- 11 September 2010
- 4,223
Πολύ πρόσφατα, έκανα αλλαγή πακέτου (3 κινητά και ένα σταθερό) από Wind πήγα στην HOL το σταθερό (τα κινητά Vodafone).
Δυστυχώς το τηλέφωνο τώρα είναι VOIP και είμαι εξαναγκασμένος να χρησιμοποιώ το πολύ χαμηλής ποιότητας modem/router της Vodafone.
To wifi είναι τραγικό μέσα στο σπίτι δεν μιλάμε καν για έξω.
Μπουκώνει απίστευτα με torrents και η μέγιστη ταχύτητα 4,8mbps... δράμα.
Θεωρώ ότι φταίει το modem/router.
Βάζοντας το παλιό μου AirTies 300 επάνω, τα πράγματα είναι πολύ βελτιωμένα αλλά δεν έχω τηλέφωνο.
Τι να κάνω?
(τους έχω ενημερώσει να μου δώσουν καλύτερο modem/router, και με δική μου επιβάρυνση η διαφορά αλλά ακόμα περιμένω).
Υπάρχει τρόπος να βάλω ένα πολύ καλό modem router με wifi 2,4/5 και με κάποιον τρόπο να συνδέσω και το δικό τους μόνο για voip?
Δεν γνωρίζω πολλά επάνω σε αυτό τον τομέα και κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη.
Σημειώστε επίσης ότι έχω και gigabit δίκτυο ενσύρματο με NAS για streaming μουσικής και ταινιών.
Δυστυχώς το τηλέφωνο τώρα είναι VOIP και είμαι εξαναγκασμένος να χρησιμοποιώ το πολύ χαμηλής ποιότητας modem/router της Vodafone.
To wifi είναι τραγικό μέσα στο σπίτι δεν μιλάμε καν για έξω.
Μπουκώνει απίστευτα με torrents και η μέγιστη ταχύτητα 4,8mbps... δράμα.
Θεωρώ ότι φταίει το modem/router.
Βάζοντας το παλιό μου AirTies 300 επάνω, τα πράγματα είναι πολύ βελτιωμένα αλλά δεν έχω τηλέφωνο.
Τι να κάνω?
(τους έχω ενημερώσει να μου δώσουν καλύτερο modem/router, και με δική μου επιβάρυνση η διαφορά αλλά ακόμα περιμένω).
Υπάρχει τρόπος να βάλω ένα πολύ καλό modem router με wifi 2,4/5 και με κάποιον τρόπο να συνδέσω και το δικό τους μόνο για voip?
Δεν γνωρίζω πολλά επάνω σε αυτό τον τομέα και κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη.
Σημειώστε επίσης ότι έχω και gigabit δίκτυο ενσύρματο με NAS για streaming μουσικής και ταινιών.