thou.vou
New member
- 11 December 2007
- 57
Το επιασε κανενας με kathrein ?? δεν το πιανω ουτε με AAF ουτε με enigma2
τελικα ειναι 12718 ή 12717 που φαινεται στην φωτο??
Και με ΑΑF2.d και με enigma-2 πάει μια χαρά.
Το επιασε κανενας με kathrein ?? δεν το πιανω ουτε με AAF ουτε με enigma2
τελικα ειναι 12718 ή 12717 που φαινεται στην φωτο??
Εγώ το πιάνω μόνο με τον humax 2000. O dm800 αρνείται να συντονισθεί.
Περίερεγο. Σε μένα ο 800 με Gemini το βρήκε αμέσως και το άνοιξε..εγω καταφερα να το πιασω μονο με ετοιμα settings
σε χεροκεινιτο ψαξιμο δεν μου ανοιγε καθολου ενω το κατεβαζε το καναλι δεν ειχα εικονα
Και σε μένα το φόρτωσε ο 800, μόνο που δεν πρόλαβα να δω κάτι πέραν ενός απέραντου μαύρου....Περίερεγο. Σε μένα ο 800 με Gemini το βρήκε αμέσως και το άνοιξε..
Περίερεγο. Σε μένα ο 800 με Gemini το βρήκε αμέσως και το άνοιξε..
thou.vou τη πιατο εχεις και το πιανεις, γιατι εγω με 1.1μ κινητο δεν πιανω τιποτα με τον kathrein και στο enigma και στο AAF
Στον humax 2000 βλέπω πως η κωδικοποίηση είναι irdeto. Παρόλα αυτά υπάρχει εικόνα κανονικά.
Τελικά δεν επέλεξαν κόναξ, αλλά ιρντέτο, ώστε να είναι σε συμφωνία με εκείνη τη νομοθετική διάταξη της εποχής alpha digital? (να μπορούν να παίζουν όλοι οι παροχείς σε έναν δέκτη).
Το Bulsat έχει διπλή κωδικοποίηση irdeto και griffin....και το griffin ειναι παραλλαγη του conaxΜήπως δεν είναι irdeto αλλά Griffin (το οποίο είναι παραλαγή του Irdeto; );;;;
Στα κανάλια του bulsatcom, τι κωδικοποίηση σου δείχνει ο Humax; (μην ξεχνάς ότι η γνωστή "καρτούλα" που ειδικεύεται στο "άνοιγμα" του irdeto , εδώ και 2 μήνες ανοίγει και το Bulsatcom...
Όσο για τον φίλο που ρώτησε για τον Hivion, με 1,10 κινητό στην Αθήνα, τα κατεβάζει κανονικά τα κανάλια...!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.