κατεβασε ενα HDtest & ενα SDtest

δεν ξερω γιατι την πρωτη μερα δεν το επιασα χτες που το ξαναπροσπαθησα για καποιο λογο τα βρηκε.

Στον humax 2000 βλέπω πως η κωδικοποίηση είναι irdeto. Παρόλα αυτά υπάρχει εικόνα κανονικά.
Τελικά δεν επέλεξαν κόναξ, αλλά ιρντέτο, ώστε να είναι σε συμφωνία με εκείνη τη νομοθετική διάταξη της εποχής alpha digital? (να μπορούν να παίζουν όλοι οι παροχείς σε έναν δέκτη).

Μήπως δεν είναι irdeto αλλά Griffin (το οποίο είναι παραλαγή του Irdeto; );;;;
Στα κανάλια του bulsatcom, τι κωδικοποίηση σου δείχνει ο Humax; (μην ξεχνάς ότι η γνωστή "καρτούλα" που ειδικεύεται στο "άνοιγμα" του irdeto , εδώ και 2 μήνες ανοίγει και το Bulsatcom...

Το έχουμε πει εδώ και αρκετό καιρό....Το griffin θα το χρησιμοποιήσει στους ιδιοκτησιακούς δέκτες, και παράλληλα θα υπάρχει δεύτερη κωδικοποιηση σε Conax για όσους πάρουν σκέτη καρτούλα! (άλλωστε έχουν υπογράψει τη συμφωνία με την Conax και έχουν ήδη κάποιες χιλιάδες κάρτες conax να "κάθονται"....!) :grandpa:

Όσο για τον φίλο που ρώτησε για τον Hivion, με 1,10 κινητό στην Αθήνα, τα κατεβάζει κανονικά τα κανάλια...!

Μήπως δεν είναι irdeto αλλά Griffin (το οποίο είναι παραλαγή του Irdeto; );;;;
Στα κανάλια του bulsatcom, τι κωδικοποίηση σου δείχνει ο Humax; (μην ξεχνάς ότι η γνωστή "καρτούλα" που ειδικεύεται στο "άνοιγμα" του irdeto , εδώ και 2 μήνες ανοίγει και το Bulsatcom...
Το Bulsat έχει διπλή κωδικοποίηση irdeto και griffin....και το griffin ειναι παραλλαγη του conax

To Bulsat έχει irdeto2 & Bulcrypt κωδικοποίηση.... Απ'ότι φαίνεται καταργεί το griffin, για το οποίο οι φήμες λένε ότι είναι διάτρητο...
Πάντως το conax η Hellassat θα το χρησιμοποιήσει, άλλωστε στις αποθήκες της έχει μερικές χιλιάδες κάρτες να κάθονται...
Τώρα αν δεύτερο σύστημά τους θα είναι το Irdeto, θα δείξει...

Όσο για τον φίλο που ρώτησε για τον Hivion, με 1,10 κινητό στην Αθήνα, τα κατεβάζει κανονικά τα κανάλια...!

Ο δικός μου πάντως δεν βγάζει καθόλου σήμα.
Το ίδιο για όλα τα DVB-S2...:frusty:

Κάτι δεν πάει καλά...