Αν δεν έχεις εμπόδια από εκεί και κάτω (κάποιον τοίχο από γειτονική πολυκατοικία για παράδειγμα) το μόνο που μπορεί να σημαίνει είναι κακή ρύθμιση της εγκατάστασης του μοτέρ. Ένα από τα παρακάτω ή και συνδυασμός τους, να μην είναι τελείως κάθετη η βάση του μοτέρ, να μην έχουν ρυθμιστεί σωστά οι γωνίες ανύψωσης, απόκλισης, και αζιμούθιου.
φίλος με dm800 και nabilo 0.2 μου ανάφερε ότι τα κατεβάζει κανονικά στην αθηνα !!Και τις δύο συχνότητες ότι μαγικά και να έκανα δεν τις βλέπει ο Dream.
Εδώ και μέρες παιδεύομαι και ήμουν έτοιμος να ανοίξω θέμα..
Κάποιος με Dream 800 που τις κατεβάζει?
Ανοίγει δεν ανοίγει, εξετάζουμε την συμπεριφορά του tuner στα dvb-s2 κανάλια, στα οποία κάθε HD δέκτης έχει τα προβλήματα του.Και πες οτι κατεβαινει. Ανοιγει τιποτα σ' αυτο το πακετο ή αρκούμαστε στο να βλεπουμε το ονομα του καναλιου σε μαυρο φοντο???
Παιδιά συγνώμη για την 12034 μιλουσα:bigcry:
Οκ λοιπον, ας βαλω κι εγω ενα λιθαρακι στην ερευνα σας. Με Vantage κατεβαινουν και οι 2 συχνοτητες χωρις προβλημα.Ανοίγει δεν ανοίγει, εξετάζουμε την συμπεριφορά του tuner στα dvb-s2 κανάλια, στα οποία κάθε HD δέκτης έχει τα προβλήματα του.
+1000:SFGSFGSF::SFGSFGSF:@drspiros
Το musicmax ως adult έχει πολύ "ενδιαφέρον" πρόγραμμα μετά τα μεσάνυχτα! Το πως μένει ελεύθερο τόσο καιρό είναι το περίεργο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.